Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Mrak. Musel bych se mrknout. Je to tak 3 cm tlustá kniha.

EDIT:

Tak sem koukal má to 341 číslovanejch stránek. Ale fotky opravdu počítat nebudu :D

Editováno: , autor: Luďa
Vloženo

Donutil si mě jít pro knihu k ježíškovi.

Je to vývoj LIAZu respektive řady 706 od 706R + busy RO, jak český tak Brazílie a Argentina, pak Přes "trambusa", takže něco o RTO, Kloubákách RTO a s vývojem motorů tam je zmíněnej i 706 RTO-SAP11 a Š11 prototip č.3 tu má fotku jak je nabouranej Samo, že nějaká textová část.

Vloženo

706 kč je dost, ale zas tam sou fotky dost málo známý. Já trambusa 6x4 viděl jen na jedný jediný fotce a prej to bylo samodomo argentino a tady je i tovární výroba.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

hehe, díky moc :-) tuhle knížku už mám

co se týče knížek mapujících mhd v určitém městě je snad nej co vyšla :-)

me ve finále jenom mrzí že podobné publikace se prakticky vždy věnují pouze MHD a můj zájem vždy směřoval především k linkáčům a zájezďákům, tam mám proste zatim smůlu

za takovýhle fotky bych platil zlatem, dálkáč, "vytuněnej" a ještě ze Sokolova :-) je bomba vidět po skoro 20ti letech fotku busu co jsem kdysi jako capart obdivoval :-)

http://www.sokolovskybus.estranky.cz/img/original/472/349568.jpg

Vloženo

Kousek od nás v Ostrově u Lanškrouna podniká jistý Arnold v bus-dopravě - ten měl minimálně 2 "zájezdové" Karosy (736?) v úpravě pro jízdy po Evropě - klimča, lednička, video, zatmavená skla (fólie?), vysoké sedačky na zvýšené podlaze, přídavný "kufr" na zadním čele, boky opatřené duhovým nástřikem - plynule přecházejících asi 6 barev jedna do druhé od předku až po záď. Už jsem ho s nimi dost dlouho neviděl jezdit, až pojedu zase kolem, zkusím se podívat, jestli mu nějaká ještě nestojí na dvoře. Samozřejmě foťák v pohotovosti...

Vloženo

no na scých strnákách uz zadnou karosu neuvádí :-( prostě sedmičky už pomalu mizej z našich silnic

jestli meli klimu od vyroby tak určitě 736 :-)

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...