Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Já mám na fabce zatim modrý přední obrysovky (zalejou celý světlo modře..nádhera) a pod maskou 2 led. světla po třech ledkách.. Co říkáte na neony, a vůbec exteriérové osvětlení..popř. co máte na fabče vy?? Díky za názory... -_-

Mam osvetleny spodek neony od Eufabu. . . . . Jinak vnitrek zatim ne-e

post-5-1145995001.jpg

Já mám na fabce zatim modrý přední obrysovky (zalejou celý světlo modře..nádhera) a pod maskou 2 led. světla po třech ledkách.. Co říkáte na neony, a vůbec exteriérové osvětlení..popř. co máte na fabče vy?? Díky za názory... -_-

Ja mam tiez obrysovky modre,ale na tych cierny svetlach.Nemal si s tym zatial problemy?

Já mám ty modré obrysovky taky,ale jen pro to,abych mělo výsledné světlo potkávaček jiné zabarvení,jinak problém byl zatím je jediný a to když jsem jel z Polska,tak mě polsky celník nechal odjet bokem,že pry s modryma potkavačkama se po polsku nejezdí a at si je vyměním,nakonec jsem to s ním ukecal,že to udělám až doma:)

no jeste neony do kol a do motoru a hura do cirkusu :D

Ja mam predni obrysovky, mlhovky, potkavacky, dalkove,2x blinkr, bocni blinkry, zadni obrysovky, 1 mlhovku, couvacky, 3x brzdove, 2x blinkr, uvnitr mam tri svetylka + jedno v kufru. A v palubovce mam nepocitane LEDek.

....kam se hrabe ten vas tuzing :p:smich:

Já mám na fabce zatim modrý přední obrysovky (zalejou celý světlo modře..nádhera) a pod maskou 2 led. světla po třech ledkách.. Co říkáte na neony, a vůbec exteriérové osvětlení..popř. co máte na fabče vy?? Díky za názory...  -_-

no jeste neony do kol a do motoru a hura do cirkusu :D

No bez toho by to nebyl ten spravnej tůnink prece nee :smich:

Takze sup pro neony :D-_-

já? ... nikdy !!! -_-

• Autor
Mam osvetleny spodek neony od Eufabu. . . . . Jinak vnitrek zatim ne-e

Hmm, pekny. A kolik te staly?

To si uz moc nepamatuju, asi kolem 2000,- nejsou to ty diodovy . . .

• Autor
To si uz moc nepamatuju, asi kolem 2000,- nejsou to ty diodovy . . .

Jo, tak to bejva...znam..

Mam v parkovačkách bílé led diody a jsou supr,hlavně policajti nemůžou pííčovat! ;)

• Autor

Ja mam modre... a policajti můžou "píííčovat"

Mel sem na byvalem aute a stacilo:))Staly me jako nakup prd...ale tech slozenek od tech uniforem... :huh:

1502580-526188.jpg

• Autor

fakt tě pokutovali??

fakt tě pokutovali??

Ne Ty jo...Davali mi cokoladovy vetrniky.... :wallbash::rtfm:

• Autor
:smich::smich: Hmm...

A co v zimě když chcu jezdit?

Mam v parkovačkách bílé led diody a jsou supr,hlavně policajti nemůžou pííčovat! ;)

Přesně tak nejlepší řešení ;) taky tak jezdím -_-

Tak jezdíš ne?? :D ....neony jsou většinou odolné vůči vlhku a když je dobřé udělaná montáž tak bych neviděl problém...

Smetáčkem odmeteš sníh a škrabkou odškráběš led, pustíš ofukovač na sklo, otočíš klíčkem a :scooter:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.