Olin Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Já bych typl, že jsi ještě někde ukryt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 ŠKODA 505 - 1928 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 20. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 nene nejsem ukryt, standis má pravdu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 tak to sem můžeš ješě připdat pár foek, když jsme ve veteránech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 panové ještě něco jsem objevil ŠKODA 506N 1929-1932 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 jedna Š11 se začíná renovovat v Jihlavě, momentálně je ve stádiu vyvařování, ale typ přesny to nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 tak to jsem zvedav :-) olien pekny fotky :-) akorat tomu uz prdlacky rozumim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Tak ještě něco z doby kdy to ještě nebyl autobus, ale omnibus L&K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 22. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 tak čím se rozloučíme před svátkama? tak trebas jednou mojí hodne oblibenou fotkou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 Taky něco přihodím. Takovej mix fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 29. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 cim to ze na tech strankach mate tolik sokolovskejch busů a kamionů? to je uplně super škoda, že tam není MTC SO 27-07 tim jezdil můj děda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Amoghu právě začíná na Barandově,kulťák Florenc 13-30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 cim to ze na tech strankach mate tolik sokolovskejch busů a kamionů? to je uplně superškoda, že tam není MTC SO 27-07 tim jezdil můj děda :-) Asi to bude tím, že zte blízko germánie a jezdili zte tím směrem a kupovali foťáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 na florenc 13,30 jsem se samozřejmě koukal :-) to RTOčko v bruselskym stylu za to stojí :-) a ještě na cestě do kraje mnou zaslíbeném :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 30. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 Vím, že to není přesně ten včerejší, ale je mu dost podobný Škoda 706 RTO lux 1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 30. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2009 tak já dám aspon jedno s podobným lakem jako ve filmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2010 tak co dál? :-) tak ještě jednou moje maličkost někdy v 8mi letech i s mojim tatíkem u atmosérické karosy (možno již považovat za veterána) sokolovských dolů ... proc sem nefotil vííííc :-( fotka pořízena v DDR což trabanti napovídaj :-) a já zakrývám SPZ což nevadí protože si jí stejně pamatuju )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 koukete se tedka neb za tyden na auto moto revue na ct1 v sobotu !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 http://www.aukro.cz/item881664182_skoda_706_rto_mtz.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 To byla asi nějaká pojízdná prodejna, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 koukete se tedka neb za tyden na auto moto revue na ct1 v sobotu !!!! Právě na amr čučím za chvilku bude reportáž o Škoda RTN.Mělo by to pak jit skouknout na staránkách amr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Pěkné,ale krátké,já stímhle strojem ještě jezdil,ale byl už po modernizaci,takže převodovka s pulkama a návěs normální dvounáprava s dvoumontáží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 AMR reportaz o 706 je temer na konci poradu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 NEKDO TADY DAVAL FOTKY NA JEDEN AUTOBUS VE ZDICICH - KOLEJOVE DEPO TAK DNESKA RANO TOTO KOLEJOVE DEPO POD TIHOU SNEHU SPADLO NEVIM JESTLI SE POSKODILY I AUTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2010 už to čtu na k-reportu zatim nic bližšího :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.