Snowman Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 no ja tam musim dostat nějak 2 ale koukám že místa není moc už ted se začinám poťiť není vpravo víc místa, sakra že vezmu metr a vyběhnu ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 není vpravo víc místa, sakra že vezmu metr a vyběhnu ven není prava je menší...viz prvni foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 není vpravo víc místa, sakra že vezmu metr a vyběhnu ven není prava je menší...viz prvni foto máte pravdu pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 (editace) basák je v platu půlka je mdf a druhá půlka je otvíraci (drží to klavírový pant) kvůli nákupům Editováno: 25. Duben 2006, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 pak to nafot kde máš uchyty atd. dikas Honzi no problema nafotím , ale nebudu to dávat sem spíš Ti to pošlu, aby chlapci čorkaři netušili jak to sundat a nebo spíš, aby jim to dalo trochu práci jasnačka no ja tam musim dostat nějak 2 ale koukám že místa není moc už ted se začinám poťiť budeš se muset Márty snažit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fokel Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Toto som robil pre bracha, material MDF 22m, najprv z polystyrenu 20 mm tvar prednej steny, potom maketu celej bedne, ci sa tam pekne zmesti, potom klasika MDF+lepidlo+sroby, uchytenie zatial hore cez adapter z plechovych uholnikov zvnutra k srobom ktore drzia doraz 5. dveri ( to cierne vrubkovane pri tesniacej gume, vidiet to aj na tvojej fotke ), dole zatial zvnutra doraz k plecovemu lemu od vnut. podblatnika k svetlu a gumovy sponovak medzi okami na uchytenie batoziny na lavej strane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fokel Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Potom zvysna robota, nakoniec koberec tak ako ta fotka ruskeho nadsenca + bassrefex + ochrana repra z hlinikovej tycky. Polepene v aute to vyzera lepsie ako u v predsieni na zemi... Za ten SW ( Jensen XS-1010 ) nemozem, kupil si ho bracho sam, pre to je tam ten BR, pri zakladanom objeme bedne zhruba 21 l som mal pocit, ze to bude mat pre neho lepsi zvuk - 19 rokov a 50Cent naplno :-)) Zosik na pravej strane, podobne vsadena doska MDF tiez polepena kobercom, zosik prisrobovany jednoducho na nu, pod nim vyrezany prieduchy pre pristup vzduchu k zadnej stene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 gratulace vypadá to libově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Hmmmm fakt pekny !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 fokel: Pěkná práce... :specool: ...přesně takto to chci řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Neznám sice parametry toho Jensena, ale objem ozvučnice pro bassreflex se mi zdá malý i když je to 25tka. Jako vhodný woofer pro malé ozvučnice je RocfordFosgate P110S4 nebo P210S4.Pro bassreflx je potřebný objem cca. 35L a pro uzavřený box cca 18L.Nepotřebují moc velký výkon zesilovače.Spokojí se s 150-200W/RMS.Pokud by se dala vytvořit BR ozvučnice o objemu těch 35L tak jednoznačně bych tam doporučil Carpower Sonic 10.Má dvě cívky o výkonu 2x300W/RMS.Ten dovede řádně zadout a to velmi silně.Jeho cena je sice vyšší(4498,-), ale stojí za tu investici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 ještě by to chtělo vidět jak to vypadá v autě ...no já musím pořešit buď uzavřenou 35l a nebo s bassreflexem 56l...ale kvůli místu to bude uzavřená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 já to mám jednoduchý 14l closed..20l se štěrbinou a po hrubém proměření by se tam měla vejít dle parametru výrobce i do pravé bočnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 BadyS - co to máš za woofer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 BadyS - co to máš za woofer? Destructor 1000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 já to mám jednoduchý 14l closed..20l se štěrbinou a po hrubém proměření by se tam měla vejít dle parametru výrobce i do pravé bočnice ty potvoro no já to ještě neměřil doufám, že to tam narvu i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 BadyS - co to máš za woofer? Destructor 1000 ...že by se Magnat spokojil s tak malým objemem? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 ...že by se Magnat spokojil s tak malým objemem? ? už to tak bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fokel Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 all: diky, preto som dal take male fotky, aby to vyzeralo dobre... v aute som to este nefotil, ale vyzera to zhruba tak isto ako na fotke od Snowmana z 24.4.2006, 18:40 fancarhifi: podla pribaleneho navodu je tych okolo 20 l dobrych pre uzavretu a minimum pre bassreflex, ked som parametre dal do simulacnych softov (winisd a lspcad ) tak mi tam vychadzala pre uzavretu zla frekvencna krivka, na -3 decibely som sa dostal az tusim nad 200 Hz, neviem do akej miery mozno verit tym softom, ale s tymto BR by to podla simulacie malo hrat relativne slusne. Brachovi sa to paci, on je sef. Ja by som si urcite kupil iny sub P.S. ideal by bol laminovana ozvucnica s MDF celom, vtedy sa tam da ziskat peknych par litrov, ale robil som to zaciatkom januara vpodstate na ulici a brachovi to takto staci, hovorim, on je sef. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 zdarec lidi nevite kde se da v brne koupit MDF deska nemuzu ji nekde sehnat obi hornbych bauhaus ji nemaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Tak moje zástavba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Nechci ti kazit náladu, ale o účinnosti té sestavy by se dalo s úspěchem pochybovat.Ten zesilovač USBlaster tam nemá ani 100W/RMS a ten woofer je jaké značky?Ten "nátrubek" ti bude při větší hlasitosti vydávat pazvuky.Na něm záleží naladění boxu na jaké frekvenci bude dobře hrát.Chtělo to investovat s rozvahou a raději počkat a věnovat větší péči provedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 jinak chlapci ta deska co jsem předělal tak mi jí dnes truhelka uříznul takže až se domluvím s prezidentem tak mu jí předám a on to pak přemaluje v cadu a hodí do návodů na stránky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Nechci ti kazit náladu, ale o účinnosti té sestavy by se dalo s úspěchem pochybovat.Ten zesilovač USBlaster tam nemá ani 100W/RMS a ten woofer je jaké značky?Ten "nátrubek" ti bude při větší hlasitosti vydávat pazvuky.Na něm záleží naladění boxu na jaké frekvenci bude dobře hrát.Chtělo to investovat s rozvahou a raději počkat a věnovat větší péči provedení. To máš pravdu ale samozřejmě je to jen dočasně protože rádio které mám(SONY)špatně basuje a proto je to takto časem bude nový zesilovač a samozřejmě i swf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 jinak chlapci ta deska co jsem předělal tak mi jí dnes truhelka uříznul takže až se domluvím s prezidentem tak mu jí předám a on to pak přemaluje v cadu a hodí do návodů na stránky Jaka ? Kdo co jak nac ? Sem se stavil jen na skok tak abych byl v obraze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.