garny Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Po práci mám bohužel nějakou montáž tak nevim a musím něco připravovat na víkend.....něco budu montit.....:-))))tak si aspon dejte jedno za mě...:-)) Koukám,že s májakama se moc nedělaj... a ty průchodky... hmm hele a co tam má ten spolujezdec... to má aby mu bylo teplo na nohy nová kára dobrá ..ale pro ně??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Koukám,že s májakama se moc nedělaj... a ty průchodky... hmm hele a co tam má ten spolujezdec... to má aby mu bylo teplo na nohy nová kára dobrá ..ale pro ně??? : : : : : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Je fakt, ze tak jak ty majaky sou prisroubovany do strechy a ty kabely ... maso no ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Je fakt, ze tak jak ty majaky sou prisroubovany do strechy a ty kabely ... maso no ! Ale to určitě není Martinova práce. martin je na tyto věci více než pečlivý Takhle by to on nezrychtoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Ale to určitě není Martinova práce. martin je na tyto věci více než pečlivý Takhle by to on nezrychtoval Tak to s tebou urcite souhlasim ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Fabia RS malinko upravená docela pěkná :-) na podsvětlení...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jo jo jsem ji ti videl v sobotu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 22. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 V sobotu ne jedině že by pán jel z Litoměřic na výlet........já jí měl UT/ST :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 (editace) http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=49456 Co to má za nosánek (masku) to jsem ještě neviděl. Kde se dá koupit ? Vypadá tak dobře jako na fotce i v realu ? nebo je moc mohutná ? Dik Editováno: 22. Únor 2008, autor: pointfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 22. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=49456Co to má za nosánek (masku) to jsem ještě neviděl. Kde se dá koupit ? Vypadá tak dobře jako na fotce i v realu ? nebo je moc mohutná ? Dik prosimtě mohu se na to optat ale myslím že měl Milotec......a je mohutnější docela dobrá.....ale já bohužel jsem zastánce origo faceliftové....:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 (editace) prosimtě mohu se na to optat ale myslím že měl Milotec......a je mohutnější docela dobrá.....ale já bohužel jsem zastánce origo faceliftové....:-)) jo fpoho, já jen tak mapuju. jeslti nevíš z fleku tak nepátrej, ja ji někde najdu Jak pasuje faceliftova ná předfacelift ? Ted mam předfacelift celej předek (Do léta přijde vyměnit za RS). A mám tam tu předfaceliftovou. Ovšem pod ní mám mezeru. Není ta faceliftová větší? že bych začal s ní a vyměnil ji a zaplnil díru - cca 2cm. PS: jinak musím říct že to tu máš moc podařené. Doufám že se někdy dostanu aspoň do poloviny tvé úrovně. Editováno: 22. Únor 2008, autor: pointfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 @pintforst: Ta maska na ty cerny octave je MiloTec.. http://www.milotec.net/maska-milotec-s-ner...ia-facelift.htm Jinak Martasova prace je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 @pintforst: Ta maska na ty cerny octave je MiloTec.. http://www.milotec.net/maska-milotec-s-ner...ia-facelift.htmJinak Martasova prace je Jo táááhle :-) ok! A ohledně těch rozměrů ? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 22. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 jo fpoho, já jen tak mapuju. jeslti nevíš z fleku tak nepátrej, ja ji někde najdu Jak pasuje faceliftova ná předfacelift ? Ted mam předfacelift celej předek (Do léta přijde vyměnit za RS). A mám tam tu předfaceliftovou. Ovšem pod ní mám mezeru. Není ta faceliftová větší? že bych začal s ní a vyměnil ji a zaplnil díru - cca 2cm. PS: jinak musím říct že to tu máš moc podařené. Doufám že se někdy dostanu aspoň do poloviny tvé úrovně. jj pane děkuji za chválu ale člověk se stále učí a zdokonaluje!!! :-) masku facelift tam dáš má jen větší předkus :-)))když jsem na mojí udělal facelift tak jsem nemel novou masku a jezdil se starou a byla jen utopená nepřekážela ....nová víc vykukuje prostě neni tak nakolmo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 22. