Maverick Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 ono to bude trosku jiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Já mám nějakou dobu toto foto.Zvláštní je ta "ploutev" zadních dveří použitá u OIII. to preto, ze je to okopirovane z Vision D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Jak se také dá zvýšit prodej Škody Rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 jo jo tak to jsou zrovna ty belasci co jsem videl na nadrazi nalozeny na vagonu bylo jich fakt mraky a ja rikal kurva vzdyt jsou uplne stejkny pochopitelne byli jeste nepolepeny nic mene par firemnich i soukromych rapidu sem uz videl,.. takze se to zacina rozrustat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Ač je to v mnoha očích ošizený střep, tak určo důstojnější plocha pro reklamu firmy než Hj a Ka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 A to soudis podle ceho? Mimo toto forum a hlavne mimo CR nejsou Korejci povazovani za nejvetsi shit hned po francouzich. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 mike_K: Mimo toto forum se totiž po většině internetových diskusí pohybují bojovníci se značkou Škoda, kteří ještě nepochopili, že právě tato společnost je hlavním pilířem státu. A jinak je diskuse ohledně korejských na dlouho, takže se vraťme k rapidu, možná i k tomu, že je dost možné, že by jej v budoucnu využívala i Policie ČR, co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Ale dulezitost Skodovky pro CR opravdu nesvedci nic o kvalite jejich aut a uz vubec ne o kvalite konkurence. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 A to soudis podle ceho? Mimo toto forum a hlavne mimo CR nejsou Korejci povazovani za nejvetsi shit hned po francouzich. Alespoň zvenku, je-li alespoň v Ambiku vypadá solidním dojmem stejně jako jeho větší ségra a tím pádem jako auto a ne hromada jaksi divně pozohýbaného plechu u které práskne 5kilo dynamitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Pokud se budeme bavit o diskutérech, tak těm je opravdu naprosto jedno, jak kvalitní může být kterákoliv varianta automobilu z továrny Škoda, pro ně je důležité si plivnout... Mimochodem, ve středu jsem v Brně potkal červenou Škodu Rapid 1.4 TSI DSG, kterou jsem poznal podle křidýlka, tak jsem tiše záviděl Pořád se mi nechce opouštět myšlenka rapidu pro PČR. Jednoduchý vůz, který by mohl "nalítat" mnoho a mnoho kilometrů. Jen nevím, která motorizace by byla vhodná. Varianta 1.2 TSI by byla sice poměrně agilní, ale zase sám osobně vím, že spolehlivost není její výsada, tříválec a automat nepřipadá v úvahu, takže zbývá jedině 1.6 TDI. Uměli by policisté jezdit dlouhodobě s dieselem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Jakub Nabel: Vzhled je naprosto subjektivni. Co se libi vetsinove cechum se nemusi libit jinde a naopak. V USA jsou ty tve hromady pozohybaneho plechu mezi nejprodavanejsimi a nejoblibenejsimi auty a o Skodovce tam nikdo v zivote ani neslysel natoz aby nejakou videl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 No právě, tak co v Čechách tady tlačíš H/K, právě mi se nelíbí ty pokřiveniny a v USA jim sedli na politiku nízkých cen jak slipky na flus a taky dřepí na pracákách, protože ač se něco mydlí u nich tak stejně jako tady z dílů z Koreje a Číny většinového poměru a domácí firmy propouští davy lidí..Tady jsem doma a tato firma(Š-A) dává stále dost práce spooooooustě lidí. Když už nic tak auto z EU.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 POLITIA - podle vseho to je Rumunsko...tak to je v provozu asi nikdy neuvidim, tam moc casto nejezdim Jinak Maverick rekl o Spacebacku dost....je to presne jak pise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 (editace) S-talker: Nakonec jsem zjistil, že jde o policejní vozy pro Moldavsko. A teď pozor - s motorem 1.6 MPI! Prostě trh mimo EU EDIT: zdroj: http://www.publika.md/masinile-de-serviciu-pentru-politia-de-patrulare-au-costat-peste-190-000-de-euro-foto_1270491.html Editováno: 23. Únor 2013, autor: sytic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Tam se mluvi taky rumunsky....tudiz uz chapu, proc mi google translator nenabidnul Moldavsko Jen at se prodavaji, to je dobre Osobne kdybych chtel rapida, tak jedine Spaceback...ale rozhodne to neni spatne auto, jen melo nepodareny start Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Jo , google translator , ten zname hlavne kdyz si s Tomkem povidame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 O Tomkovi radsi nemluv, ten ma zakazane mluvit cesky, pekne polsky, jinak nerozumim ani prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Ale kdyz vezmes to co napise a hodis to googlu tak to mas srozumitelne , skoro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 (editace) Tam se mluvi taky rumunsky....tudiz uz chapu, proc mi google translator nenabidnul Moldavsko Jen at se prodavaji, to je dobre Osobne kdybych chtel rapida, tak jedine Spaceback...ale rozhodne to neni spatne auto, jen melo nepodareny start Měl to zlé, protože už byla v podvědomí klientely očekávaná OIII a s ní základní cena a v době nástupu Rapida vyjel nový Golf a ten byl na tom v základu a základní ceně dost dobře a kvalitou k tomu hodně k zamyšlení kam vrazit prachy. Pak k tomu žabožrouti Elysse a Peugeot nebo jak se to píše(nekamenujte) a prodejnost, spíš neprodejnost je taková jaká je. Kdyby byli jak Korejci chtiví po číslecha ne marži tak to perou cenou nadoraz a prodávali by jak Ford Lízinky nebo VW Brouky.... Editováno: 23. Únor 2013, autor: Jakub Nabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Jen malá zajímavost z ETKY: u RAPIDa model 2014 jsou v kódech karoserií kromě sedanu K8B = klasický RAPID, jak ho známe, i karoserie KOMBI-VARIANT, HATCHBACK a SPORTBACK ....... Sportback je jasnej, ten už avizovali, ale že by se chystalo opravdu ještě kombi a krátký hatch? Nebo VW jen v datech ND mlží? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 (editace) Připravuje půdu pro další řízenej "únik informací" s cílem rozpoutat další diskusi typu "jedna pani povidala" anebo "hele, chlapi v hospodě řikali" zasahující co možná největší podíl populace. Cíl akce - dosáhnout maximální popularity dotyčnýho typu naleštěnýho šrotu mezi lidma s co možná nejmenším vynaložením finančních prostředků ze strany fabriky/koncernu. Komu se to zdá jako moc přitažený za pačesy, ať si vzpomene na ty fotky skeletů OIII, který "unikly" vloni na jaře z lakovny v Česaně. Editováno: 25. Únor 2013, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 No nevím,já to tam nemám: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 (editace) Aktualizace ETKY 483 vs.485... Ale po aktualizaci na 485 to tam mám pořád. Editováno: 25. Únor 2013, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuprt Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 i ten sportback má bejt spaceback. I když ty názvy jsou trefený na hlavu. Třeba sami nevědi co to je prodlouženej hatch nebo zkrácené kombi se stupňovitějším zadkem i když to má i oct. combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Aktualizace ETKY 483 vs.485... Ale po aktualizaci na 485 to tam mám pořád. Asi máš lepší Etku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.