Luďa Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 Tak přihazuju pár fotek z víše zmíněný knížky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 kolik to ma stranek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 (editace) Mrak. Musel bych se mrknout. Je to tak 3 cm tlustá kniha. EDIT: Tak sem koukal má to 341 číslovanejch stránek. Ale fotky opravdu počítat nebudu Editováno: 26. Říjen 2010, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 kua tak ono tam je neco autobusů, herdek ze bych napsal jeziskovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Piš rychle. Bylo vydanejch jen 1000 kousků. Vo autobusech tam je 1/4 knížky. Možná víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 jenom RTO? nebo i novejsi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Donutil si mě jít pro knihu k ježíškovi. Je to vývoj LIAZu respektive řady 706 od 706R + busy RO, jak český tak Brazílie a Argentina, pak Přes "trambusa", takže něco o RTO, Kloubákách RTO a s vývojem motorů tam je zmíněnej i 706 RTO-SAP11 a Š11 prototip č.3 tu má fotku jak je nabouranej Samo, že nějaká textová část. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 týýý jo, díky za tak podrobný info :-) no porozmejslim, preci jenom jsem hlavně na šimly a 7kila :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 706 kč je dost, ale zas tam sou fotky dost málo známý. Já trambusa 6x4 viděl jen na jedný jediný fotce a prej to bylo samodomo argentino a tady je i tovární výroba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 jj, mno uvidim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Jedna Barča na prodej. Ale trošku drahá na ten stav. http://www.vojenskatechnika-plzen.cz/stroje-a-technika/automobilova-technika/automobily-nad-35-t/nakladni-vozidlo-skoda-706-r.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. leden 2011 Sdílet Vloženo 1. leden 2011 Přihodím fotky z knížky od Ježíška, ať má amogh o čem přemejšlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2011 hehe, díky moc :-) tuhle knížku už mám co se týče knížek mapujících mhd v určitém městě je snad nej co vyšla :-) me ve finále jenom mrzí že podobné publikace se prakticky vždy věnují pouze MHD a můj zájem vždy směřoval především k linkáčům a zájezďákům, tam mám proste zatim smůlu za takovýhle fotky bych platil zlatem, dálkáč, "vytuněnej" a ještě ze Sokolova :-) je bomba vidět po skoro 20ti letech fotku busu co jsem kdysi jako capart obdivoval :-) http://www.sokolovskybus.estranky.cz/img/original/472/349568.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Tak to abych autobusákům prolezl archivy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2011 no kdyby ses nudil :-) byl bych služebníček :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Fotečky sice z netu,ale radost pokoukat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 za takovýhle fotky bych platil zlatem Mě bude stačit to zlato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2011 ta ostravská šestka je kočka mám jí i v jinejch nátěrech :-) a pražandu tu mám taky, trošku již omšelejší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2011 tak to abych shanel zlato :-) jinak je to parada kdyz se sejde jeden bus ve vice nátěrech a či mstarší tim lepší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Kousek od nás v Ostrově u Lanškrouna podniká jistý Arnold v bus-dopravě - ten měl minimálně 2 "zájezdové" Karosy (736?) v úpravě pro jízdy po Evropě - klimča, lednička, video, zatmavená skla (fólie?), vysoké sedačky na zvýšené podlaze, přídavný "kufr" na zadním čele, boky opatřené duhovým nástřikem - plynule přecházejících asi 6 barev jedna do druhé od předku až po záď. Už jsem ho s nimi dost dlouho neviděl jezdit, až pojedu zase kolem, zkusím se podívat, jestli mu nějaká ještě nestojí na dvoře. Samozřejmě foťák v pohotovosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2011 no na scých strnákách uz zadnou karosu neuvádí :-( prostě sedmičky už pomalu mizej z našich silnic jestli meli klimu od vyroby tak určitě 736 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Když někde vidím hnít tydle starý auta, tak se mi chce brečet. Nebo nedej bože, když je rozřežou v kovošrotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 4. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2011 ještě, že se některým kouskům poštěstí lůetos by snad měl vyjet další evropabus a replika kloubového RTO :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 21. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2011 vážení, posaďte se raději :-) Škoda 14Tr performance by Jerevan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.