fyk77 Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 foceno u Chabařovic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Pěěkná zbírka autobusů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 1. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 no hlavne za těma dvouma 741 je dost cenný RTO otázka do pléna, čím je cenný? na fotce to je krásně vidět :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 To je snadný. Má prosklenou střechu. Nejen boky ale i zadek-předek. Nebyla to Moskva nebo něco takovýho? Pro přesný určení bych musel pro knížku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 1. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 jasne prosklena strecha, ale žádný RTO nemělo prosklenej předek i zadek :-) Brusel a Florenc, kterej mas asi na mysli měli předek. Ale tohle ten případ není, to má naopak prosklenej zadek :-) a tomu se udajně říkalo spartakiádní verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Ale měli! Jeden měl prosklenej předek a zadek. "bruselák" pro výstavu EXPO ale ten měl malý skla jen vpředu. PRVNÍ postavenej LUX měl velký skla vpředu a LUX s jinou maskou měl skla vpředu i vzadu. Foto z knížky odkud čerpám- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 1. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Moskva byla v klasickym prosklení Brusel prosklenej čumák a x dalších věcích jinak, blinkry, pozičky, zadní světla atd Florenc 13:30, vesměs klasickej Lux akorát s tou prosklenou přední částí a spartakiádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 1. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 jo tak toho sem mel v planu vystarat :-) nebyl jsem si jistej jak to ma pce jsem mel fotku enem zepredu a ty si dodal zadek, super!!!!!!! pri posledni diskuzi s mnoha "RTO" odbornikama byl furt zahalenej nejasnostma:-) taky je jeste jako jedinej odlisnejm jinejmama lemama, podobne co melo RTO postavený Liazem :-) jo a zpet k tem vrakum z chabarovic, tam je to bez diskuze to "spartakiadni" co ma pouze zasklenej zadek brusel, floren ani to celoproskleny se nedochovalo (nebo aspon se o nem nevi) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 1. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 a ještě jedenkráte spartakiáda, brusel zezadu at jsou videt svetla, jedenkráte Liazáckej prototyp a nakonec to celoprosklený co tu mám já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Jj, Moskva byla jn s TV. Pak sem si to uvědomil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Se skama vpředu i vzadu byly 2 tipy!!! S velkejma sklama (viz víše) a malejma sklama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 1. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 jeste mela moskva ten dalkovej reflektor :-) cece ja to chapu jinak proste ze florenc byl prvni a mel jeden typ zaskleni vepredu, brusel taky jenom predek a pak ten jeden!!! s obojim zasklenim a zaskleni predku bylo trochu mensi nez u bruselu a florence, z tech fotek to je i videt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Jj, máš pravdu. Já vzal velký prosklení jako velký vokna jak na bruseláku že je má i vzadu. Oni to myslí tak, že jich má nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 7. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 no já bych to jeste opravil :-) velkym podle me mysli predni zaskleni bruselu (i florence) protoze ma vetsi plochu tech prednich trojuhelniku, jdou az do vrsku strechy zatimco to celoprosklene RTO ma sice predek i zadek, ale plocha tech jednotlivych rohovych oken je mensi (kdyz se podrobne podivas tak maji trochu jiny tvar, nejdou az nahoru, ale jakoby lemuji obvod) no trochu jsem se pokusil znazornit na obrázku :-) ale je to těžký :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 foceno u Chabařovic Nemáš GPS souřednice? Jestli by nebylo vidět na leteckejch fotkác co tam má za poklady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 7. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 ještě pokusně načmrtnuto na fotkach, no strasny ja vim ,ale podstatu to vystihuje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Chabařovice Ted jsou ale prestehovany o par metru dal. Ted jsou v te pravouhle zatacce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 9. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2011 tohoto krasavce jsem potkal 6.7.2011 u termálního koupaliště Sládkovičovo SR (foceno mobilem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2011 Jenom takovou maličkou otázku - nejen pro bývalý autobusáky. Ale já jsem se na to vždycky někoho chtěl optat - na té ánfas fotce "erťáka" od Bena06 je to krásně vidět - PROČ měly "erťáky" a "šimlové" namalovaný "NA ČELE" ten žlutý kulatý asi 5cm velký terčík? Na céčkových Karosách už jsem to pak nevídával a jestli se dobře pamatuju, některé starší autobusy ho měly i vzadu - dokonce snad některé ho měly ne nad, ale pod oknem uprostřed pod tím dělicím sloupkem. Krajová odlišnost v tom nebyla, vídával jsem to jako kluk po celé republice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2011 Jestli myslíš to co já, tak to označovalo vozidlo patřící ČSAD. Tzn. že třeba BUS nepatřil JZD nebo ROH, Svazarmu a tak. Bejvalo umístěný vpředu nad sklem. Trojúhelník je vozidlo táhnoucí přívěs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 11. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 na Škách i pod sklem, u nás v Sokolově si to pamatuju i na sedmikilech někdy pod sklem někdy na hraně střechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 Já jsem právě o tom kdysi slyšel, že to bývalo povinné označení vozidla delšího než 10m - jenže se mi to nechtělo zdát pravděpodobné, když i v té době už u nás jezdila docela velká skupina souprav tahač-návěs který byly celkově delší než 10m (zahraniční doprava ČSAD používala "sedmsetšestky trambusy" s návěsem z BSS Brandýs nad Labem, v Orličanu Choceň se vyráběly návěsy N-13Ch ALKA, později byly nasazovány jako tahače LIAZy "stovkové" a "stodesítkové" řady) a přitom tyhle terče neměl ani jeden... Tak jsem si říkal optám se. Dík za ujasnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 8. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 konečně téměř dodělaná další ŠDa ze 100ks série z let 1968/69, toto je v.č.9 (fotografie posbírané ze slovenských webů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 8. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 galerie i s detailem kuchyňky http://www.sx11.ic.cz/FOTKY/SDI/index.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 Pěkná práce. Na tý první fotce nevypadá ani tak zle. Jen bych jí nedával asi do tý modrý-je jich mrak a nechal jí v "původních" hnědejch barvách. Ale jinak jim fandím a sem rád, že je další zachráněnej kousek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.