profor Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 niekoho si sledoval??????????? HEHE Vcera by som vam vedel povypravat ako to nejde...Ide a na kolko sposobov...ON: 185 cm ONA: 160cm Ide, cozeby neslo, len trosku fantazie a akrobacie. Netreba ani kombik. Absolutne sa sem hodi toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 niekoho si sledoval??????????? HEHE :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinko_u Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Nie sledoval, ale akterom som bol ja nerad "len" sledujem a teraz vazne...len v zadu vadia uchytki na pasy ale inac v poho, treba troska akrobacie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pap Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Nie sledoval, ale akterom som bol ja nerad "len" sledujem a teraz vazne...len v zadu vadia uchytki na pasy ale inac v poho, treba troska akrobacie Všechno jde když se chce, nebo když je touha, nezáleží na autě, za svých mladých let jsem toto prováděl v plně(4 personen) obsazeném Trabantu ( na zadní sicně), dnes už by mě tak maximálně prdlo v zádech. Ale pokuď to šlo bez problémů ve feldě, tak předpokládám fabča nebude problém, samozřejmě že v mládí jsem kamarádovi záviděl 1203 ve speciální šuk úpravě - speciální úchyty stehen a polstrovaná podlaha; o co míň jela, o to líp se v ní souložilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdendaxv Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 jasne ze sa da na zadnych s prednymi sklopenymi dopredu a posunutymi dopredunajlepsie auto na šukanie bolo jednoznacne stara skoda 105-130 tam bolo miesta vzadu uno tuto bela de luxe fakt po slopeni prednych sedadiel uplne dopredu a ich posunuti si mohol babu aj otačať ako si chcel... ale najviac nasralo ked ma 5 sekund pred ukoncenim prebrali z tranzu mestsky a baterkou mi svietili do ksychtu. ach to boli casy Přesně tak, neni nad Skodarny 120...v kufru Fabky kombika to jde taky...testovano a dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 jj plnej souhlas. Přední sedačky uplně dopředu a paráda . Akorát teď řeším drobnej problém. Mám elegance výbavu(světlý interiér) a je lehce zaprasenej od řasenky . Nevíte někdo jak na to Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 to Alan: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Problém s řasenkou odstraněn Nechci dělat reklamu, ale VANISH na čistění koberců - parádní věc Takže se může dál... pavídat si sem myslel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Mě docela štvou zapínače pásů vpředu, při sklopených sedačkách tam docela vyčnívaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grief Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 ja to ve fabii ,už zažil a musím jen souhlasit,že to tam jde.na kapotě je to taky hezky,ale nesmí být rozehřáta to by se nám holky připekly:D jak volská oka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Tak mám problém , čím odstranit bílé fleky na potahách? Četl sem tu něco o Vanishi (potahy sundavat nechci) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 ajajaaaaaaj zle si mieril? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Spíš sem střílel několikrát a nevydrželo to dlouho tam kde mělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 to není vtipný počkej až budeš chtít svízt do hospody a budeš si muset sednou dozadu na ty bílý fleky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Hehehehe no šak sú už suché nie? A ja som cestou na chatu na RS sedačky vykýblil marhulový koláč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Že marhulový koláč. To je krycie meno pre "pruuujem"??? : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 No faaakt volakde ten poťah ešte mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 (editace) Kamarád, co měl na zadních sedačkách také bílé fleky, každýmu tvrdil, že je to od Sunaru od jeho malého synka... Ale taky jsme mu to nikdo nevěřili a nechtěli si do toho sednout... Vzhledem k jeho pověsti proutníka nikdo neměl jistotu, v čem by to vlastně seděl... Což takhle počkat, až to zaschne a vykartáčovat na sucho? A v případě zbylého fleku to vzít navlhčeným hadrem? Editováno: 14. Listopad 2008, autor: Wassermann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 anebo si nechat sedačky komplet vyčisti mokrou cestou...něco jako koberce doma...u nás to dělá jeden chlápek a komplet sedačky jsou za cca 300......když chceš i papec za 500.........jednou za čas se to vyplatí a ne jen kvůli "bílejm" flekům :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matěj2 Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matěj2 Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 Ok je to tak.................. asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matěj2 Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 No ty woe, to máš pravdu ja měřím 178 a přítelkyně 170 cm tak je problém posunou sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 (editace) anebo si nechat sedačky komplet vyčisti mokrou cestou...něco jako koberce doma...u nás to dělá jeden chlápek a komplet sedačky jsou za cca 300......když chceš i papec za 500.........jednou za čas se to vyplatí a ne jen kvůli "bílejm" flekům :-) Na ty fleky od jogurtu je celkem dobrý woolite color normálně to tím jakoby tepuju,ale lepší je vyndat potahy a hodit do pračky,přece jen řasenku a oční stíny woolite moc nebere jinak s mou novou přítulkou 160cm výška a já 182cm výška je ve fabině vzadu místa jako v obýváku jen ty kotvy pásů mě serou(tlačí do zad) jo a kdo z Vás má černé okna vzadu hmmm? přece jen čumilové se najdou všude Editováno: 23. Listopad 2008, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Ve večerních hodinách nejsou černý okna potřeba Záleží spíš na volbě "parkovacího" místa.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.