Publikováno Listopad 2, 200915 r Potřeboval bych "upřesnit" návod k Fabii. Přestalo mi svítit pravé zadní brzdové světlo (Fabia 1.2 HTP 2006). Nu což, přečteme návod, vyměníme žárovku... Tam se píše – Otevřete víko zavazadlového prostoru. – Opatrně odhrňte koberec. – Odtlačte pružné jazýčky v horní části tělesa držáku žárovek a držák žárovek vyjměte ⇒ obr. 180. – Vadnou žárovku zatlačte do objímky, pootočte na doraz doleva a vyjměte. – Nasaďte novou žárovku a pootočte na doraz doprava. – Držák žárovek nasaďte zpět odzdola (do otvoru v tělese svítilny) a pružné jazýčky horní části držáku musí zaklapnout do tělesa svítilny. – Koberec upravte. Bod č1. jsem zvládnul na 100 procent, ale zaseknul jsem se na druhém. Připadá mi, že tam překáží tan plast, co je přidělaný u zámku 5 dveří. Je nutné ho odmontovat? Když jsem ho chtěl odšroubovat, zjistil jsem, že je tam chycený na torxy a ten šroubovák já nemám. Pokud je nutné ho odmontovat, co to je za Torx? Nemám možnost to nijak zjistit. Přemýšlím, co bych dělal, kdyby mě chytla "Veřejná bezpečnost" a :" Pane řidiči, tak si vyměňte tu žárovku a můžete pokračovat". Asi by se pobavili
Listopad 2, 200915 r Netreba riešiť demontovanie krytu... Zober si tenký šrubováčik a ten koberec vytiahni z toho plastu. Ide to v poho.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.