Publikováno Duben 25, 200619 r Já mám na fabce zatim modrý přední obrysovky (zalejou celý světlo modře..nádhera) a pod maskou 2 led. světla po třech ledkách.. Co říkáte na neony, a vůbec exteriérové osvětlení..popř. co máte na fabče vy?? Díky za názory...
Duben 25, 200619 r Já mám na fabce zatim modrý přední obrysovky (zalejou celý světlo modře..nádhera) a pod maskou 2 led. světla po třech ledkách.. Co říkáte na neony, a vůbec exteriérové osvětlení..popř. co máte na fabče vy?? Díky za názory... Ja mam tiez obrysovky modre,ale na tych cierny svetlach.Nemal si s tym zatial problemy?
Duben 26, 200619 r Já mám ty modré obrysovky taky,ale jen pro to,abych mělo výsledné světlo potkávaček jiné zabarvení,jinak problém byl zatím je jediný a to když jsem jel z Polska,tak mě polsky celník nechal odjet bokem,že pry s modryma potkavačkama se po polsku nejezdí a at si je vyměním,nakonec jsem to s ním ukecal,že to udělám až doma:)
Duben 26, 200619 r Já mám na fabce zatim modrý přední obrysovky (zalejou celý světlo modře..nádhera) a pod maskou 2 led. světla po třech ledkách.. Co říkáte na neony, a vůbec exteriérové osvětlení..popř. co máte na fabče vy?? Díky za názory... no jeste neony do kol a do motoru a hura do cirkusu
Duben 26, 200619 r Ja mam predni obrysovky, mlhovky, potkavacky, dalkove,2x blinkr, bocni blinkry, zadni obrysovky, 1 mlhovku, couvacky, 3x brzdove, 2x blinkr, uvnitr mam tri svetylka + jedno v kufru. A v palubovce mam nepocitane LEDek. ....kam se hrabe ten vas tuzing
Duben 26, 200619 r Já mám na fabce zatim modrý přední obrysovky (zalejou celý světlo modře..nádhera) a pod maskou 2 led. světla po třech ledkách.. Co říkáte na neony, a vůbec exteriérové osvětlení..popř. co máte na fabče vy?? Díky za názory... no jeste neony do kol a do motoru a hura do cirkusu No bez toho by to nebyl ten spravnej tůnink prece nee Takze sup pro neony
Duben 26, 200619 r Autor Mam osvetleny spodek neony od Eufabu. . . . . Jinak vnitrek zatim ne-e Hmm, pekny. A kolik te staly?
Duben 26, 200619 r Autor To si uz moc nepamatuju, asi kolem 2000,- nejsou to ty diodovy . . . Jo, tak to bejva...znam..
Duben 29, 200619 r Mel sem na byvalem aute a stacilo:))Staly me jako nakup prd...ale tech slozenek od tech uniforem...
Květen 7, 200619 r Mam v parkovačkách bílé led diody a jsou supr,hlavně policajti nemůžou pííčovat! Přesně tak nejlepší řešení taky tak jezdím
Květen 7, 200619 r A co v zimě když chcu jezdit? Tak jezdíš ne?? ....neony jsou většinou odolné vůči vlhku a když je dobřé udělaná montáž tak bych neviděl problém...
Květen 7, 200619 r A co v zimě když chcu jezdit? Smetáčkem odmeteš sníh a škrabkou odškráběš led, pustíš ofukovač na sklo, otočíš klíčkem a
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.