Host Guest Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Ona přišla jen s postelí a tu tam nechala. Pryč: pračka, mikrovlnka, dom. kino, sedačka atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Ona přišla jen s postelí a tu tam nechala. Pryč: pračka, mikrovlnka, dom. kino, sedačka atd. Nevzali, priste by mohla sbalit celej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Zlatia Felicia,sodoma gomora.TA si zazila vlhke dni.Vo Fabii ani za boha,mam moc pekny interier na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Ona přišla jen s postelí a tu tam nechala. Pryč: pračka, mikrovlnka, dom. kino, sedačka atd. tak ji ale okamzite posli do prdele ale hned !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerrrrri Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Tohle ještě před dvěma týdny byla ta moje.Potřeboval bych poradit. Když by se ta Vaše odstěhovala, sbalila půl bytu a pak se chtěla vrátit, vzali by jste ji? Stojí za to? viz. obr. Hlavně když nevzala auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Ona přišla jen s postelí a tu tam nechala. Pryč: pračka, mikrovlnka, dom. kino, sedačka atd. tak ji ale okamzite posli do prdele ale hned !!!! Ať jí pošle tam odkud přišla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HARVY Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 co je mikrovlnka, pracka, domace kino a sedacka oproti LASKE?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 co je mikrovlnka, pracka, domace kino a sedacka oproti LASKE?! Ach ty romantik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 co je mikrovlnka, pracka, domace kino a sedacka oproti LASKE?! Pro mě ty věci zas tolik neznamenají, ale zabolí to. A asi jsem tak hloupej, že ji vezmu zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HARVY Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 ja som lubil jednu styri roky a nechala ma... po pol roku sa chcela vratit...no mali ste vidiet tie jej krasne smutne oci...jeden by neodolal...city tam stale su...lenze ja som si s tihol dovtedy najst inu a teraz je dilema s velkym D ku ktorej sa vratit... tak raz s jednou a raz s druhou... ty to mas aspon jednoduche... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 ja som lubil jednu styri roky a nechala ma... po pol roku sa chcela vratit...no mali ste vidiet tie jej krasne smutne oci...jeden by neodolal...city tam stale su...lenze ja som si s tihol dovtedy najst inu a teraz je dilema s velkym D ku ktorej sa vratit... tak raz s jednou a raz s druhou... ty to mas aspon jednoduche... A ta na pumpe bola ktora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerrrrri Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 co je mikrovlnka, pracka, domace kino a sedacka oproti LASKE?! Pro mě ty věci zas tolik neznamenají, ale zabolí to. A asi jsem tak hloupej, že ji vezmu zpět. Vem ji zpět,at zpátky donese ty věci a potom ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 JOJO to musis vedet ty co k ni citis...to ti nikdo tady nemuze poradit...Jen tak mimochodem:Co nova sekce - Laska a problemy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrda Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Nebrat!!! Příště by Tě mohla vykousat z bytu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerrrrri Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 JOJO to musis vedet ty co k ni citis...to ti nikdo tady nemuze poradit...Jen tak mimochodem:Co nova sekce - Laska a problemy??? Spíš láska,sex a něžnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Nebrat!!! Příště by Tě mohla vykousat z bytu! Úplatky nebrat , nebo se z toho zblázníte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HARVY Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 ja som lubil jednu styri roky a nechala ma... po pol roku sa chcela vratit...no mali ste vidiet tie jej krasne smutne oci...jeden by neodolal...city tam stale su...lenze ja som si s tihol dovtedy najst inu a teraz je dilema s velkym D ku ktorej sa vratit... tak raz s jednou a raz s druhou... ty to mas aspon jednoduche... A ta na pumpe bola ktora? ta na pumpe bola iba kolegyna... hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Tohle ještě před dvěma týdny byla ta moje.Potřeboval bych poradit. Když by se ta Vaše odstěhovala, sbalila půl bytu a pak se chtěla vrátit, vzali by jste ji? Stojí za to? viz. obr. záleží na tom, proč odešla, jestli šla za jiným tak ji pošli do prdele, jestli jsi "zanášel" ty tak se postav před zrcadlo a plivni si do ksichtu a pak ji na kolenou odpros, pokud jste si nerozumeli, tak to třeba zkuste ještě jednou, záleží ale na tom co k sobě ještě cítíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 co je mikrovlnka, pracka, domace kino a sedacka oproti LASKE?! Pro mě ty věci zas tolik neznamenají, ale zabolí to. A asi jsem tak hloupej, že ji vezmu zpět. Cece nebud BLBEJ, at si vezme to co prinesla popr. na co ti dala, ale jinak at uz se neukazuje... Spravne tak jak napsal AMOGH... Rozhodne ji zpatky NEBER (ma, alespon pro mne, divnej kukuc) !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HARVY Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 teda teda... rozum hovori: NEBER ...ale co ked srdce nedovoli, jemu sa rozkazat neda... LASKA je LASKA ako som uz pisal... ...no ked nemas kam pichnut tak pokojne ju vezmi spat ale davaj si pozor aby si mal gule stale ty.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 co je mikrovlnka, pracka, domace kino a sedacka oproti LASKE?! Pro mě ty věci zas tolik neznamenají, ale zabolí to. A asi jsem tak hloupej, že ji vezmu zpět. Cece nebud BLBEJ, at si vezme to co prinesla popr. na co ti dala, ale jinak at uz se neukazuje... Spravne tak jak napsal AMOGH... Rozhodne ji zpatky NEBER (ma, alespon pro mne, divnej kukuc) !!!! Tak za divnej kukuč může taky třeba blbá fotka....takovej "nepovedenejch fotek já mám" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 nevím jak ve fábii, ale v octavce to jde. Ale stejně je to nepohodlne. Ty doby kdy nebylo kde jsou pryč, tak proč se připravovat o pohodlí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve01 Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Když to šlo v Trabantu limuzíně tak proč by to nešlo ve fábce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Když to šlo v Trabantu limuzíně tak proč by to nešlo ve fábce plosimte, kterou si dostal na trabanta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steve01 Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Tu svoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.