Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Fundy, prosím napiš, a poraď jak na výměnit volant za multifunkční tříramnenný. Napiš prosím, kolik by to cca stálo a na koho se obrátit.

Mám O 2 facelist

příp. napiš na sebe č. mobilu..., nebo e-mailovou adresu...

Díky

alesjan 

Mám otázku. Mám Volant a Airbag ze Škoda Octavia 3 a multifunkci z Yeti.

Budu ještě něco potřebovat nebo upravovat do Škoda Octavia 2 Facelift (2011)? Mám momentálně na volantu taky multifunkci.

Pochopil jsem, že u O2 předFace se musí upravovat kabeláž, ale o O2 Face se nikdo nezmiňuje.

Děkuji za odpovědi.

Záleží na kabelu, pokud máš kabel k dané multifunkci (z Yeti FL) je to ok

Ne, nemám. Chci použít původní kabel. Jaká bude prosím Vás úprava pro FL O2?

• 2 týdny později...

Zdravím pánové, chtěl bych poprosit o radu. Mám Škoda Octavia 2, rv 2012, FL. Mám na ní tempomat a rádio Swing. Chtěl bych si dodělat MF volant a Maxidot, podvolantovou jednotku mám 5K0 953 521BL. Chtěl bych se zeptat, co všechno budu potřebovat a jestli na tuhle jednotku půjde MF volant? Moc děkuju za každou radu. 

zdravim chlapy je tu nekdo z brna nebo blizkeho okoli kdo by byl schopny dodelat MFvolant do O2 2007? Diky moc

• 2 měsíce později...

Zdravim. 

Mam len jednu otázku. 

Mam o2 fl 2011 Elegance. 

Planujem kúpiť MF volant aj podvolantovku. 

Potrebujem menit aj pravú packu, aby to nevypisovalo chybu na diagnostike? 

Alebo v takom prípade ide páčka aj volant? 

Mam podvolantovku co začína 5k0 a ľavá páčka diaľkových svetiel je už ten novy typ. 

Vdaka. 

• 3 měsíce později...

OK vdaka.

Neviete kde zozeniem trojramenny volant na OII FL?

Bez alebo s MF, to je jedno.

Neviem ho zohnat.

• 2 týdny později...

Zdravim, volant by bol.

Viete mi poradit kde a aky kupit ten prepojovaci kabel?

Cislo dielu ak by sa dalo.

Nasiel som z Passatu B7 ale neviem ci to pojde.

Popripade kde kupit podvolantovy kruzok a s akym idexom (jedine AL?).

Vdaka.

Ahojte,

Chcel by som si do auta namontovat multifunkcny volant, v aute mam jednotku 5K0-953-549-C (midline ), ktora podporuje iba palubny pocitac a tempomat.

na zaklade http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Steering_Wheel_Control_Module_Versions som usudil ze vymena za 5K0-953-549-B by mala byt najlepsia volba ( podporuje aj MF) a nema ziadne obmedzenia ohladom Tempomatu. Pripadne uvazujem nad 5K0-953-549-E

Vedel by mi niekto potvrdit ci sa na to pozeram spravne, alebo potrebujem nejaku inu jednotku?

Vopred dakujem

Pani kupil som 3ramenny FL volant + vhodny kruzok + vhodny kablik.

Teraz riesim problem, na volante je na pravej strane "telefonik" nie ten kruzok.

Bude to problem ak nemam Bluetooth alebo to funguje ako na radiu ked stlacim PHONE a stisi sa hudba?

Mam FL auto, Bolero, maxidot a tempomat.

Upraveno od Host

na diagnostike je pri kodovani volantu zaskrtnuta volba, ze volant je s ovladanim telefonu...

ked to odkodujem bude to fungovat ako mute?

Upraveno od Host

• 3 měsíce později...

Ahoj Skodovaci mam Octavii 2 FL 2009- 2010 kombi 1,9 Tdi 77kw eleganci manual. A menil jsem volant za multifunkcni. Podvolantova jednotka podporuje multifunkci kablik jsem na propojeni zakoupil kablik ale pri nakodovani nam to haze eror. Volant ani netroubi. A potreboval bych poradit z jakeho duvodu to nejde. Myslite ze ten volantovy krouzek neni vhodny. Volant jsem koupil vzhledove stejny triramenny akorat ten s multifunkci ma i padla. Muzete me nekdo poradit co s tim? Anebo je nekdo v okoli Novy Jicin kdo by to rozchodil? A nejde nam nakodovat a prisviceni mlhovek do zatacek je to zbudobeno volantem ze je tet nefunkcni? Diky za rady Rob 

Napis cisla dielov ake si tam montoval.

Mne pri montazi tiez nesiel klakson, stacilo prehodit zapojenie.

Tak uz jsme to rozchodily. Nemel jsem podvolantovou jednotku spravnou. Tet mam dotaz jak docilim abych v palubnim pocitaci mel ve vyberu i telefon a navigaci? Mam tam jen nastaveni audio a jeste cosi a kdyz je nejaka zavada tak tam vyskoci stav vozidla ale chtel bych tam i telefon i navigaci. Radio mam Geborn. Diky za rady 

I vy holky sikovny :)

A to menu ti s timto radiem opravdu asi nepujde ...

Jo tak to je za visle na origo radiu? Tak diky za info Rob 

Zkus v gateway povolit 37 a 77 cili navi a telefon. 

Myslim ze to nepomuze, to cinske radio asi nebude mit tu funkci ...ale za zkousku nic neda ...

• 2 měsíce později...

Ahoj, mám dotaz na multifunkční volant u Yetiho před face. Nechtěl jsem tam zakládat nové téma, předpokládám, že to bude stejný jako u OII :-) Mám teď volant bez multifunkce a chtěl bych vyměnit rádio za rádio s BT Handsfree a volant za multifunkci. Jak moc je to komplikovaný? A co všechno je třeba koupit? Je tam nějaká příprava, že jen koupim volant a zapojim ho, nebo tam je nějaká past? 

Aktuálně tam je rádio na CD Blues. A handsfree mi chybí.

Díky za reakce, huskye

original HF jednotku

kable

ram na upevnenie pod sedadlo

mikrofon

radio

volant mf

podvolantovu jednotku

kabel k volantu

• 1 měsíc později...

Caute mam v aute o2 fl tento volant a chcem sa spytat pojde z neho urobit mf? Ak ano co budem k tomu potrebovat. Mam maxidot,tempomat,radio bolerofd8660b9215dc03d83ff31002d0918ad.jpg

Ano půjde. Taktéž jsem to dodělával

1K0953549 Podvolantová jednotka CH
5JA 971 584 Káblík
5E0 919 719 F Tlačítka

Upraveno od Wašula

• 3 týdny později...

mám v fl 4 ramínko s multifunkcí a chtěl bych 3 ramínko s multi. lze použít jakýkoliv 3 ramínko s multifunkcí z jakéhokoliv modelu nebo je potřeba kombinovat z jiných modelů?

zvláštně podaná otázka...

Vem jiný věnec a airbag (3 ramenný) a přendej tlačítka

Pokud chceš O3 style je to na kompletní přehození

Upraveno od ka_r_los
U FL jsou již shodné airbagy pro 3 a 4 ramenný volant

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.