Duben 26, 20178 r Fundy, prosím napiš, a poraď jak na výměnit volant za multifunkční tříramnenný. Napiš prosím, kolik by to cca stálo a na koho se obrátit. Mám O 2 facelist příp. napiš na sebe č. mobilu..., nebo e-mailovou adresu... Díky alesjan
Květen 2, 20178 r Mám otázku. Mám Volant a Airbag ze Škoda Octavia 3 a multifunkci z Yeti. Budu ještě něco potřebovat nebo upravovat do Škoda Octavia 2 Facelift (2011)? Mám momentálně na volantu taky multifunkci. Pochopil jsem, že u O2 předFace se musí upravovat kabeláž, ale o O2 Face se nikdo nezmiňuje. Děkuji za odpovědi.
Květen 13, 20178 r Zdravím pánové, chtěl bych poprosit o radu. Mám Škoda Octavia 2, rv 2012, FL. Mám na ní tempomat a rádio Swing. Chtěl bych si dodělat MF volant a Maxidot, podvolantovou jednotku mám 5K0 953 521BL. Chtěl bych se zeptat, co všechno budu potřebovat a jestli na tuhle jednotku půjde MF volant? Moc děkuju za každou radu.
Květen 14, 20178 r zdravim chlapy je tu nekdo z brna nebo blizkeho okoli kdo by byl schopny dodelat MFvolant do O2 2007? Diky moc
Červenec 30, 20178 r Zdravim. Mam len jednu otázku. Mam o2 fl 2011 Elegance. Planujem kúpiť MF volant aj podvolantovku. Potrebujem menit aj pravú packu, aby to nevypisovalo chybu na diagnostike? Alebo v takom prípade ide páčka aj volant? Mam podvolantovku co začína 5k0 a ľavá páčka diaľkových svetiel je už ten novy typ. Vdaka.
Listopad 4, 20177 r OK vdaka. Neviete kde zozeniem trojramenny volant na OII FL? Bez alebo s MF, to je jedno. Neviem ho zohnat.
Listopad 19, 20177 r Zdravim, volant by bol. Viete mi poradit kde a aky kupit ten prepojovaci kabel? Cislo dielu ak by sa dalo. Nasiel som z Passatu B7 ale neviem ci to pojde. Popripade kde kupit podvolantovy kruzok a s akym idexom (jedine AL?). Vdaka.
Listopad 20, 20177 r Ahojte, Chcel by som si do auta namontovat multifunkcny volant, v aute mam jednotku 5K0-953-549-C (midline ), ktora podporuje iba palubny pocitac a tempomat. na zaklade http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Steering_Wheel_Control_Module_Versions som usudil ze vymena za 5K0-953-549-B by mala byt najlepsia volba ( podporuje aj MF) a nema ziadne obmedzenia ohladom Tempomatu. Pripadne uvazujem nad 5K0-953-549-E Vedel by mi niekto potvrdit ci sa na to pozeram spravne, alebo potrebujem nejaku inu jednotku? Vopred dakujem
Listopad 23, 20177 r Pani kupil som 3ramenny FL volant + vhodny kruzok + vhodny kablik. Teraz riesim problem, na volante je na pravej strane "telefonik" nie ten kruzok. Bude to problem ak nemam Bluetooth alebo to funguje ako na radiu ked stlacim PHONE a stisi sa hudba? Mam FL auto, Bolero, maxidot a tempomat. Upraveno Listopad 23, 20177 r od Host
Listopad 23, 20177 r na diagnostike je pri kodovani volantu zaskrtnuta volba, ze volant je s ovladanim telefonu... ked to odkodujem bude to fungovat ako mute? Upraveno Prosinec 6, 20177 r od Host
Březen 16, 20187 r Ahoj Skodovaci mam Octavii 2 FL 2009- 2010 kombi 1,9 Tdi 77kw eleganci manual. A menil jsem volant za multifunkcni. Podvolantova jednotka podporuje multifunkci kablik jsem na propojeni zakoupil kablik ale pri nakodovani nam to haze eror. Volant ani netroubi. A potreboval bych poradit z jakeho duvodu to nejde. Myslite ze ten volantovy krouzek neni vhodny. Volant jsem koupil vzhledove stejny triramenny akorat ten s multifunkci ma i padla. Muzete me nekdo poradit co s tim? Anebo je nekdo v okoli Novy Jicin kdo by to rozchodil? A nejde nam nakodovat a prisviceni mlhovek do zatacek je to zbudobeno volantem ze je tet nefunkcni? Diky za rady Rob
Březen 17, 20187 r Napis cisla dielov ake si tam montoval. Mne pri montazi tiez nesiel klakson, stacilo prehodit zapojenie.
Březen 21, 20187 r Tak uz jsme to rozchodily. Nemel jsem podvolantovou jednotku spravnou. Tet mam dotaz jak docilim abych v palubnim pocitaci mel ve vyberu i telefon a navigaci? Mam tam jen nastaveni audio a jeste cosi a kdyz je nejaka zavada tak tam vyskoci stav vozidla ale chtel bych tam i telefon i navigaci. Radio mam Geborn. Diky za rady
Březen 22, 20187 r Myslim ze to nepomuze, to cinske radio asi nebude mit tu funkci ...ale za zkousku nic neda ...
Červen 6, 20187 r Ahoj, mám dotaz na multifunkční volant u Yetiho před face. Nechtěl jsem tam zakládat nové téma, předpokládám, že to bude stejný jako u OII :-) Mám teď volant bez multifunkce a chtěl bych vyměnit rádio za rádio s BT Handsfree a volant za multifunkci. Jak moc je to komplikovaný? A co všechno je třeba koupit? Je tam nějaká příprava, že jen koupim volant a zapojim ho, nebo tam je nějaká past? Aktuálně tam je rádio na CD Blues. A handsfree mi chybí. Díky za reakce, huskye
Červen 6, 20187 r original HF jednotku kable ram na upevnenie pod sedadlo mikrofon radio volant mf podvolantovu jednotku kabel k volantu
Červenec 22, 20187 r Caute mam v aute o2 fl tento volant a chcem sa spytat pojde z neho urobit mf? Ak ano co budem k tomu potrebovat. Mam maxidot,tempomat,radio bolero
Červenec 22, 20187 r Ano půjde. Taktéž jsem to dodělával 1K0953549 Podvolantová jednotka CH5JA 971 584 Káblík5E0 919 719 F Tlačítka Upraveno Červenec 22, 20187 r od Wašula
Srpen 10, 20187 r mám v fl 4 ramínko s multifunkcí a chtěl bych 3 ramínko s multi. lze použít jakýkoliv 3 ramínko s multifunkcí z jakéhokoliv modelu nebo je potřeba kombinovat z jiných modelů?
Srpen 11, 20187 r zvláštně podaná otázka... Vem jiný věnec a airbag (3 ramenný) a přendej tlačítka Pokud chceš O3 style je to na kompletní přehození Upraveno Srpen 11, 20187 r od ka_r_los U FL jsou již shodné airbagy pro 3 a 4 ramenný volant
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.