67jitka58 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Zdar,neuvažoval někdo o přidání těsnění dveří jako má O2.Mě se zdá ,že tudy slyším fukot.Hlavně pravé zadní dveře combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borelli Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Dvojté těsnění u OII je hodně znát, taky mě to u OI ruší. Trošku mě ale pomohlo, když jsem na těsnící gumu nanesl grycelin. Kupodivu to slušně vytěsnilo a hluk ustal ale jen do doby, kdy se vsáknul do gumy... Kam by jsi chtěl tu dodatečnou gumu osadit ? Mě připadá, že tam už nikde není místo. Pravda je, že toto by chtělo nějak poléčit, to souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Musel bys koupit těsnění na domovní okna a nalepit na veře a dosedací ploch. Já, když na FI vyměníl interiér a dal nový těsnění, tak to bylo hodně znát. A to starý se nezdálo vymačkaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Já jsem myslel to těsnění dát na svislou stranu u B sloupku buď na přední nebo na zadní dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Kdyby bylo na co uchytit, mám na zadních dveřích lem, to sice jo, ale jen po okno, jinak bych už měl vyřešeno, ale takhle nevim ... kámoš má lem po celých dveřích, nevim jak je to možný, má OI kombi r.v.2000 ... ale jemu je to zase jedno ... to by šlo bez problému ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Teď vůbec teda nevím o jakém lemu mluvíš.A jestli u combi nebo liftbaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Lem na zadních dveřích, když otevřeš přední, ve spáře mezi předníma a zadníma dveřma je od zadních ještě kus "plechu" pod předníma jakože vyplňuje mezeru (směrem do směru jízdy), nevim jak jinak bych to popsal, fotit se mi to nechce ... na to by to šlo uchytit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirus007 Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 AHOJTE, já bych se také přiklánil pro foto :-) Lem na zadních dveřích, když otevřeš přední, ve spáře mezi předníma a zadníma dveřma je od zadních ještě kus "plechu" pod předníma jakože vyplňuje mezeru (směrem do směru jízdy), nevim jak jinak bych to popsal, fotit se mi to nechce ... na to by to šlo uchytit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 17. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 No tak to už vím,to je přesně ten lem na který jsem myslel.Ten mám taky odshora až dolů.To je asi u všech kombíků stejné.Nevím ale jaké tam dát těsnění? Asi by mělo být samolepící a černé.Nevím co tam má OII.Neví to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Tak to Ti závidim, mám na krátký "lem" jen po okno, dál už nic ... V tomto případě věřim, že by se na vrakáči dalo vybírat, stačí jen nasunout na lem hotový těsnění ... varianta by byla i na lem nalepit něco jako těsnění co se dává do oken, jen problém, že se dělají buď bílé nebo hnus hnědé ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 Viděl sem i černý okení těsnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 A nemohli by ste uz nahodit nejake foto ,nech vieme viaceri o com sa pojednava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nabla Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Ahoj, pridal bych se s dotazem trochu na tohle tema - mam Tour kombi a dvere u ridice na hrbolate ceste jakoby mlaskaji. Nejak tam vrze ta guma v tesneni, zrovna me u ucha, takze me to trochu vadi. Je to tim jak jsou ty dvere tezky a jakoby se trosku houpou v pantech nebo spis tam pruzi kastle. Dotaz: je nejak mozny seridit jak moc jsou dvere primacknuty, treba nejak zamkem nebo tim protikusem zamku, jejich polohou? Nejak by se to prece melo dat seridit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 20. