kosta Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 (editace) ahoj kluci urcite si udelejte vylet na tuto akci den otevrenych dveri a projizdky historickymi autobusy 11.9. od 9 do 15 hodin v PROBO BUS Kraluv Dvur Pozvanka_den_otevrenych_dveri_2010.pdf Editováno: 27. Srpen 2010, autor: kosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Září 2010 Sdílet Vloženo 10. Září 2010 Pár veteránů ŠKODA: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Září 2010 Sdílet Vloženo 10. Září 2010 A nejaký autobusy: Karosa Š 11 z dálky. Nevím jestli ŠD 11 nebo ŠL 11 Tourist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Září 2010 Sdílet Vloženo 10. Září 2010 Jedno brutálně překopaný eRTéÓčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Září 2010 Sdílet Vloženo 10. Září 2010 A polský dojče eRTéÓčka JELC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 13. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2010 ta Kuklovo je ŠD11.2040T :-) ale chápu že se to nedá moc poznat jediný co se dá dobře odlišit je 2040 od 2040T, pče "T" nemá stropní ventilace ale ŠL11.1307 Tourist od ŠD11.2040T je už trochu oříšek, dá se to třeba poznat podle poziček ale ty už můžou bejt stokrát sundaný nebo naopak stejně tak ŠL11.1311 Tourist ty sice měli nízký sedačky ale vesměs všechno je stejně dávno překopaný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 A hlavně mě tam naháněl nějakej důchodce co šel kolem a že na mě zavolá cajty. A to sem byl ve firemním. S ním se nedalo vůbec fotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 14. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2010 áá není nad aktivní důchodce, naštěstí tahle ešda je vyfocená doskrát i já jsem jí někdy fotil :-) ha a mam ji i pred "generalkou" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 A hlavně mě tam naháněl nějakej důchodce co šel kolem a že na mě zavolá cajty. A to sem byl ve firemním. S ním se nedalo vůbec fotit. Máš takového prda poslat do prdele - případně ho i tamtéž nakopnout, ať si volá koho chce. Mně podobný asi tak 70letý prudič chtěl před pár lety zabránit dokonce fyzickým zabráněním ve výhledu ve focení parní lokomotivy u perónu na nádraží - prostě se mi postavil "do rány" a nechtěl uhnout, že na nádraží se fotit nesmí. Což sice bývala pravda před 30 lety, když on nejspíš i na tom nádraží "nádražákoval", jenže jaxi-taxi mu nedošlo, že doba je jiná a jinde - a pokud člověk nefotografuje vysloveně vojenský transport, může si i na nádraží víceméně fotit co chce. A když jsem ho chtěl obejít, on snažil mne odstrčit a můj digitál přitom v zápalu strkání "cvaknul", neváhal chytit mne za bundu a dokonce se mi po něm sápal se slovy "Dej sem ten film, syčáku!" - no tak JI dostal. Přesnou, nesilomrdnou a neoddiskutovatelnou - prostě facku jako hrom. Naštěstí jsem se udržel a nedal mu pěstí - to by nemusel odejít po svejch. Začal ječet, že jsem ho napad a že mne dá k soudu, jenže za ním stála průvodčí z toho rychlíku, co jsem si ho chtěl vyfotit a na dědka spustila, co si to dovoluje, napadat na peróně cizí lidi a pak je ještě udávat k soudu - no prostě satórie puštěná ze řetězu. Dědek schlípnul jak spráskanej pes a zmizel jak smrad. Veřejný mínění je někdy nedocenitelný argument... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 Když vono samo vo sobě působíš v maskáčích rozruch a natož aby pak někdo říkal, že vojáci fackujou důchodce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Aha - nejsem tu tak dlouho, abych věděl, že u Tebe "firemní hadry" = maskáče. Ale i tak ho lze poslat tam, kde záda ztrácejí své dobré jméno a klidně mu doporučit, ať si zavolá koho chce, třeba náčelníka lampárny. Případným přivolaným PaChům bys to focení lehce vysvětlil, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 To jo, ale už to budí rozruch a nechtěl sem se s dědkem hádat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 17. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2010 no ty disky teda :-( ale jinak nádhera :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 Karle začal se prodávat modýlek tvého oblíbence :) Škoda Karosa ŠL11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 29. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2010 já vím, už jsem viděl fotky z německa kde byla prodávána přednostně ale za tuhle cenu :-( bohužel ještě že jsem si vyrobil svojí ŠLu z itesáka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 4. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 pěknej "trambus" :-) http://www.busportal.cz/modules.php?name=article&sid=8029 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 To má jeden maník z germánie. Nádhernej kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Nádhernej stroj,když si vezmu,že jsem na tomhle stroji začínal karieru za volantem bych uronil kroupu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Když tu máme starý náklaďáky Škoda, tak dám ty NEJNOVĚJŠÍ a bohužel POSLEDNÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Autobusová legenda ČSSR - Škoda 706 RTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 ty brdoooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 údajně má být i Karosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 20. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 no sakra, me je akorat tenhle zpusob prodeje dosti nesympatickej troch use obavam ze me pak budou otravovat furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Ta samá námitka, jako od amogha - je to jen další zásilkovka, rozesílající pološmejd pod krytím zdánlivé exkluzivity - přesně jako takzvané vědecké knižní nakladatelství Readers Digest a jim podobní. Abych se zbavil jejich několika "zaručeně výherních" zásilek ročně (známá causa), musel jsem jim pohrozit žalobou a udáním na Úřad pro ochranu osobních údajů - několik předcházejících mírnějších odmítnutí nikdo nebral v potaz a dopisy slibující miliónovou výhru "pokud využiju výhodné nabídky a objednám si zboží XYZ" chodily jak na běžícím páse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Já hodím jeden tip na vánoční dárek. Já už má 2 doma. T A D Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.