Prosinec 12, 201311 r S tím kartonem to je vidět a hezký to není. Černá tam bude určitě pasovat líp, já si vyřízl vysokohustotní izolační fólii z polyethylenu s výškou odvětrávajícího nopu 20 mm a pár (asi 8) těch bradavek (nopů) sem odřízl :'>
Leden 13, 201411 r Ahoj, nevíte jestly se dělá zimní clona (spodní) na octavii II RS před fl.? popř. kterou použít aby pasovala?M
Leden 13, 201411 r Rovněž o ní silně uvažuji, bo mi dnes sdělili v servisu, že klima nejede ne proto že by bylo málo chladiva, ale že mám od kamene průraz chladiče klimy. To jsem si vydělal kua. Prostě přílétl asi nějaký kamínek....
Leden 15, 201411 r Osobně používám kryt masky chladič heko jak klesne venkovní teplota pod 10°C, když se přidá marast a začne se solit a sypat zakrývám si ještě spodní cca 1/3 chladiče černou folii. Smyslem je nevyřadit zcela z provozu chladič, ale výrazně omezit jeho výkon! Chladič se nešpiní a nejde na něj přímý náporový vzduch a bordel. Naopak když je třeba vyšší výkon lze pomocí větráku uchladit i ostrou jízdu nebo Alpské stoupání. Bohužel kontrolu teploty oleje nemám, takže nevím co motor, ale chladící voda se ani nehne i když ta se údajně nehne na budíkách z devadesátky v rozmezí 80 – 110°C???
Leden 15, 201411 r To by asi sedelo, protoze kdyz mi diagnostika hlasi 80, budiky si drzi svych 90. Nechapu, co je to za vymysly...
Leden 15, 201411 r A není lepší neco takovýho ? http://www.kubikzetor.cz/katalogy-zetor/ur-i-proxima/2011-4011/rejstrik/chladici-system/?p=91 :kol-28: . Mám Zetor 3011 a je to paráda . V Octavii to dát do elektriky a ať žijí soudruzi :kol-48: Upraveno Leden 15, 201411 r od hanesek
Leden 16, 201411 r Osobně používám kryt masky chladič heko jak klesne venkovní teplota pod 10°C, když se přidá marast a začne se solit a sypat zakrývám si ještě spodní cca 1/3 chladiče černou folii. Smyslem je nevyřadit zcela z provozu chladič, ale výrazně omezit jeho výkon! Chladič se nešpiní a nejde na něj přímý náporový vzduch a bordel. Naopak když je třeba vyšší výkon lze pomocí větráku uchladit i ostrou jízdu nebo Alpské stoupání. Bohužel kontrolu teploty oleje nemám, takže nevím co motor, ale chladící voda se ani nehne i když ta se údajně nehne na budíkách z devadesátky v rozmezí 80 – 110°C??? co na to rika intercooler?
Leden 16, 201411 r To by asi sedelo, protoze kdyz mi diagnostika hlasi 80, budiky si drzi svych 90. Nechapu, co je to za vymysly... nedavno som o tom cital clanok - je to robene kvoli zakaznikom, niektorych to vystrasilo, ze maju poruchu, ked im rucicka obcas klesla pod alebo nad 90. Tak to potom vyrobcovia takto umelo "otupili"
Leden 16, 201411 r Co by s ním mělo být? turbo potrebuje chladit stlaceny vzduch a kdyz to vsechno zacpes kartonem neni tam poradny luft, ikdyz treba na O2 je intercooler dost uciny.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.