lukas.novot Vloženo 1. leden 2010 Sdílet Vloženo 1. leden 2010 Den před silvestrem v Paříži. Z paříže sem viděl chaotické ježdění, policejní stanici a k tomu neochotnost francouzů komunikovat v jinem jazyce. Může te mě někdo prosím říct na kolik by jste řekli cenu opravy ovctavie na fotkach? Kolik stojí lakování dílů? Potřeboval bych vědět aby mě likvidátor hodně nepodcenil. S pozdravem Novotný 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 No jo, francouzi, ty jsou tim znamy, maji svoji rec a pres to vlak nejede. Ja bych tipnul opravu cca 80-100 tisic pri ofiko cenach, nechal bych to delat rozpoctem, protoze za pulku to podle me opravis, pojistovna ti to spocita, pak ti napali nejakou (velkou) amortizaci, poslou ti dopis, kolik ti daji, a kdyz si das praci, tak v ty dobe uz budes presne vedet, co vsechno se menilo a muzes to dopocitat presne ve skoda cenach, poslat jim tvuj "rozpocet" a oni ti jeste doplati. Moje zkusenost ze trech pripadu takovehleho reseni opravy je, ze pri jejich vyjadreni ti daji cca 60% toho, co z nich muzes dostat. Priklad - dostal jsem od nich 16.300,- a na muj dopis doposlali dalsich 14.900,- Proste se nesmis nechat. A samo bych opravoval z dilu pres inzeraty, vrakarny, protoze nic jinyho dle hodnoty auta nema smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 2. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Dekuji za odpoved. A kdyz si to budu poopravuji svepomocí tak , jakym zpusobem jim dolozim muj rozpočet? Myslel s tim faktury s nakupem dilu? Jakym zpusobem jim pak dokazu ze nakoupene díly jsem použil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 tak tohle už je totálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Taky bych se přiklonil k té totálce, bych se i vsadil, že je hnutá kastle, každopádně cena opravy převyšuje cenu auta, je to smutný, přeju ať z nich vytřískáš co nejvíc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 2. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2010 tak tohle už je totálka Totalka snad né?????????? Poruchy : Kapota, světla rozbité přední světla, 1 blinkr jde vytáhnout, Mřížka kapoty. Chladič klimy Zadek: nárazník , výztuha trochu ohlá, Bok u nádrže se světlem zlisovany a potrhany. dveře kufru, zámek kufru. tod vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Umíš si finančně představit např. jen ten zadní bok, což po rovnání kastle bude druhá nejdražší věc dle mého ... Trochu blbej případ, jen přebroušení, malinko zakytování a lakování předního nárazníku, kterýmu krom laku nic nebylo, v origo servisu mě vyšlo na necelých 9t (teda pojišťovnu) ... I přes amortizaci by to celé stálo tolik, že radši napíšou totálku, toť můj názor ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 (editace) podle toho že to je rv 99 a niž je to jasna totalka...... prodej to nekomu kdo to opravi..za to jeste tak 25 dostanes.... odkud jsi??? jaky je tam motor?? mozna by sme se domluvili... a kdyby jsi to chtel pro sebe na dojezdeni tak se to da opravit za par tydnu. Za cumak ti pojistovna neda nic....nedobrzdils... a ten zadek...to je total..oprava tak 35-45 kdo ví co je pod tim...jak je to pohle atd od pojistovny moc necekej....skoro nic nedostanec..je to auto pres 10 let takze pro pojistovnu je to odpisovka jasna.... Editováno: 2. leden 2010, autor: VSemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 noo..vidím že SLX tdi 81 to se jeste daa.... opravit a prodat nebo nechat na dojezdení...pojistovna ti ale fakt uz moc neda...velice velice malo...hold stare auto nad 10 let pro je odpisovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 8. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2010 podle toho že to je rv 99 a niž je to jasna totalka...... prodej to nekomu kdo to opravi..za to jeste tak 25 dostanes.... odkud jsi??? jaky je tam motor?? mozna by sme se domluvili... a kdyby jsi to chtel pro sebe na dojezdeni tak se to da opravit za par tydnu. Za cumak ti pojistovna neda nic....nedobrzdils... a ten zadek...to je total..oprava tak 35-45 kdo ví co je pod tim...jak je to pohle atd od pojistovny moc necekej....skoro nic nedostanec..je to auto pres 10 let takze pro pojistovnu je to odpisovka jasna.... Za predek nemuzu . Stal jsem na semaforu a jak do me ta zenska vletela tak me odhodila na dalsi auto. Vcera u me byl likvidator. Rekl ze je to totalka. Jak se pocita to co me daji? Pred rokem jsem za auto dal 108 000kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaca80 Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 (editace) proc totalka kdyby jste videli auta co jsou dotazena ze dvou kusu svareno do jednoho a jezdi to vesele dal. za rozumnej peniz to koupim. Editováno: 8. leden 2010, autor: vaca80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Totálka před pojišťovnou Jinak máš pravdu, že spojených aut je mnoho. No a rozumný peníz je u každého něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Podle mě ta oprava bude stát tak 30 tisíc a bude z toho mít facelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Taky bych to videl na FACE maximalne do 40,- fiku. Jen sehnat karosare, co Te nenatahne vic jak tu kastli. Rek bych ze chladice nemusi byt vubec prorazene. Ja jsem jednu oktu rozflakal daleko vic auto melo 13mesicu a skodovka to nacenila na 220000,- kc taky to byla totalka. Kolega si to pak nechal opravit a myslim ze se vlezl do 60,-fiku. 40,- dal za tu totku a tak ma rok starou oktu za 100 000,- A nikdo by ani nepoznal ze ji neco kdy bylo. Proste jsem ju paradne rozsekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 Jasnéé....pro pojištovnu je to total...ale nech si to opravit.... odkud ses?? možná by sme se domluvili. nebude to zas tak horzne..opravit jde vsechno...tohle je nic...jen tak lehce tuknute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobra Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 No jo, francouzi, ty jsou tim znamy, maji svoji rec a pres to vlak nejede. Ja bych tipnul opravu cca 80-100 tisic pri ofiko cenach, nechal bych to delat rozpoctem, protoze za pulku to podle me opravis, pojistovna ti to spocita, pak ti napali nejakou (velkou) amortizaci, poslou ti dopis, kolik ti daji, a kdyz si das praci, tak v ty dobe uz budes presne vedet, co vsechno se menilo a muzes to dopocitat presne ve skoda cenach, poslat jim tvuj "rozpocet" a oni ti jeste doplati. Moje zkusenost ze trech pripadu takovehleho reseni opravy je, ze pri jejich vyjadreni ti daji cca 60% toho, co z nich muzes dostat. Priklad - dostal jsem od nich 16.300,- a na muj dopis doposlali dalsich 14.900,- Proste se nesmis nechat. A samo bych opravoval z dilu pres inzeraty, vrakarny, protoze nic jinyho dle hodnoty auta nema smysl. Tak tohle by mne zajímalo.Mám auto pojištěné u České a když jsem si ho sám lama odřel při cestě na vykradenou chatu ( na ledu při vjedu do brány ),tak mi škodu v servisu odhadli na 30 t. ( škráblý a prohlý přední i zadní dveře,zadní blatník ).Jsem si myslel,jak jsem fikanej,když jsem si za auto řekl odhad pojišťovny ( z toho jsem chtěl zaplatit škodu na chatě ) a až mi po dvou měsících přijdou prachy z pojistky chaty,že si opravím auto .No a byl jsem trochu dost...mnoho...velmi překvapen,když od pojišťovny přišlo asi 4000,- Kč.Zkoušel jsem se dostat na vrchního likvidátora,ale vždy jsem se dostal na toho blba co to řešil,že prý to má na starosti. To mi teda řekni,jak jsi je vzal pod krkem,že ti ještě něco doplatily.Tato informace by mne móóóc zajímala. Člověk nikdy neví,kdy se do té situace zase dostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Tak tak..pojišťovna dá pakatel..... pro ně je to starý po 4 letech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Jinými slovy pojišťování je jeden velký podvod a po 4 letech se auto už nevyplatí pojistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 15. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Jasnéé....pro pojištovnu je to total...ale nech si to opravit.... odkud ses?? možná by sme se domluvili. nebude to zas tak horzne..opravit jde vsechno...tohle je nic...jen tak lehce tuknute bude se tam muset navarit cely novy blatnik to je to nejhorsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 co je na tom nejhorší??a tohle je jen podle fotek lehce oťukané oproti jiným co se davají dokupy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 (editace) Jinými slovy pojišťování je jeden velký podvod a po 4 letech se auto už nevyplatí pojistit? kdyby na tom pojišťovny nevydělávali takové penize tak to nedělají, nemají tam takové platy atd....prostě to co dostaneš od pojišťovny je pakatel oproti tomu co stoji oprava z novych dílu a autorizáku Editováno: 16. leden 2010, autor: VSemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Jen tak trochu mimo. Když teda pojišťovna řekne, že je to totálka, tak se stim nedá nic dělat a prostě je to totálka? Kdyby to podle pojišťovny nebyla totálka, tak se platí jenom spoluúčast a zbytek platí pojišťovna podle toho na kolik vyjde oprava? Sorry tak trochu za OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 když to bude totalka tak ti pojišťovna dá nějakou částku jakou to auto má podle tabulek cenu... a když nebude tak si podle tabulek vezmou kolik by stala oprava,odečtou staři auta a pak ti dají peníze... kakže když by oprava vysla na 50tis tak ti pojištovna posle třeba 20 a zbytek si doplat sam protoze pro poistovnu to nema vetsi cenu.... je to zlodejna hold... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Zajímavý, to jsem nevěděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 proste pokud to do tebe někdo opře a ty to dáš do autorizaku a oprava vyjde např na 15tis tak pojistovna vinika ti da 5 a zbytek si doplat sam.... to jen takovy přiklad...tak nějak to funguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.