Luďa Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 spíš to je o phm. Ale myslím si, že radši filtr MANN, kde si připlatím i tu značku, ale zas je to kvalita, než no name číňan z tržnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 a firma mann je koupi od cinanu a natiskne ta to svoje logo a prebali do sve krabice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 to mi je jasný, že to bouchaj na stejný lince, ale s jejich prodejcem se líp dohodnu. Stejně jako ""švédský"" ložiska SKF se bouchaj na stejný lince jako naše ZVL. Jeden tejden ty a drujej zas tamty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Zdravím,jaký je váš názor na konkrétně palivový filtr od firmy Pride /čína).Použít či nepoužít? Ja jsi myslim že jse to neměni zas až tak často,proto je lepe dat tam něco "značkoveho" a maš klid.....finačně tě to určitě nezrujnuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Tak už i origo díly od Škody jsou Made in China. Včera jsem koupil ve Škodovce benzínovej filtr a jen koukám co je na něm napsáno . Ten origo vyndanej byl ještě Německej a ze zvědavosti jsem ho rozdělal. Provedení filtu bylo perfektní a jen doufám že koncern hlídá číňany aby držely kvlitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 To si piš že koncern dupe po každém co jim dodává!!! Na to je spešl ZÁKAZNICKÝ AUDIT!!! Všichni jdou při něm na značky a do pozoru!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Taky jsem slyšel že je již v Audi 30 % Čínskejch dílů. No já jsem misto nové OII dal přednost novému Sorentu a tam jsem zatím nenašel jedinej Čínskej díl. Složené je z dílů z Korei, USA, Německa, Maďarska a Japonska. Ten původní filtr v 1,8T byl vyrobenej 03,03.99 u fitmy Knecht. Co asi chudák ta firma vyrábí dnes, když jde nyní vše z Činy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostik Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 S tím auditem,no nevím,nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 to rostik: Dělal jsem 3 roky v automobilovém průmyslu, takže vím své Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Jenže u Číňanů je běžná praxe že pro zkoušky udělají 1A kvalitu a chvíli v ní pokračují. Pak potají změní materiál a jedou vesele dál jako by se nechumelilo. Taky jsou schopni kombinovat ošizené s kvalitní produkcí a pak je to loterie. Evropské firmy chtejí maximálně ušetřit a to se jim může vymstít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 chtel bych se zeptat kde se da sehnat na filtr palivovy to takovy T jak se zasouva do filtru s temi dvouma gumickama predchozi majitel mel asi problem kdyz ho menil a kdyz sem ho chtel vymenit ja tak mam dve pulky coz asi neni dobre muzete mi poradit kde koupit novy a co to stoji diky octavia tdi 81kw r.v 99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Je to ventil filtra paliva. Cena 350kc. Pozri link: http://www.autodilykrc.cz/eshop/skoda/octa...21&pocet=36 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan77 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Je to ventil filtra paliva. Cena 350kc. Pozri link: http://www.autodilykrc.cz/eshop/skoda/octa...21&pocet=36 Mohu pouzit filtr (cina Prade) , ma nekdo zkusenosti.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Milan77: Radsej tam daj kvalitny filter napr:BOSCH,MANN,CHAMPION. Jak niaku Cinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan77 Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 kde koupit za dobrou cenu.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luba kv Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Pěkné páteční odpoledne přeji Mohli by ste mi někdo poradit " Interval výměny palivového filtru" nikde jsem tuto informaci nenašel. Budu měnit olej+filtry po 15,000 . Při poslední výměně jsem palivový filtr měnil, autí mám Octavia 1.9TDI 2000 Děkuji Luba kv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Palivovy -naftovy filter sa meni kazdych 60 000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Luba kv ja osobne menim kazdych 30 000km pelovy filter,palivovy filter a vzduchovy filter cize kazdu druhu vymenu oleja a je to v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.