Tompo Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Chtěl bych si dodělat DO k centrálu, ale netuším, jak se tam dodělává ta jednotka, k čemu se musí zapojit a tak.....Dělal jste to už někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Robil som to uz vela krat. Preco tam nehodis rovno uz aj alarm? Ten central mas origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 15. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Centrál je orig., ale jde mi hlavně o to, aby to bylo na dálku, jestli s alarmem, to už je jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Musi sa to napojit na droty ktore ovladaju motorceky. Su v prahu soferovych dveri alebo aj na RJ centralu bielo/zlty alebo bielo/modry a na cierno/modry. Spinaju sa minusom. Staci tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 15. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Takže shodím tapecírunk, motorek je tam tuším pod zámkem, najdu tam ty dráty, které jsi psal a zapojím to na kostru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bandi Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Posli mi mailovu adresu a ja Ti poslem zapojenie Meta alarmu+ovladanie centralu. szimkoandrej@copusnet.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrTDI Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Chci se zeptat... mam origo centrál a i origo DO, ale nefunguje mi dálka. Kam se montovala ta jednotka a ten kabelový svazek? Asi bude problém někde tam... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 16. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Nalevo pod volantem a samo pod plastem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raptor181 Vloženo 16. Duben 2006 Sdílet Vloženo 16. Duben 2006 Posli mi mailovu adresu a ja Ti poslem zapojenie Meta alarmu+ovladanie centralu.szimkoandrej@copusnet.net Naco budes posielat zapojenie META a central? www.jablotron.cz a tam mas zapojenie alarmu na OCTAVKU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkS Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Zdravím lidičky! A co s DO které spína plus? Jde to taky zapojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marko Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Čus chlapi,potřeboval bych poradit,jestli se nedá sehnat ten dvoutl.ovladač co je s klíčem na octu 99. Nefung. mi totiž už ani na jednom klíči , a v servisu mi řekli že už nejdou opravit. CHci se zeptat jestli náhodou někdo nemá alespoň jeden navíc(nebo odkaz na str.nějak. výrobce)Dikes za každou odpověd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mathykral Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Ten originál dálkáč seženeš ve značce. Jinak je potřeba VAG ke kommunikaci při nastavení ovladače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Hmmmm, to je pech......Včera jsem dal poslední z ruky.....!!!!! U6 je mít nebudu, musíš do Značky!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marko Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Holt má někdo smůlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 11. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Hledej v ANNONCI a tak.......Nějakej se najde.....!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.