laky Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Crake: jej to me povidej mam jako druhy auto Feldu combajna a tyjo ta zazila uz takovy veci, ze se to snad neda ani slusnym zpusobem prezentovat . A naprosta balada. ...GeOrGe...: wauuu docela znatelnej veskovej rozdil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Laky: jj ja mel jen kratkou a taky to byla balada... George: Ses na tom obdobne, ja 190cm a zena 164cm Koukam ze nas je vic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Crake- Laky-jojo docela rozdíl,ale vubec mi to neva, aspon ma poradnou ochranku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 2George: Nj proto tam dokážeš dělat věci které se ti zachcou...protože podle fotky vážite oba dohromady i s postelí 50kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenda Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 tak panové já měl pick upa ve favoritu a i v něm se dalo dělat věcí. je fakt že má tehdejší přitelkyně měla 165cm a já 180cm ale když to přišlo tak to přišlo. pravdou je že jsem měl odřené koleno ale jinak pohoda jo jo jo příroda si nevybírá. ve Fábítku jsem to ještě neskoušel ale až bude ským tak jsem na to zvědavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 V pick upu jsi aji vařil když přišlo na věc ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 2George: Nj proto tam dokážeš dělat věci které se ti zachcou...protože podle fotky vážite oba dohromady i s postelí 50kg Jeste pridej 100kg a budes na spravne hodnote.. No neni to tak hrozne...sice jsem trochu ohlej,ale dobry Ale ted jsem bez pritelkyne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Aha tak já soudil podle předchozí fotky..tak jste vypadali víc "schlank" Tak to mě mrzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 No ono to je jen na chvilku, jelikoz ve ctvrtek ji bolelo brisko, tak jsme jeli do nemocnice najednou bum -rekli, ze musi na sal a operovat--to byl sok-ten vecer jsme chteli do bazenu..2.5 hodiny ji operovali a pak rekli zavolejte tak jsme volali znamemu doktoru a nakonec tam volal a konecny vysledek -cista v deloze vzali kousek vajecniku...uz je bez hadicek a vsech tech sracek druhy den rekli, ze kdybych ji privezl rano bylo by pozde....je to desny-musime si zdravi vazit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Tak to je síla....držím vám moc palce ať je přítelkyni líp a brzo se z toho dostane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Jojo díky moc musi se dat do hromady na 4. Sraz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Wow tak to máš dobrou slečnu,že s tebou obráží srazy Já ač bych moc rád dojel tak se asi nedostavím..holt je to moooc daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 George: tak to je tedy sila.. Tak at se pritelkyne drzi... My jsem se zenou objizdeli nemocnice pred mesicem a v soucasne dobe jsme uz taky po operaci - nastesti jen slepak, ale i tak ji to furt boli... Hlavne si hledet zdravi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Chlapci (a děvčata samo taky) hlavně zdraví ať slouží, vše ostatní je tralala Jinak k tomu původnímu tématu, ze začátku, když jsem měl Fabii jako novou bych na podobně laděné otázky nejraději odpověděl slovy klasika: dá se, ale jedině přes přední blatník No, dnes už to tak černě nevidím, ale nutno říct, že s pohodlím a velkorysostí vnitřního prostoru u Felicie nebo Favorita se to tedy srovnávat nedá ani omylem. Tam bylo hej, ve Fabii je v tomto směru trochu ouvej Nejvíc ze všeho mě asi sejří to boční vedení sedadel, je to jako ležet v rýně a navíc mě tam i silně zavazí středový tunel a ta dovnitř hrozně vyboulená palubka. Vše je sice kvůli bezpečnosti, no ale v tomto ohledu opravdu nebylo na zlatou Felicii nebo Favorita, ty toho pamatovali... No ve Fábii jsem to zkusil jednou, no a příště raději v posteli... BTW: zkoušeli jste se někdy vyspat v autě třeba při daleké cestě k moři? Já tedy ano, ale ve Fabii jsem byl dolámaný jako paragraf, opět bych jen zamáčknul nostalgickou slzu při vzpomínce na Favo a Feldu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Hm podle mě když spíš na předních sklopených sedadlech tak to nikdy není moc dobrý...spal jsem (při dalekých cestách ) v Cliu,Oktávce II,Fabii,Picasu...a vždy jsem vystoupil rozlámaný... V jediných dvou autech v kterých jsem se fakt vyspal a cítil se svěží byl Hundai H-1 a Renault Trafic...ale tam jsme měli v zavazadlovém prostroru regulérni postel s peřinama.. Občas to jen oproti normální posteli poskakovalo ale jinak luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 2George: Nj proto tam dokážeš dělat věci které se ti zachcou...protože podle fotky vážite oba dohromady i s postelí 50kg Jeste pridej 100kg a budes na spravne hodnote.. No neni to tak hrozne...sice jsem trochu ohlej,ale dobry Ale ted jsem bez pritelkyne.... ta na foto ma uz 15? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 2George: Nj proto tam dokážeš dělat věci které se ti zachcou...protože podle fotky vážite oba dohromady i s postelí 50kg Jeste pridej 100kg a budes na spravne hodnote.. No neni to tak hrozne...sice jsem trochu ohlej,ale dobry Ale ted jsem bez pritelkyne.... ta na foto ma uz 15? 19.... tady jeste jedno foto my na parbe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 preco ta nehala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Precti si posledni prispevky a dozvis se.... Je v nemocnici vis?Proto jsem ted bez ni za pristi tyden ji pusti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerrrrri Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Kdo další pošle foto svý přítulkyně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Ohledně tématu: mám bohaté zkušenosti ze starou 105tkou škodárnou.....naštěstí se tam dali ve předu sklápět sedadla. Ale moc pohodlně tam nebylo Ehm...a posílám fotku přítulkyně....(jestli to uvídí tak mě zabije) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Tohle ještě před dvěma týdny byla ta moje. Potřeboval bych poradit. Když by se ta Vaše odstěhovala, sbalila půl bytu a pak se chtěla vrátit, vzali by jste ji? Stojí za to? viz. obr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Tohle ještě před dvěma týdny byla ta moje.Potřeboval bych poradit. Když by se ta Vaše odstěhovala, sbalila půl bytu a pak se chtěla vrátit, vzali by jste ji? Stojí za to? viz. obr. Mno nejni špatná...., ale vypadá přísně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 jak sbalila pul bytu?? jako tvoje veci nebo jeji veci?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludevik Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 No,to musis vediet ty,ci stoji za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.