Publikováno Květen 18, 200619 r Mám dotaz neví někdo zda jdou bez úprav sedačky z OII do OI. Díky za info.
Květen 18, 200619 r Mám dotaz neví někdo zda jdou bez úprav sedačky z OII do OI. Díky za info. nejdou
Květen 19, 200619 r Mám dotaz neví někdo zda jdou bez úprav sedačky z OII do OI. Díky za info. Tusim ze maji jine liziny, do kokty by meli jit z Golfu/Bory, Leona/Toleda
Říjen 7, 200618 r Uz mam tu svoji nejakou takovou prosezelou a nejde mi tam bederka,kdyz jedu nekam dal,tak me boli zada. Chtel bych urcite vyhrev a pytel,to mam i ted a nechci slevovat,takze by me zajimalo,jestli by tam sla jestli ne,tak pripadne asi napisu AlesioviP,jestli by mi mohli predelat jen jednu na Sedacku z OI RS,ta tam pujde 100%-ne Upraveno Říjen 7, 200618 r od kocht
Říjen 7, 200618 r o tom, ze by pasovaly si dovolim pochybovat, ale pockej na nekoho, kdo tomu vic rozumi. spis me zajima jakej rok vyroby mas, ze uz mas prosezelou sedacku?
Říjen 7, 200618 r je to 99. Jsem 3. majitel a buh vi,kdo v tom jezdil predemnou. ta leva strasna je u ridice uz pekne zvalena... Upraveno Říjen 7, 200618 r od kocht
Říjen 8, 200618 r myslím,že nebude.Rozdíl třeba mezi OI a Supem je v šířce lyžin a to cca 2 cm pak by teda i stacilo odpovedet na otazku,jestli jdou sedacky ze Supa do OI. Cosby ty jsi mel oboje,co myslis....?
Říjen 8, 200618 r takze tim je to asi vyreseno . Na radu tedy prijde asi predelavka na sedacky z OI RS Upraveno Říjen 8, 200618 r od kocht
Říjen 9, 200618 r dneska jsem byl s kamarádem v Lysy nad Labem, jo Kochtíku tam bylo sedaček haba kuk jen problém byl ten, že se nedají odnést ... viděl jsem jak se nadavají potahy a řeknu Vám je to hodně hustý jak žádný mazlení AlessioP si fakt užívá, když třeba dodělává výhřev.
Říjen 1, 200717 r Dotaz - Jdou sedačky z OII combi do OI combi 2001? Přední jsou v OI s výhřevem a airbagem, jde to přehodit? Díky moc
Říjen 1, 200717 r podla mna nie, a ak ano tak budes musiet na 99% preinovat konektor na airbagu a vyhreve
Říjen 1, 200717 r Někdo je tady už narval i do Fabie takže octa by taky mohly jít ale bude se asi muset hodně upravovat.
Říjen 1, 200717 r podla mna nie, a ak ano tak budes musiet na 99% preinovat konektor na airbagu a vyhreve To bude to nejmenší. Bez mechanické úpravy to nepůjde...
Únor 2, 200817 r Možná už se to tady rozebíralo, ale nikde jsem to nenašel. Zajímalo by mě, jestli to už někdo někdy zkoušel a jak moc by se to muselo upravit. Říká se že jde všechno, když se chce... Tak by mě zajímal váš názor a případné zkušenosti. Myslím že výsledek by mohl za to stát. Tuším že pojezdy sedět nebudou, tak mě napadlo zkusit úplně ten spodní díl s pojezdem vyměnit za původní z OI, ale nevím jak vypadá sedák z OII zespodu, případně zevnitř....
Únor 13, 200817 r Ahoj, bylo to tu, ja osobne to nevidel, ani nezkousel, ale zasah je to velkej, musi se varit do podlahy... Zkus hledat, urcite najdes...
Únor 13, 200817 r Ahoj, bylo to tu, ja osobne to nevidel, ani nezkousel, ale zasah je to velkej, musi se varit do podlahy... Zkus hledat, urcite najdes... Když jdou z OII RS do Fabie I, tak v tom moc asi problémů nebude, tak trochu o tom taky přemýšlím, když tam na ně kolikrát koukám! Upraveno Únor 13, 200817 r od Octavinek
Únor 13, 200817 r Když jdou z OII RS do Fabie I, tak v tom moc asi problémů nebude, tak trochu o tom taky přemýšlím, když tam na ně kolikrát koukám! jenže FI má dvě lyžiny, stejnak jo OII, na OI je jedna lyžina
Únor 14, 200817 r jak dvě a jedna lyžina?? OI má středovou pojížděcí lyžinu a dvě postraní pojížděcí kolečka, FI má postraní pojížděcí lyžiny s kolečky (jako to má felina) Upraveno Únor 14, 200817 r od rolbar
Únor 15, 200817 r Hele to se takhle tezko vysvetluje... musel bys to asi videt... zkus najit nejaky fotky...
Září 29, 200816 r Zdravim,nevim jestli to tu nekde je,ale chci se zeptat,bylo by mozna napasovat sedacky z octaviaII na octaviaI??? dik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.