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 @pintforst: Ta maska na ty cerny octave je MiloTec.. http://www.milotec.net/maska-milotec-s-ner...ia-facelift.htmJinak Martasova prace je Ahoj panáčku :-))) děkuji.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 jj pane děkuji za chválu ale člověk se stále učí a zdokonaluje!!! :-)masku facelift tam dáš má jen větší předkus :-)))když jsem na mojí udělal facelift tak jsem nemel novou masku a jezdil se starou a byla jen utopená nepřekážela ....nová víc vykukuje prostě neni tak nakolmo :-) jj právě, hezky ten předek zakulatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 (editace) Dobry den pane, nejaky corkar sa mi v noci snazil dostat cez vodicove dvere do auta (Felicia 1,3 MPI 1998 facelift). Ked zlomil zamok a vyskocil central pocul piskanie alarmu (a videl miesto blikajucej svietiacu ledku), ktory by po otvoreni dveri odpocital par sekund. Pokial sa alarm nedeaktivuje v tom čase specialnym klucom (RS232), tak auto trubi ako besne - zobudil by cele sidlisko. Samozrejme dvere uz neotvaral, pretoze pocul piskanie a uvedomil si, ze tam je namontovane nieco viac ako zvladne. Rano pri otvarani dveri zena zistila, ze zamok je v keli. Je mozne vymenit vodicov zamok za spolujazdcov? Mate s tym skusenosti? V nejakych knihach o feliciach citam, ze zamky su rozne (P a L), len neviem, ci to plati aj pre modely po facelifte. Vopred dakujem za skoru odpoved. 20:20 UZ som dostal odpoved od honzu, vdaka Editováno: 1. Březen 2008, autor: dmvnitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Elektronické zrcátko ALA superb a W koncern......se rozebralo a lakuje se na černou aby ladilo do RS interieru montáž do vozu foto později.....:-))))Martine mám pár dotazů kupuji zrcátko ze supa a chci ho namontit na O1 1)půjde zapojit dešťák ze supa nebo bude třeba vymněnit za O1. 2)půjde zapojit elektronika aby to chodilo vO1 dík za radu .Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Martine mám pár dotazů kupuji zrcátko ze supa a chci ho namontit na O1 1)půjde zapojit dešťák ze supa nebo bude třeba vymněnit za O1. 2)půjde zapojit elektronika aby to chodilo vO1 dík za radu .Neználek snad se nebude Martin zlobit, že odpovím já. zrcátko ze Supa jde do OI, Martin ho tam má, dešťáky jsou v základu stejný. Potřebuješ jen jiné čelní sklo, kabeláž a cyklovač č. 192 (Martin mě zabije, ale obojí mám ) a ke zprovoznění stmívání ještě jednu kabeláž ze Supa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 snad se nebude Martin zlobit, že odpovím já.zrcátko ze Supa jde do OI, Martin ho tam má, dešťáky jsou v základu stejný. Potřebuješ jen jiné čelní sklo, kabeláž a cyklovač č. 192 (Martin mě zabije, ale obojí mám ) a ke zprovoznění stmívání ještě jednu kabeláž ze Supa Já taktéž teda,krom té kabekáže na to stmívání pokud dáš dobrou cenu tak se určitě dohodneme tak pošli soukromou zprávu.Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 (editace) jj jak psal Jarda vše jde udělat montoval jsem jich už pár.... a šlapou bez problemu......základem je jiné okno a dodělat kabeláž + jednotka ciklovače za deštákovou 192 :-) jednotku mám také jednu navíc....."192" Editováno: 3. Březen 2008, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Tak došlo na montáž FABIE II Výbava základ o to nejde :-) Montáž Radiostanice.....a nic moc přístup při základním vybavení je palubní deska dost pohromadě a věci na ní jsou nabodované a nejde třeba sundat polička u spolujezdce atd.......i jiné věci na první pohled hodně obtížné .... jediné co je plus na montáž tak je plast 2DIN prostoru ...jde snadno demontovat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Co je přijemné je vypínač denního svícení pod krytem pojistek vedle diagnostiky....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 socka edition, to je síla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 jj na učel který vozidlo je tak to myslím postačí.......:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.