Standis Vloženo 1. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 tak to hučení dělá asi rádio, musím někde od někoho sehnat jiný a zkusit ho vyměnit jestli to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CarL33N0 Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Jen tak pro zajímavost....co je to za rádio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 SENCOR SCD-3254MR ale musím říct, že pokud byly zapojený jen samotný repra, že to nedělalo, až po připojení na zesík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CarL33N0 Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 A zkoušel si to co ti poradil RyVes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 zkoušel a nic nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 ...no tak Sencor není záruka SQ...ale neuvedl jsi ani co máš za zesilovač...přenášení brumu (zdrojem je vždy alternátor a jiné spotřebiče) má na svědomí každopádně špatné zemění...příčinou může být jak rádio tak i zesilovač...budeš muset jít vylučovací metodou...u rádia stačí špatně zeměný RCA a u zesilovače napájecí obvod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 foto zesilovače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 ...nechci dělat předčasné soudy...ale bylo by dobré se pokusit sestavu vyzkoušet jak s jiným rádiem tak i s jiným zesilovačem...značka Laudmann mi nic neříká...a připojení výstupů pro repro je taky dosti nezvyklé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 díky, zkusím to ještě vyzkoušet jak radíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Já už jsem se s Laudmannem setkal,sice ne se zesilovačem ale s basákem a můžu říct,že s takovým shitem jsem se ještě nesetkal jako byl ten laudmann. Koš byl dělaný snad z alobalu a zbytek byl jen plast. Takže zesiky asi budou to samý. Můžu se samozřejmě i mýlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 já nemohu posoudit, ale bratrankovi šlapal dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 A jemu to v autě nebručelo? Jestli jsem to pochopil,tak máš ten zesik od něj,nebo máte oba dva stejný? Jestli je to od něj a jemu nebručel,tak to nejspíš v zesiku nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 přesně jak píšeš. je od něho a jemu to nedělalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 tak po pořádným ukostřením se mi za týden vybije baterka, ale nevím jestli zrovna toto má na baterku vliv, ale předtím mi to nedělalo, jen až teď. nebo by to mohlo dělat něco jinýho?? baterka je cca 2 roky stará Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 ...kostření by nemělo mít vliv na vybíjení baterie.Někde jsi udělal chybu, ale bez toho aby to někdo prošel se nedá přesně určit příčina. Já osobně bych ale doporučil komponenty vyměnit za jiné (Sencor&Laudmann) a pak ti to bude hrát ke tvé spokojenosti. V dnešní době je víc jak dost akčních nabídek takže i za dobré peníze může být dobrá muzika. ...set Renegade za 4290,- http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...SW-set-Renegade ...rádio... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...clarion-CZ209EG ...nebo...s vynikající výbavou... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...-clarion-CZ309E ...jinak je to bludný kruh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 oki. díky už jsem ho odpojil a seženu si jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.