Vendy Mates Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 (editace) Prosím o radu. Moje zjištění: před nastartováním svítí parkovačky po nastartování - svítí potkávačky po otoč. ovlad. světel na parkovačky - rozsvítí se palubka, ale svítí jenom parkovačky po otoč. ovlad. světel na potkávačky - rozsvítí se palubka a svítí i potkávačky(po vytažení klíče stále svítí palubka) po zapnutí dál. světel kontrolka pouze problikne a nesvítí Editováno: 18. Říjen 2009, autor: Vendy Mates Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 (editace) Je to jak ma byt. Kdyz si vypnes denni sviceni(spinac u pjistek) tak budes muset abys svitil pokazde otacet ovladac svetel. Dalkove ti pujdou normalne kdyz si otocis ovladac svetel. Hlavne s tema dalkovyma jsem byl taky trochu vyjevenej,ale ukazal mi to znamy ze Skodovky. Kazdopadne ti to funguje jak ma. Editováno: 18. Říjen 2009, autor: Jay Kay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendy Mates Vloženo 18. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Díky Ti za odpověď. Jest-li jsem to správně pochopil, tak palubovka nesvítí ani po nastartování, ale musí se zapnout ručně otočením ovladače světel. To znamená automatické rozsvícení světel po startu, ale manuál na palubovku("tož kompromis"). Jasně, že si zvyknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Žádnej kompromis to není, přece nebudeš v noci jezdit bez zadních světel, takle ti to aspoň trkne, až neuvidíš budíky, že by si měl rozsvítit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Díky Ti za odpověď. Jest-li jsem to správně pochopil, tak palubovka nesvítí ani po nastartování, ale musí se zapnout ručně otočením ovladače světel. To znamená automatické rozsvícení světel po startu, ale manuál na palubovku("tož kompromis"). Jasně, že si zvyknu. Presne tak. Pres den kdyz je svetlo tak na budiky vidis a kdyz se setmi,tak otocis kolecko a sviti palubka. Kaje: Sviti predek i zadek. Na denni sviceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Akorát teda nechápu proč se nerozsvítí přistrojovka, když už bych chtěl mět automaticky zapínání světel tak aby se to zaplo vše automaticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 KaJe Ti napisal dovod, preco to tak je... Staci pozriet si jeho prispevok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Olisoft: Ale to auto sviti CELE i zadek. Takze muze jeztit i se zhasnutou palubkou (jako moje manzelka) vecer. Nevim proc je to udelane jen na svetla a ne palubku ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Pri tomhle zapojeni nejdou zapnout dalkovy svetla - abys pres den neoslnoval aniz bys o tom vedel, kontrolka dalek se ve dne lehce prehlidne. No a jakmile se setmi a ty nevidis na budiky tak otocis vypinacem, zapnes si pristrojovku a zaroven muzes zapnout dalkovy. Druhy duvod je ten, ze kdyby ti ciste nahodou nekde v noci chcip motor, tak ti zaroven zhasnou svetla a budes chvili potme. A to je druhej duvod, proc bys mel vecer otocit vypinacem a k tomu te nuti prave to, ze nesviti pristrojovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Na to že svítí i zadní světla jsem nějak zapoměl, ale osvětlení RZ myslím že nesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Ne, osvetleni RZ taky nesviti, ze by z duvodu uspory zarovek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Mě osvětlení RZ na TOURU svítí pořád, dal jsem tam akorát LED, jinak ostatní popsané funkce jsou pro mě vyhovující, nechápu proč by měla svítit palubka a ostatní ovladače i režimu denního svícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 osvětlení SPZ nemusí svítit u fabií protože se musel tahat drát až dozadu do kufru dost mechaniků se na to vys.... ale u Octavie je to zapojovaný jen u pojistek tak by to svítit mělo a jak bylo psáno přístrojovka nesvítí protože nejsou funkční dálkový (kvuli častýmu oslňvání omylem zaplýma dálkovýma) tak aby to člověka donutilo zapnout vypínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Mám problém: po nastartování se světla rozsvítí a přibližně po 4-5 min zhasnou a musím rozsvít otočením přepínače, pokud za chvíli otočím vypínač zpět, světla někdy zůstanou svítit, jindy zhasnou. Někdy zase svítí celou cestu, tak jak mají. Je to docela otravné. Potřeboval bych schéma, nebo nějakou radu, kde hledat problém. Do loňského léta to fungovalo normálně a přidávat další světla pro denní svícení se mi nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 nejspíš je v háji relé pro denní svícení je možný že máš ještě to jedno z prvních a ty byly sšpatný byla na to svolávací akce a měnily se za novější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 (editace) Díky za odpověď, podle toho jak se to chová to opravdu vypadá na relátko, nevěděl jsem, že tam takové je. V servisu mě strašili s vadnou řídící jednotkou. EDIT 2.2.10 Díky tipu uživatele notobi jsem věnoval pozornost relátku. Koupil jsem nové, ale to tam nepasovalo (1 kontakt jiný). Tak jsem to původní rozebral a zjistli jsem, že se uklepal kontakt od jednoho relátka. Stačilo jedno ohřátí pájkou a bylo po problému. Relé zase funguje a světla svítí. Označení relátka je AEV 0318 VK7 je to pro denní svícení z výroby. To co mi tam nepasovalo bylo ze sady pro dodatečnou montáž s označením AEV 0317A VK. Editováno: 3. Únor 2010, autor: Mira96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMC Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Zdar chlapi, mám Roomstera 2007 a mám i relé 5J0 941 589.Problém je, že nevím kam s ním. :-(Na relátkový desce pod palubkou je volných slotů spousta,ale žádný není volný. Nebo se to dává jinam? A kam?Existuje k tomu i nějaké schema zapojení?Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 ...je volných slotů spousta, ale žádný není volný. .... Tak je volný nebo není? Je to tak, že k relátku potřebuješ i patici, dráty zapojíš kam je potřeba a patici zasuneš do volné pozice v držáku rel. boxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMC Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 To druhé slovo mělo být prázdný... Není tam zádná volná patice a těch 5 obsazených má svůj (odlišný) smysl. Bude to jak píšeš... Potřebuju i tu patici a dráty... Ale nemám ani schema a ani netuším, kde ji vzít... Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.