Cjoctavian Vloženo 10. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2010 Ako ze nie? Ma to nepriamy vplyv na chladenie a tym aj zivotnost, kedze tie diody svietia naplno asi 70% casu, nie 100%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 OK, skôr si myslím, že to že to nesvieti naplno pri dennom je o tom, že asi tam budú nejaké "štandardy" alebo "predpisy" ako silno majú tie LED svietiť. Myslím si že ak tú LED dobre uchladíš, je jedno či svieti na 300, 700mA alebo ten jeden ampér...čip sa nepoškodí. tam sú použité GOLDEN DRAGON led, nie nejaké lacné šity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Som myslel, ze nejake Lumileds. Nahodou nemas nejaku fotku rozobranych dennych svetiel? Ak nie Octavku, tak aspon tu Q7 ? BTW: Cinska RS ma v dennych svetlach ciru optiku a LED svietiace priamo dopredu, nie nepriamo do paraboly ako nase...POROVNANIE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 No aj Lumileds resp Luxeon sa používa A6 LED má 5x Luxeon svietiacich do tzv. batwing paraboly, foto napr. PASSATPLUS Q7 LED má 12x neviem presne akých, priamo svietiacich, foto vnútorné nemám, mám detailnejšie foto z montáže:) foto LED z OIIRS nemám, sú použité tie Golden Dragon od OSRAM, presne tú diodu čo je tam použitá som nenašiel v katalógu, zrejme nejaký custom, svietia tiež do tej batwing paraboly. foto LED z FIIRS nemám tiež, sú použité Golden Dragon od OSRAM, svietia do normálnej paraboly tú čínu kuknem, je to zaujímavé, prečo je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 (editace) mohol by si niekde publikovat foto z montaze Q7? Vdaka Mne by sa pacil LED blinker z Q7 facelift ( )... Editováno: 11. Červen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Červen 2010 Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Tu som dával foto Hej ten blinker je dobrý ale len z predu. z boku nič moc...na to aké je to veľké svetlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2010 Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novalis Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 (editace) Ahoj, pokud byste chtěli, tak můžu přidat podporu pro ty RS světla k mojí jednotce řízení LED a potom by nebyl problém aby se LED zeslabovaly při světlech, při odbočování, nebo v noci při odbočování LED na dané straně zesílila, možná by byla i funkce coming home. Teoreticky by neměl být problém si všechny informace brát z CANbus, takže by akorát stačilo natáhnout pár drátů. Více info o tom co umí najdete zde: http://led.novalisnet.cz/led_svetla_denni_sviceni.php Editováno: 14. Červen 2010, autor: Novalis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 jojo, kludne to prerob, vlastne ti tam stačí PWM nahradiť spínaným plus a obrátiť logiku. Ako corner to nemá význam, comming/ leaving je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novalis Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 jojo, kludne to prerob, vlastne ti tam stačí PWM nahradiť spínaným plus a obrátiť logiku. Ako corner to nemá význam, comming/ leaving je ok Dobre, pockam az mi to svetlo prijde na otestovani a zkusim to promyslet, hlavne pak nekde budu muset sehnat Oktavku na nalezeni tech spravnych zprav na canbus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 pinout máš ako som vyššie napísal, nemusíš čakať svetlo si robí reguláciu samo. je to dosť blbuvzdorné. no myslím že tých OII je tu neúrekom :D ja mať OII ideme do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novalis Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 Jo pinout jsem videl, zda se ze je to podobne jako u Hella Ledayline, ale je lepsi to mit v ruce a zmerit, jaky proteka proud na hlavnim napajecim pinu a na zeslabujicim pinu. Pripadne taky jak rychle to jde vypinat, aby se dalo udelat blikani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncak Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 Nenašel by se někdo z okolí Vsetína kdo by mi zapojil zmiňované denní svícení a xenonová světla s AFS ? Kabeláže, AFS a návod mám, potřebuji to zapojit a nakódovat. Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czjunge Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 Tak nějakou montáž už mam za sebou kodovani naklapění ok ale origo zapojení na denní svícení a kodovani s Hexcan to se mi nepovedlo..tkž prosim o radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Mám dotaz, je to sice staré vlákno ale jak když místo mlhovek napojím denní z RS fábky jak potlačit chybové hlášení maxodotu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.facelift Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Ahoj, pokud dobře vím, tak podle OII Face je tahle kontrola v BCM aktivovaná v EEPROM. Takže jedině vyměnit BCM z RS FII FACE a nebo tam dát správný odpor, protože BCM měří odběr na žárovkách. Jinak se kontroly žárovek na budících nezbavíš. BCM se kóduje při výrobě automobilu. Další menší nakódování BCMka si můžeš provést sám, ale nic zásadní sám na něm neprovedeš. Bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 9. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2011 To samozřejmě vím že se tam bdue muset dát odpor jenže asi bude dost topit, ono totiž maxac pozná že tam nejsou žárovky a nepustí pak šťávu, a jinak s kodovaním není až takový problém, to zvládnu, ale chci aby i ty denní světla měli funci i mlhy, je to takové komplikovanější ale už jsem to celkem vymyslel , jen tohodit na papír. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 TAk jen pro orientaci přidávám zatím jen foto, popis montáže přinesu až později, ještě řeším hodně věcí. Jinak josu to Led originál Hella z Fabie II RS a mají funkci jak LEd tak MLhovek. Jen tak aby řeč nestála Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 funkciu hmloviek nemaju. Mozu byt len denne alebo so zapnutymi hlavnymi sluzia ako parkovacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 sice nemají ale já je tak zapojený mám. takže svítí i jako mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir-14 Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 Ahojte , mám dotaz ohledně výše zmíněného zapojení....Dá se to na před faceliftem MR 2008 zapojit jako to svítí na faceliftu ? Uřčitě se to tady píše, ale je to na mě moc odborné .. Zapojit ,tak aby přes den denní svícení a v noci tlumené denní svícení a hlavní xenony ...Díky L.Š. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 je to tady v tomto vlákně přečti si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir-14 Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 je to tady v tomto vlákně přečti si to Promiň ,ale nenašel jsem to tady nikde.... Mám O II RS MR 2008 a chci dát faceliftový nárazník a aby to denní i normální světl svítila jako u faceliftu...a že to tady už vím...Díky L.Š. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 Tak úspěšně namontováno i zapojeno jak na moji octu a přepojeno na americké svícení, tak na fabia I RS předěláno a 3 funkce, mlhovky, denní, parkovačky, jinak tyto kulaté se dají napojit zvlášt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boodek Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 Omlouvám se za částečné OT, ale je to tu trochu rozpolcené. Netuší někdo, kde by se dala sehnat LED světla pro obyčejnou O2 místo mlhovek? Viděl jsem to na jednom autě a nejsem schopen to nikde najít. Napohled to jsou klasické hranaté mlhovky z obyčejné O2 1Z před FL, ale uvnitř jsou asi 4 LEDky, které vypadají podobně jako např. u F2RS, jenomže to celé není ne kulaté, ale hranaté. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.