Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

tak to jde jako po masle, kdyby se zase nekdo tazal nebo dokonce chtel kupovcat znovu cele sterace tak netreba:-)

gumicky jsem koupil v intersparu, sterac rozebral a vse je v poho -_- prace asi na 5 minut

tak to jde jako po masle, kdyby se zase nekdo tazal nebo dokonce chtel kupovcat znovu cele sterace tak netreba:-)

gumicky jsem koupil v intersparu, sterac rozebral a vse je v poho -_- prace asi na 5 minut

Kupoval si originál gumičky od Bosche, nebo to byly nějaké neznačkové?

• Autor

naky noname ja to chtel fakt jenom zkusit, takze ted uvidim kolik vydrzi

sice nemam bosche, ale nevis, jestli gumicka nejde vymenit na VALEO steracich ? mozna to je spis otazka pro P2M, ale kdyz tu vidim to tema :)

• Autor

jinak presneji jak na to

odtrhl jsem mirnou silou oba konce sterace (takovy ty zakoceni) pod jednim z nich je gumifcka zaseknuta pod pliskem, ted staci sroubovakem nahnout a uz gumicku pekne vytahnete ven, pak date novou, plisek zase prihnete klestemi zpet, zadelate zaslepky (ukonceni) a je hotovo

sice nemam bosche, ale nevis, jestli gumicka nejde vymenit na VALEO steracich ? mozna to je spis otazka pro P2M, ale kdyz tu vidim to tema :)

No nejsu si jistej jestli je řeč o aerech nebo klasickejch.

No nejsu si jistej jestli je řeč o aerech nebo klasickejch.

jo ja myslel, ze je jen "jeden" typ .. jedine aero

• Autor

nevim, ale tak treba to bude podobny

no na ty bosche sem to zjistoval pres kamarada co mi je prodal primo u bosche a ty rekli ze nelze :-)

hehe, tak podle me je jasny, proc rikaj, ze to nelze :)

jen ted jde o tu vydrz, ja s tema valeama byl spokojen snad celej rok a az ted zacinaj lehce poskakovat ( no ted - mesic , dva zpatky ) a nechavat smouhy

• Autor

a jo pardon, uz je nazev aero v nadpisu

no me je to taky jasny proc to rikaj :-) potvory

me ty gumicky dodelalo moje clonitko zejo, coz jsem mohl cekat :-)

Valeo NELZE - mam je, zkousel rozebirat, ale nejde to - ten sterac je jeden monolitickej blok - raminko + gumicka je jeden kus - bohuzel :(

aneb za exkluzivitu se obcas musi platit ;)

Valeo NELZE - mam je, zkousel rozebirat, ale nejde to - ten sterac je jeden monolitickej blok - raminko + gumicka je jeden kus - bohuzel :(

aha diky, me to napadlo az jak jsem videl tohle tema, ze bych se na to mrknul - ale to by bylo stejne az o vikendu .. tak mam aspon usetrenou "praci"

• Autor

ha, no podivejme se ja sem ale sikula ze sem si radsi vzal bosche :-)

ha, no podivejme se ja sem ale sikula ze sem si radsi vzal bosche :-)

Jo, to ses - mas to asi takovej rozdil jako koupit jednorazovej fotak nebo fotak s vymnenym filmem + film za stejny penize :)

amoghu nemas prosimte nejakou fotku tech boschu na aute ? zacinam premyslet, ze bych priste radsi koupil bosche a jestli by vypadaly aspon trochu jak valea, tak bych nevahal ( valea mi padly do oka hned pri prvnim nasazeni .. snad to nebude znit moc blbe :) )

• Autor

vzdyt je to skoro stejny! :-) fotku detailni steracu nemam :-(

ja tiez uvazujem o takychto aero stieracoch, ale az ked mi dosluzia tieto. mam original od vyroby 3r a stieraju predne ako nove, akurat zadny zacina vrzgat :angry:

Chcel by som vsak komplet aj s ramienkami, je to mozne?

HTP COMBI MR04

• Autor

ted nechapu co myslis

aero sterac je jeden dil misto puvodniho "raminka"

nebo raminkem myslis tu cast od nahonu ke steraci? ale to nevim proc to chces menit

ted nechapu co myslis

aero sterac je jeden dil misto puvodniho "raminka"

nebo raminkem myslis tu cast od nahonu ke steraci? ale to nevim proc to chces menit

chcem komplet od toho miesta kde je to ukotvene (kvazi pod kapotou) az po gumicku.

nechcem len dat dole povodnu gumicku s ramienkom a nasadit na stavajuci(zelezo) stierac len nadstavec aero.

To nieje ono, vtedy to dost trci.

Chcel by som komplet

vyraba sa na fabku komplet?

Preco to chcem menit, ak mam ma Aero tak cele a nielen vrch co vidiet, ale aj to kovove ramienko co dzri na motorceku (to co je medzi kapotou a sklom)

blbo sa mi to vyjadruje

• Autor

jo chapu te co chces, nechapu stale proc :-)) a bohuzel nevim ejstli bosch dela i packu

Komplet i s ramínkama nedělá ani Valeo ani Bosch. Jediný co můžeš udělat je vzít ramínka s pola, který má aera už z výroby, ale nevidím k tomu žádnej důvod :huh:

OK dik

dovodo k tomu bol ten ze origo a nie iba tie stierace ale aj s ramienkami, je to dost rozdiel

jdou měnit i gumy u Valeo Aero, ale nechápu jak zjistíte, že ty gumičky , co si koupíte jako "spare", budou kvalitní...:) Jedině tam dávat gumy od Škodifky...

jinak k tý výměně - z 99% stejně jako Bosch

jdou měnit i gumy u Valeo Aero, ale nechápu jak zjistíte, že ty gumičky , co si koupíte jako "spare", budou kvalitní...:) Jedině tam dávat gumy od Škodifky...

jinak k tý výměně - z 99% stejně jako Bosch

Jak jsi na to prisel, ze jsou menit gumicky i u Valea - ja je mel rozdelany a tvrdim, ze ne...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.