Bildasek09 Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Zdravím všechny kdo mají ve FII \ R sportovní pedály.Uvažuju o koupi tak se chci jen zeptat jak se s nima jezdí popř jak je vyměnit za orig.?ale to je myslím jen vycvaknutí.a nacvaknutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Co by si k tomu chtěl slyšet?? Normálně je sundáš ty plasťáky a s trochu hrubé síly tam nerveš nové, nebo to někdo i něčím maže, ale já je tam dostal tlakem:-) a jak se s nima jezdí?? No stejně jako s plastovýma, jen nevržou když máš mokrou botu a taky skoro vůbec nekloužou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 má někdo zkušenosti s nějakým dobrym obchodem (originalni zbozi)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 BYLZDE tady na foru nebo tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 taky je máme od něj ve fabuli a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 mne to snimi jazdi tak o 20km/h rychlejsie, a akceleracia tak o dve tri sekundy lepsia a aj lepsia brzdna draha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 14. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Právě že to nevrže když je mokro.jdu do nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 mne to snimi jazdi tak o 20km/h rychlejsie, a akceleracia tak o dve tri sekundy lepsia a aj lepsia brzdna draha... Tak to bych ani nepotřeboval, spíš, aby to při mokru nevrzalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drag84 Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Mne sa sem-tam smykne, ked je mokro. Ale neviem porovnat s gumovymi, pretoze to bola prva vec, co som tam daval hned po kupe. A teraz pecka pre tych, co si to este nevsimli: Ten isty produkt v Milotecu za 1.400 Kc, v Skodovke za 822 Kc. :-D http://www.milotec.net/sportovni-pedaly-rs...ii-roomster.htm http://new.skoda-auto.com/CZE/service/acce...fc%3d0000000148 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soldier_CZ Vloženo 18. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2009 Také jsem je hned po koupi Fabule sehnal a namontoval. Mohu řící 100% spokojenost, nekloužou a nevržou ... Kupoval jsem zde na foru a bezproblémový obchod... a super cenu. Kdo nemá a chce je mít, tak ať neváhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bildasek09 Vloženo 23. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Tak proběhla výmšna seriových pedálu za sportovní.Vypadaji o moc líp a nevržou.instalace zabrala sotva 10 min.viz foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 (editace) Trosku to tu ozivim. Brzdovy som demontoval a namotoval relativne jednoducho. Spojkovy dole isiel lahko, no novy mam mierny problem nasadit. Nejaky tip? Lepsie najrp nalava a potom napravo alebo naopak? Plyn ide len navrch, alebo tiez sa nieco demontuje? Vdaka PS: neporiadok si nevsimajte -- Z mobilu Editováno: 10. Březen 2014, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Indulonu skus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Vidis, aj to by slo, ale ja kremy neznasam a moja take nepouziva. Druhy pokus zajtra rano mozno... -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Namaž to třeba WDčkem, není se třeba ničeho bát, ono později vyschne a nikam ti nebude žádná mastnota vzlínat, vyzkoušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 Namazat a plyn se jen nasazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Březen 2014 Sdílet Vloženo 11. Březen 2014 (editace) Uz som na to prisiel. Plyn navrch, ten isiel najlahsie. Spojka sa nakoniec tiez podarila, na WD-cko v kufri som zabudol...vdaka chalani -- Z mobilu Editováno: 11. Březen 2014, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci310 Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Neviete cislo dielu sportovej opierky nohy pre skodu roomster? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobzik Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Taky už mám namontováno, jen kryt plynu nedrží a klouže. Nevíte jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 půjdou tyhle pedále do Fabie II? http://www.aliexpress.com/item/Stainless-Steel-Pedal-Caps-Accelerator-Clutch-Brake-Pedals-Cover-LHD-RHD-MT-For-Volkswagen-VW-Polo/32220253100.html jsou totiž za velmi slušný peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Budou pasovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Koupil jsem na alikovi styl oct3,mám pocit,že stejný má rapid,s poštou za 330 vzhled super,pasují malinko hůře,ale nic co by nešlo přežít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.