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Ten hák co je na sloupku povolíš a nastavíš ho do potřebné polohy a utáhneš.Je taky dobrý potřít gumové těsnění dveří glycerínem nebo klouzkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duch46 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 tím hákem myslíš to eSko u pantů? ten tlačí na dveře kdyz jsou zavrene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Ne, tím hákem myslím na druhé straně na B sloupku který zapadá do zámku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 To Luďa: Kde, kde kde jsi ho viděl, zkoušel jsem tam na zkoušku lípnout hnusný hnědý jen jak by to bylo funkční a bylo to fajn, proti větru i bordelu, jen ta hnusná barva byla neúnosná, takže muselo okamžitě ven ... Jdu projet net, jestli se mi něco podaří najít ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nabla Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Ne, tím hákem myslím na druhé straně na B sloupku který zapadá do zámku. Hm, ja to tedy jeste nezkousel, ale podle me to vypada jako ze ty srouby maj nejakou kuzelovou hlavu takze vymezi pozici toho haku pri utazeni - nevypada to na sisaty diry. Mozna je to ale udelany nejak jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Tak jsem hledal a toto prozatimní výsledek pro ty co mají lem na zadních dveřích odspodu až nahoru: http://www.guma.cz/profilova_guma-kompaktni.htm Profily s kovovou výstuží - pirely 7033 Š 120 33 Kč/m nebo "Lemovka" na téže stránce o kousek níž 09 00 53 -47 Kč/m Jinak pro "bezlem" přemýšlím a až na to přijdu, tak půjde zadělat i spára u předních dveří ... A co se týče černého těsnění do oken, už jsem teda našel, jen kdyby šlo objednat méně než 70m ... zkusim ještě najít ... zítra hodim foto, jak vpadá těsnění do oken ve spáře B-sloupku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolík ASP Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 to vypadá zajimave, kdyz si u auta vzpomenu, zkontroluju jestli mam lem a možná bych to zkusil. A maj tam gumičky do steracu za peknou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Tak tady foto těsnění do oken bohužel v hnědé barvě, takže šlo hned dolů ... jinak na první fotce viditelný lem, o kterém tady celou dobu hovoříme ... těsnění v černé by bylo dokonalé, jen ho najít v rozumné délce, nejlépe dle požadavku, popř. ještě baleí po 6m ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 (editace) A co tohle ? http://www.gumex.cz/cz/pryzove_profily/PRYZOVE-PROFILY/8/7 nebo http://www.gumex.cz/cz/pryzove_profily/MIK...Y-V-METRAZI/8/0 - ten mají dokonce v různých rozměrech od 2,5x8 do 20x40 mm. Jsou sice mikroporézní, ale černý, samolepící, 6,3 mm vysoký. S Gumexem mám ty nejlepší zkušenosti, berem občas nějaký speciální profil nebo hadicový sortiment do firmy. Zítra se zkusím zastavit na jejich prodejně v Praze, jestli mi dají kousek vzorku. Odzkouším, nafotím. Editováno: 24. Listopad 2009, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Ten první jsem našel tady: http://www.fototapety.cz/2979-samolepici-materialy/?pg=2 Otázka toho Tvého je jestli to prodávají v jiné metráži než 450 (3x150) metrů, fakt bych nevěděl co se zbytečnými 449-ti metry A kdyby jo, docela by mě zajímal tento profil pro zadělání mezery bez lemu (taky metráž 100m?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 Takže pánové, dnes jsem byl v GUMEXu a koupil jsem za 119,- Kč 4x1,2 metru profilu 8x10mm (á 20,- Kčm/m/jeden pruh). Není problém koupit jakoukoliv délku, posílají i bezplatné vzorky. Jsou to sice 4 spojené pruhy, ale to až zas tak navadí. Zatím jsem to zkusil nalepit nanečisto, jen malý kousek, nebyl navečer čas a světlo. Myslím, že jsem našel to, co hledáme. Těch 8 mm výšky je tak akorát, přední dveře gumu trochu přimáčknou a těsní to. Jen asi budu aplikovat nějakou kvalitní oboustrannou lepící pásku (lepit lepidlem se mě to nechce) i na kolmou hranu zadních dveří, po zavření předních se guma trochu "odšklebila", cca 0,5 mm. Není to hezký a profil by byl zbytečně namáhanej na střih. Štve mě, že u OI je věčně zašpiněnej zadní podběh pod dveřma, tak jsem to zkusil zkušebně dát i na zadní dveře, jako pokračování horního vnějšího těsnění dveří (takový tý "sametkopryže") a asi to tam taky půjde. Nalepím asi o víkendu, pokud bude ještě tahle hezky jak je teď. A uvidíme, jak dlouho to vydrží......... . Tady jsou fotky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 není špatný nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.