murphytravex Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Lampička vnitřního osvětlení někdy svítí a někdy zase ne. Odemknu dálkáčem, rozsvítí se, vložím klíč do zapalování zhasne. Takhle jezdím třeba 4 dny a v poho, žárovka funguje jak má. Přijdu pátý den a nic, nereaguje na otevření dveří, zamykání nic, tma. A pak zničeho nic zas to jde. Žárovka je přirozeně v pořádku. Setkali jste se už s tím? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 a blbne aj napr. ked nechas zapnute svetla a vytiahnes klucik otvoris dvere malo by to pipat. .. ak obcas pipa obcas nie, tak by to mohlo byt spinacom v klucke dveri. .. mal som podobne problemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Skontroloval by som zámok vo vodičových dverách! Mohol odísť ten mikrospínač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Mám presne taký problém ako Murphytravex. Niekedy ide vnútorné osvetlenie a niekedy nejde. Zistil som že mám pravdepodobne vadný mikrospínač v zámku dverí spolujazdca, lebo keď otvorím dvere spolujazdca tak mi vnútorné osvetlenie nefunguje ani mi nesvieti červené svetlo vo dverách. Keď dialkovým otvorím auto tak by sa malo vnútorné osvetlenie rozsvietiť, ale v mojom prípade nie vždy. Môže to byť tým vadným mikrospínačom? Ď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 koupil sem starsi fabii a jedinej problem kterej sem nani mnel je tenhle: kdyz otevru svoje nebo spolujezcove dvere tak se mi nerozsviti stropni svetlo, i kdyz ho mam nastaveno aby svitilo...je mozne ze by byli oba spinace ve dverich spatny? jeste sem si vsimnul jedne vjeci a to take ze kdyz prepinaj jednotlive polohy toho svetla tak do prava jde lehce a do prava jde prepnout tezko a vzdycky vnem pukne. nemuze byt chyba i tam nejaka?kdyz ano jak to rozeberu? skousel sem sundat ten kryt ale nevim jak nato 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bv12 Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 nie som sice nejaky expert, ale ak ti po otvoreni aspon jednych zadnych dveri svetlo zasvieti, tipoval by som spinace v prednych dverach vymenit. To svetlo hore ... vybrat priesvitny plast (je len nasunuty) vypacenim v smere od predneho okna a potom zospodu uvidis dva sroby, ktorymi je uchyteny cely vypinac. Tot vsjo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 problem u těchto světylek je taky ten že pokud je tam klasicka žarovka(sufitka nebo jak se to píše) a dlouho svítíš tak dost hřeje a mě se stalo že normalně vytavila do plastu nad žarovkou díru.tzn. cely okoli žarovky je vystaveno velkemu ohřevu a vzhledem k tomu že kontakty přepinače jsou misty jakoby zatavené do toho krytu může se stat že se vyhřeji a vytrhnou se z něj.a jak přepneš tak si je ohneš a je to v pr....y.pro něvěřící pokud bude zajem dodam foto oné propalene díry :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 (editace) no hod to sem kdyz mas cas...a co se stym da delat? Editováno: 22. Září 2008, autor: djgigi05 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
labi Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 me se nerozsvitila lampicka pri otevreni LZ nebo PP dveři.tak jsem dnes vymenil mikrospinace.v obou dverich byli uplne osoupany. po otevreni PP dveri uz vse funguje tak jak ma.ale na zadku mi to prestalo jit uplne.a to i PZ dvere ktere pred tim fungovali.proud tam jde a u vsech dveri je slyset jak mikrospinace bez problemu cvakaji ale zadek se proste rozhodl ze nepujde.poradte prosim co s tim.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 no ja sem dosel nato ze kdyz mam ten vypinac na svetlu v pozicii 1 (myslim to tak ze je stred to znamena vypnute) ked dam na lavo a otvorim dvere tak nesviti a kdyz ho dam na pravo uplne tak to funguje normalne..asi bude neco stym vypinacem podle mne lebo de taky tezko preponut do leva...co se stym da delat? co popripade vymenit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Asi bych zkusil vyndat ten vypínáč a podíval bych se na něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miror Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Ja mám taktiež problém s osvetlením interéru. Aj keď mám prepinač na streche v správnej polohe, po otvorení akýchkoľvek dverí sa mi svetlo nerozsvieti. Kontroloval som poistky, sú dobré. Chcel som pozrieť spínače vo dverách, ale sa mi to zdalo byť komplikované. Poraďte, ako čo najjednoduchšie vymeniť spínače a ako na to prísť, ktorý by to mohol byť spínač? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 caute da sa dako spravit aby sa mi rozsvietilo stropne svetlo aj pri odomknuti auta a aj pri otvoreni dveri? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 A maš dálkové? Origo centrál? Ja jsem si to dělal na neorigo cenrál a neorigo dalkové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 mam origo centra a alarm meta ktory nam v skodovke odporucili ked sme kupovali auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 A odmykáš centrál dálkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 ano odomykam...stlacim tlacitko na dialkovom otvoria sa vsetky dvere a deaktivuje sa alarm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 No tak jsi musel napoji alarm na centrál, měli by to byt dva dráty. Tak si zjisti, ve kterym je odemykací minus a napoj ho na drát který jde z mikrospínače zámku pře diodu, je to otázka 5 minut a vše se dá udělat na levych nebo pravych předních dveří. Funguje to tak , že jak odemykáš, jde drátem mínus a tím pádem se dostane i na spínač lampičky, jakoby si otevřel klikou, ale funguje to jen na odemykání dálkou. Ja jsem ale použil 2 diody, ale nemužu si vzpomenout naco byla ta druhá. Jestli bys to chtěl opravdu dodělat, mužu ti nakreslit schéma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boris9995 Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 ja mam tiež podobný problém mne to svieti kedy chce niekedy zapne a niekedy nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 No tak jsi musel napoji alarm na centrál, měli by to byt dva dráty. Tak si zjisti, ve kterym je odemykací minus a napoj ho na drát který jde z mikrospínače zámku pře diodu, je to otázka 5 minut a vše se dá udělat na levych nebo pravych předních dveří. Funguje to tak , že jak odemykáš, jde drátem mínus a tím pádem se dostane i na spínač lampičky, jakoby si otevřel klikou, ale funguje to jen na odemykání dálkou. Ja jsem ale použil 2 diody, ale nemužu si vzpomenout naco byla ta druhá. Jestli bys to chtěl opravdu dodělat, mužu ti nakreslit schéma oj diky woody ale ja sa do toho pustat urcite nebudem, iba ma zaujimalo ci sa to da....ja si to asi dam niekde urobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Vždyť na tom nic není, komplet hotové s tapecem za 15 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Vždyť na tom nic není, komplet hotové s tapecem za 15 minut. no hej ked vies jak na to....to iste bolo aj vymena tesnenia na antene za 10 minut hotove a aj tak som to nerobil lebo nemam kde a nechcem tam daco polamat takze radsej si to dam spravit dakomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinko_u Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ahojte Snazim sa uz hodnu dobu najst jednu vec. A to je rozsvietenie stropneho svetielka po vybrati kluca zo zapalovania. Nejako sa to da naprogramovat VAGom a na stopro to tu je, len som to nenasiel. keby bol niekto taky sqwely a napisal mi to Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Pripočítaj v kodovani BSG 00008. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinko_u Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 super , dikes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.