Přejít na obsah

Škoda RAPID

djpetr

Doporučené příspěvky

jo jo tak to jsou zrovna ty belasci co jsem videl na nadrazi nalozeny na vagonu bylo jich fakt mraky :D a ja rikal kurva vzdyt jsou uplne stejkny :D pochopitelne byli jeste nepolepeny :D

nic mene par firemnich i soukromych rapidu sem uz videl,.. takze se to zacina rozrustat ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mike_K: Mimo toto forum se totiž po většině internetových diskusí pohybují bojovníci se značkou Škoda, kteří ještě nepochopili, že právě tato společnost je hlavním pilířem státu.

A jinak je diskuse ohledně korejských na dlouho, takže se vraťme k rapidu, možná i k tomu, že je dost možné, že by jej v budoucnu využívala i Policie ČR, co myslíte? ;)

Odkaz ke komentáři

A to soudis podle ceho? Mimo toto forum a hlavne mimo CR nejsou Korejci povazovani za nejvetsi shit hned po francouzich.

Alespoň zvenku, je-li alespoň v Ambiku vypadá solidním dojmem stejně jako jeho větší ségra a tím pádem jako auto a ne hromada jaksi divně pozohýbaného plechu u které práskne 5kilo dynamitu.

Odkaz ke komentáři

Pokud se budeme bavit o diskutérech, tak těm je opravdu naprosto jedno, jak kvalitní může být kterákoliv varianta automobilu z továrny Škoda, pro ně je důležité si plivnout...

Mimochodem, ve středu jsem v Brně potkal červenou Škodu Rapid 1.4 TSI DSG, kterou jsem poznal podle křidýlka, tak jsem tiše záviděl ;)

Pořád se mi nechce opouštět myšlenka rapidu pro PČR. Jednoduchý vůz, který by mohl "nalítat" mnoho a mnoho kilometrů. Jen nevím, která motorizace by byla vhodná. Varianta 1.2 TSI by byla sice poměrně agilní, ale zase sám osobně vím, že spolehlivost není její výsada, tříválec a automat nepřipadá v úvahu, takže zbývá jedině 1.6 TDI. Uměli by policisté jezdit dlouhodobě s dieselem?

Odkaz ke komentáři

Jakub Nabel: Vzhled je naprosto subjektivni. Co se libi vetsinove cechum se nemusi libit jinde a naopak. V USA jsou ty tve hromady pozohybaneho plechu mezi nejprodavanejsimi a nejoblibenejsimi auty a o Skodovce tam nikdo v zivote ani neslysel natoz aby nejakou videl.

Odkaz ke komentáři

No právě, tak co v Čechách tady tlačíš H/K, právě mi se nelíbí ty pokřiveniny a v USA jim sedli na politiku nízkých cen jak slipky na flus a taky dřepí na pracákách, protože ač se něco mydlí u nich tak stejně jako tady z dílů z Koreje a Číny většinového poměru a domácí firmy propouští davy lidí..Tady jsem doma a tato firma(Š-A) dává stále dost práce spooooooustě lidí. Když už nic tak auto z EU.... 

Odkaz ke komentáři

Tam se mluvi taky rumunsky....tudiz uz chapu, proc mi google translator nenabidnul Moldavsko :D

Jen at se prodavaji, to je dobre ;) Osobne kdybych chtel rapida, tak jedine Spaceback...ale rozhodne to neni spatne auto, jen melo nepodareny start :(

Měl to zlé, protože už byla v podvědomí klientely očekávaná OIII a s ní základní cena a v době nástupu Rapida vyjel nový Golf a ten byl na tom v základu a základní ceně dost dobře a kvalitou k tomu hodně k zamyšlení kam vrazit prachy. Pak k tomu žabožrouti Elysse  a Peugeot nebo jak se to píše(nekamenujte) a prodejnost, spíš neprodejnost je taková jaká je. Kdyby byli jak Korejci chtiví po číslecha ne marži tak to perou cenou nadoraz a prodávali by jak Ford Lízinky nebo VW Brouky....

Editováno: , autor: Jakub Nabel
Odkaz ke komentáři

Jen malá zajímavost z ETKY: u RAPIDa model 2014 jsou v kódech karoserií kromě sedanu K8B = klasický RAPID, jak ho známe, i karoserie KOMBI-VARIANT, HATCHBACK a SPORTBACK ....... Sportback je jasnej, ten už avizovali, ale že by se chystalo opravdu ještě kombi a krátký hatch? Nebo VW jen v datech ND mlží?

post-6633-0-35758400-1361820913_thumb.jp

Odkaz ke komentáři

Připravuje půdu pro další řízenej "únik informací" s cílem rozpoutat další diskusi typu "jedna pani povidala" anebo "hele, chlapi v hospodě řikali" zasahující co možná největší podíl populace. 

Cíl akce - dosáhnout maximální popularity dotyčnýho typu naleštěnýho šrotu mezi lidma s co možná nejmenším vynaložením finančních prostředků ze strany fabriky/koncernu.

Komu se to zdá jako moc přitažený za pačesy, ať si vzpomene na ty fotky skeletů OIII, který "unikly" vloni na jaře z lakovny v Česaně. 

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...