Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

niekoho si sledoval??????????? HEHE

Vcera by som vam vedel povypravat ako to nejde...Ide a na kolko sposobov...ON: 185 cm ONA: 160cm :p

Ide, cozeby neslo, len trosku fantazie a akrobacie. Netreba ani kombik.

Absolutne sa sem hodi toto: :prc:

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Nie sledoval, ale akterom som bol :p ja nerad "len" sledujem

a teraz vazne...len v zadu vadia uchytki na pasy ;) ale inac v poho, treba troska akrobacie

Všechno jde když se chce, nebo když je touha, nezáleží na autě, za svých mladých let jsem toto prováděl v plně(4 personen) obsazeném Trabantu ( na zadní sicně), dnes už by mě tak maximálně prdlo v zádech.

Ale pokuď to šlo bez problémů ve feldě, tak předpokládám fabča nebude problém, samozřejmě že v mládí jsem kamarádovi záviděl 1203 ve speciální šuk úpravě - speciální úchyty stehen a polstrovaná podlaha; o co míň jela, o to líp se v ní souložilo.

• o 3 týdny později...
Vloženo
jasne ze sa da na zadnych s prednymi sklopenymi dopredu a posunutymi dopredu

najlepsie auto na šukanie bolo jednoznacne stara skoda 105-130 tam bolo miesta vzadu uno tuto bela de luxe fakt po slopeni prednych sedadiel uplne dopredu a ich posunuti si mohol babu aj otačať ako si chcel...

ale najviac nasralo ked ma 5 sekund pred ukoncenim prebrali z tranzu mestsky a baterkou mi svietili do ksychtu.

:p

ach to boli casy

Přesně tak, neni nad Skodarny 120...v kufru Fabky kombika to jde taky...testovano a dobre...

• o 2 týdny později...
Vloženo

jj plnej souhlas. Přední sedačky uplně dopředu a paráda :palec2::prc: . Akorát teď řeším drobnej problém. Mám elegance výbavu(světlý interiér) a je lehce zaprasenej od řasenky :unsure: . Nevíte někdo jak na to :help: Díky za rady.

• o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

ja to ve fabii ,už zažil a musím jen souhlasit,že to tam jde.na kapotě je to taky hezky,ale nesmí být rozehřáta :D to by se nám holky připekly:D jak volská oka :D

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Kamarád, co měl na zadních sedačkách také bílé fleky, každýmu tvrdil, že je to od Sunaru od jeho malého synka... lol Ale taky jsme mu to nikdo nevěřili a nechtěli si do toho sednout... ;) Vzhledem k jeho pověsti proutníka nikdo neměl jistotu, v čem by to vlastně seděl... :p

Což takhle počkat, až to zaschne a vykartáčovat na sucho? A v případě zbylého fleku to vzít navlhčeným hadrem?

Editováno: , autor: Wassermann
Vloženo

anebo si nechat sedačky komplet vyčisti mokrou cestou...něco jako koberce doma...u nás to dělá jeden chlápek a komplet sedačky jsou za cca 300......když chceš i papec za 500.........jednou za čas se to vyplatí a ne jen kvůli "bílejm" flekům :-)

Vloženo (editace)
anebo si nechat sedačky komplet vyčisti mokrou cestou...něco jako koberce doma...u nás to dělá jeden chlápek a komplet sedačky jsou za cca 300......když chceš i papec za 500.........jednou za čas se to vyplatí a ne jen kvůli "bílejm" flekům :-)

Na ty fleky od jogurtu :prc: je celkem dobrý woolite color normálně to tím jakoby tepuju,ale lepší je vyndat potahy a hodit do pračky,přece jen řasenku a oční stíny woolite moc nebere :p

jinak s mou novou přítulkou 160cm výška a já 182cm výška je ve fabině vzadu místa jako v obýváku ;)

jen ty kotvy pásů mě serou(tlačí do zad) lol

jo a kdo z Vás má černé okna vzadu hmmm? lol přece jen čumilové se najdou všude :aggressive:

Editováno: , autor: xtrack

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...