Březen 31, 200817 r No kdyz nas bude 10 tak to bude supr..... V rijnu je moc dlouho, to nema smysl nechat chipovat auto na zimu kdy neustale prsi a je snih. Kdyz do toho pujdu tak bych chtel ted nekdy (duben,kveten) na leto...
Březen 31, 200817 r Kolko by vysla 1,9 TDI 77/105? Ako je to s tou dph? Upraveno Březen 31, 200817 r od XXX TOMCAT XXX
Březen 31, 200817 r Kolko by vysla 1,9 TDI 77/105? Ako je to s tou dph? Mrkni sem: http://race.dieselpower.cz/Produkty/katalo...16&motor=19
Březen 31, 200817 r No tak se domluvime na nakej spolecnej termin..... Jo, muze byt. Ale podzim je myslim pozde.
Březen 31, 200817 r No uvidime jeste si rozmejslej kluci se Supama....ale ja myslim ze pocet uz je slusny.....Takze to bude supr.....a musime jim napsat co a jak.....
Březen 31, 200817 r Kolko by vysla 1,9 TDI 77/105? Ako je to s tou dph? EDC16 normální cena 11999,- po slevě 9599,- úspora 2400,- . Ceny jsou uvedeny bez DPH, v pripade potreby dopocitame.
Březen 31, 200817 r Sakra, uz nevim jak tomu mam rozumnet! Vite nekdo o co jde? Mne nikdy nic neprehravali?! Dobrý den, těší mne Váš zájem o naše produkty, ale protože při každé návštěvě autorizovaného servisu přehrávají SW ECU novou verzí, která nejde tou původní přepsat a která je zcela jinak vystavená, musíme počkat, až se síly Škodů napřímí na nový commonrail, pak už snad škodit nebudou. Mr.Cimbu
Březen 31, 200817 r Já tomu rozumím tak, že chipneš, jedeš do škody, tam to zas přehrajou zpět a tak to může jít pořád dokola.
Březen 31, 200817 r Možná má ten nafťák pevnější blok, nebo je naopak ten benziňák něčím hardwarově omezen, např. trysky a víc tam toho nedostane bez dalších úprav. Každopádně jsem to už říkal milionkrát a řeknu to znovu - Ty výkonový hodnoty jsou teoretické zjištěné pomocí Kpoweru a obzvláště u TDIčka nevěřím, že tolik v reálu má, naopak u TFSI myslím, že to nebude daleko od pravdy, ale těžko říct...btw. Jeden člověk říkal, že má na RS TFSI chip od Cimbu a když tam byl, tak se s ním bavil i na téma RS TDI a Cimbu říkal, že s tím není problém a už to dělal a vše OK, ale že benzínová nachipovaná RSka jede i přes papírově nižší výkon pořád o poznání líp...to je jen taková nezaručená informace, aby řeč nestála Přesně to samý mi říkal i dneska když jsem tam byl nechat pro ženu nachipovat Fabii II aby se s ní dalo bezpečněji předjíždět ...Takže nevím jestli u další OII nepůjdu raději do benzínu..... (mimochodem autíčku to "chipnutí" viditelně prospělo)
Březen 31, 200817 r Přesně to samý mi říkal i dneska když jsem tam byl nechat pro ženu nachipovat Fabii II aby se s ní dalo bezpečněji předjíždět ...Takže nevím jestli u další OII nepůjdu raději do benzínu..... (mimochodem autíčku to "chipnutí" viditelně prospělo) Co teda presne rikal?
Březen 31, 200817 r Co teda presne rikal? Říkal že jednoznačná volba pro RS je benzín TFSI, dle jejich zkušeností je to oproti TDi bezproblémový pokud se týká upravených i neupravených motorů
Březen 31, 200817 r Říkal že jednoznačná volba pro RS je benzín TFSI, dle jejich zkušeností je to oproti TDi bezproblémový pokud se týká upravených i neupravených motorů No tak co se chipu tyce tak urcite. Jinak v serii zadnej problem nenam.
Duben 1, 200817 r No tak co se chipu tyce tak urcite. Jinak v serii zadnej problem nenam. jen asi pěkně papá co ?
Duben 1, 200817 r Koukal jsem na cimbu a zjistil jsem, že i TFSI jde nachipovat, na 173 kW, zajímavééé Äle co mě překvapilo víc, že na stejný výkon se chipuje i 2.0 TDI PDF, což znamená, že u něj je mnohem větší nárůst výkonu - proč to tak je? Covece,taky netusim,cim to je,mozna to bude necim takovym,jak pise Skaja,jako ze u benzinu je to omezene HW..Ale co jsem se jednou bavil s klukem,co chipuje auta u nas (ja bych si to k nemu nedal ani omylem) tak ten tvrdil,ze diesly jdou chipovat do nesmyslu..Jednou udelal FRS,dal ji napit a urval obe poloosy..
Duben 1, 200817 r Dost o tom premyslim, ale nepujdu driv nez v Cervnu, slibil jsem si ze predtim absolvuju tu zatezou zkousku motoru a pak teprve. Zvazoval jsem CIMBU kvuli tomu ze ten kroutak je o neco niz ale tech 10Nm navic uz to spojku snad neodpare.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.