Přejít na obsah

Škoda RAPID


djpetr

Doporučené příspěvky

Co jsem to studoval, tak není to obhajoba, ale nevidím moc chybějících položek co by auto nemohlo mít. I v holém základu je něco málo vč. hlavových pytlů, ale raději nějaký groš navíc do elegance a je to jak víno. Co se v pár položkách u Activu doplatí přeleze i elegance a tam je na Alučkách a vše v ceně.V eleganci je v podstatě vše a octávku, beru-li novou ve stejné výbavě vyžene dalece výč ač to jsou auta jiného levelu.

Už jsem to psal, elegane, bílá candy,dvojkombinace palubky, polepená střecha, na 17ky a Mission jak z praku....

Tech chybejicich polozek je mraky. Rapid je, co do vybavy, naprosto totozny s Fabii, tzn. vybava velmi minimalni. Oproti Octavii tam opravdu chybi mraky veci, oproti konkurenci radeji vubec nemluvit. Nicmene jak uz jsem psal jinde, chapu, ze vetsinu kupujicich Rapidu asi netrapi, ze tam nejde dat dualni klimu, kozene, elektricke sedadla, parkovaci kameru a podobne.

A to uz vubec nemluvim o vecech, ktere z ceniku nevyctete jako otresne plasty, nadrz na klic a pod. Btw. fakt nechapu, ze Skodovka umisti skrabku do krytky nadrze, postavi na tom reklamu, ale tuto krytku uz neudela zamykatelnou s autem. Jak dlouho asi v ceskych podminkach ta skrabka vydrzi, nez ji nekdo ukradne.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak je vystavené v Křižíkově 34 v Praze v showroomu firmy Vitra. A v rámci Designbloku 2012 v Hybernské ulici je celá jedna místnost věnovaná Škoda designu a mají tam studii Vision D a hliněný model Mission L. Jsou tam moc milí lidé, kteří k tomu dají odborný výklad. Stojí to za to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to ja vim a sem si tim jist ;)

proste musej vsechny naklady na rapida zaplatit,... jsou to proste vsechno polemizace,.. a to ze vsichni rikaji ze to je drahy,... JE to je jasny,.... ale tohle by ste meli spis psat primo skodovce a neee si tady jenom otevirat papuly ;) kritizovat a pomlouvat umi kazdej ;)

ja mit prachy urcite bych si ho koupil v tom v cem sem si ho vybavil,.. dalo by se rici ze to je to TOP vybava ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

www.testujrapida.cz :kol-47:

No kdyz jsem videl tohle, tak me jako prvni napadlo - "Nemely by se takove testy delat jeste predtim, nez jde auto do prodeje?" Co ti chudaci, co si to auto koupi jeste pred tim betatestem? Tem pak zdarma vymeni blbe soucasti auta za ty odladene? To asi dost tezko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To oko taky nechápu i u mého bedýnkáře. Z důvodu duševního klidu jsem ho přetřel černou matnou barvou aby nesvítil bíle(podle barvy auta). Jakoby to nemohlo být schované nějaký cm za nárazníkem k našroubování oka. Závit zaslepený a byl by klid.... Kolikrát někoho táhneme za život auta aby to tam tento celý život hyzdilo vzhled auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...