Říjen 26, 201014 r Mrak. Musel bych se mrknout. Je to tak 3 cm tlustá kniha. EDIT: Tak sem koukal má to 341 číslovanejch stránek. Ale fotky opravdu počítat nebudu Upraveno Říjen 26, 201014 r od Luďa
Říjen 27, 201014 r Piš rychle. Bylo vydanejch jen 1000 kousků. Vo autobusech tam je 1/4 knížky. Možná víc.
Říjen 27, 201014 r Donutil si mě jít pro knihu k ježíškovi. Je to vývoj LIAZu respektive řady 706 od 706R + busy RO, jak český tak Brazílie a Argentina, pak Přes "trambusa", takže něco o RTO, Kloubákách RTO a s vývojem motorů tam je zmíněnej i 706 RTO-SAP11 a Š11 prototip č.3 tu má fotku jak je nabouranej Samo, že nějaká textová část.
Říjen 27, 201014 r Autor týýý jo, díky za tak podrobný info :-) no porozmejslim, preci jenom jsem hlavně na šimly a 7kila :-)
Říjen 27, 201014 r 706 kč je dost, ale zas tam sou fotky dost málo známý. Já trambusa 6x4 viděl jen na jedný jediný fotce a prej to bylo samodomo argentino a tady je i tovární výroba.
Listopad 1, 201014 r Jedna Barča na prodej. Ale trošku drahá na ten stav. http://www.vojenskatechnika-plzen.cz/stroje-a-technika/automobilova-technika/automobily-nad-35-t/nakladni-vozidlo-skoda-706-r.htm
Leden 3, 201114 r Autor hehe, díky moc :-) tuhle knížku už mám co se týče knížek mapujících mhd v určitém městě je snad nej co vyšla :-) me ve finále jenom mrzí že podobné publikace se prakticky vždy věnují pouze MHD a můj zájem vždy směřoval především k linkáčům a zájezďákům, tam mám proste zatim smůlu za takovýhle fotky bych platil zlatem, dálkáč, "vytuněnej" a ještě ze Sokolova :-) je bomba vidět po skoro 20ti letech fotku busu co jsem kdysi jako capart obdivoval :-) http://www.sokolovskybus.estranky.cz/img/original/472/349568.jpg
Leden 3, 201114 r Autor ta ostravská šestka je kočka mám jí i v jinejch nátěrech :-) a pražandu tu mám taky, trošku již omšelejší :-)
Leden 3, 201114 r Autor tak to abych shanel zlato :-) jinak je to parada kdyz se sejde jeden bus ve vice nátěrech a či mstarší tim lepší :-)
Leden 3, 201114 r Kousek od nás v Ostrově u Lanškrouna podniká jistý Arnold v bus-dopravě - ten měl minimálně 2 "zájezdové" Karosy (736?) v úpravě pro jízdy po Evropě - klimča, lednička, video, zatmavená skla (fólie?), vysoké sedačky na zvýšené podlaze, přídavný "kufr" na zadním čele, boky opatřené duhovým nástřikem - plynule přecházejících asi 6 barev jedna do druhé od předku až po záď. Už jsem ho s nimi dost dlouho neviděl jezdit, až pojedu zase kolem, zkusím se podívat, jestli mu nějaká ještě nestojí na dvoře. Samozřejmě foťák v pohotovosti...
Leden 3, 201114 r Autor no na scých strnákách uz zadnou karosu neuvádí :-( prostě sedmičky už pomalu mizej z našich silnic jestli meli klimu od vyroby tak určitě 736 :-)
Leden 3, 201114 r Když někde vidím hnít tydle starý auta, tak se mi chce brečet. Nebo nedej bože, když je rozřežou v kovošrotu.
Leden 4, 201114 r Autor ještě, že se některým kouskům poštěstí lůetos by snad měl vyjet další evropabus a replika kloubového RTO :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.