Publikováno Prosinec 12, 200915 r Zdravim, tak mi nejaka sv*ne ukradla moje krasny original poklice Pocitam, ze nejsem sam, tak premyslim, kde koupit novy. Nemate nekdo nejaky tip? Docela nerad bych podporoval ty hajzly, co to kradou, takze asi radej nove... Ale zase nehodlam platit ty sileny ceny co ma skodovka... Diky Upraveno Prosinec 12, 200915 r od mmerlin
Prosinec 12, 200915 r já nemam žádný a mam klid jedině si je přidělej stahovacíma páskama ale podle mě když budou chtít vezmou je znova pro mě to sou vyhozený peníze na zimákách to oželim
Prosinec 15, 200915 r Zdravim,tak mi nejaka sv*ne ukradla moje krasny original poklice Pocitam, ze nejsem sam, tak premyslim, kde koupit novy. Nemate nekdo nejaky tip? Docela nerad bych podporoval ty hajzly, co to kradou, takze asi radej nove... Ale zase nehodlam platit ty sileny ceny co ma skodovka... Diky Taky se mi nechtelo platit nehorazne ceny ve skodovce za 16'' poklice. provedl jsem to takto. A myslim ze je to jeste hezci nez nejake jejich origose.
Prosinec 19, 200915 r Tady je odkaz na stredy do tech poklic . Musi mit 9cm. http://www.autolepky.cz/stred-Skoda-9178.html Kryty kol SAIL 16 GRAFIT
Prosinec 19, 200915 r Stahovaci pasky taky doporucuju, je to asi jediny levny reseni jak si je nenechat ukrast
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.