Přejít na obsah

Cena opravy

lukas.novot

Doporučené příspěvky

Den před silvestrem v Paříži. Z paříže sem viděl chaotické ježdění, policejní stanici a k tomu neochotnost francouzů komunikovat v jinem jazyce.

Může te mě někdo prosím říct na kolik by jste řekli cenu opravy ovctavie na fotkach? Kolik stojí lakování dílů? Potřeboval bych vědět aby mě likvidátor hodně nepodcenil.

S pozdravem Novotný

post-39635-1262382593_thumb.jpg

post-39635-1262383107_thumb.jpg

post-39635-1262383137_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo, francouzi, ty jsou tim znamy, maji svoji rec a pres to vlak nejede. Ja bych tipnul opravu cca 80-100 tisic pri ofiko cenach, nechal bych to delat rozpoctem, protoze za pulku to podle me opravis, pojistovna ti to spocita, pak ti napali nejakou (velkou) amortizaci, poslou ti dopis, kolik ti daji, a kdyz si das praci, tak v ty dobe uz budes presne vedet, co vsechno se menilo a muzes to dopocitat presne ve skoda cenach, poslat jim tvuj "rozpocet" a oni ti jeste doplati. Moje zkusenost ze trech pripadu takovehleho reseni opravy je, ze pri jejich vyjadreni ti daji cca 60% toho, co z nich muzes dostat. Priklad - dostal jsem od nich 16.300,- a na muj dopis doposlali dalsich 14.900,- Proste se nesmis nechat. A samo bych opravoval z dilu pres inzeraty, vrakarny, protoze nic jinyho dle hodnoty auta nema smysl.

Odkaz ke komentáři

tak tohle už je totálka

Totalka snad né??????????

Poruchy :

Kapota, světla rozbité přední světla, 1 blinkr jde vytáhnout, Mřížka kapoty. Chladič klimy

Zadek: nárazník , výztuha trochu ohlá, Bok u nádrže se světlem zlisovany a potrhany. dveře kufru, zámek kufru. tod vše

Odkaz ke komentáři

Umíš si finančně představit např. jen ten zadní bok, což po rovnání kastle bude druhá nejdražší věc dle mého ... Trochu blbej případ, jen přebroušení, malinko zakytování a lakování předního nárazníku, kterýmu krom laku nic nebylo, v origo servisu mě vyšlo na necelých 9t (teda pojišťovnu) ... I přes amortizaci by to celé stálo tolik, že radši napíšou totálku, toť můj názor ...

Odkaz ke komentáři

podle toho že to je rv 99 a niž je to jasna totalka...... prodej to nekomu kdo to opravi..za to jeste tak 25 dostanes.... odkud jsi??? jaky je tam motor?? mozna by sme se domluvili... a kdyby jsi to chtel pro sebe na dojezdeni tak se to da opravit za par tydnu. Za cumak ti pojistovna neda nic....nedobrzdils... a ten zadek...to je total..oprava tak 35-45 kdo ví co je pod tim...jak je to pohle atd od pojistovny moc necekej....skoro nic nedostanec..je to auto pres 10 let takze pro pojistovnu je to odpisovka jasna....

Editováno: , autor: VSemi
Odkaz ke komentáři

podle toho že to je rv 99 a niž je to jasna totalka...... prodej to nekomu kdo to opravi..za to jeste tak 25 dostanes.... odkud jsi??? jaky je tam motor?? mozna by sme se domluvili... a kdyby jsi to chtel pro sebe na dojezdeni tak se to da opravit za par tydnu. Za cumak ti pojistovna neda nic....nedobrzdils... a ten zadek...to je total..oprava tak 35-45 kdo ví co je pod tim...jak je to pohle atd od pojistovny moc necekej....skoro nic nedostanec..je to auto pres 10 let takze pro pojistovnu je to odpisovka jasna....

Za predek nemuzu . Stal jsem na semaforu a jak do me ta zenska vletela tak me odhodila na dalsi auto. Vcera u me byl likvidator. Rekl ze je to totalka.

Jak se pocita to co me daji? Pred rokem jsem za auto dal 108 000kc.

Odkaz ke komentáři

Taky bych to videl na FACE maximalne do 40,- fiku. Jen sehnat karosare, co Te nenatahne vic jak tu kastli. Rek bych ze chladice nemusi byt vubec prorazene.

Ja jsem jednu oktu rozflakal daleko vic auto melo 13mesicu a skodovka to nacenila na 220000,- kc taky to byla totalka. Kolega si to pak nechal opravit a myslim ze se vlezl do 60,-fiku. 40,- dal za tu totku a tak ma rok starou oktu za 100 000,- A nikdo by ani nepoznal ze ji neco kdy bylo.

Proste jsem ju paradne rozsekal. :palec2:

Odkaz ke komentáři

No jo, francouzi, ty jsou tim znamy, maji svoji rec a pres to vlak nejede. Ja bych tipnul opravu cca 80-100 tisic pri ofiko cenach, nechal bych to delat rozpoctem, protoze za pulku to podle me opravis, pojistovna ti to spocita, pak ti napali nejakou (velkou) amortizaci, poslou ti dopis, kolik ti daji, a kdyz si das praci, tak v ty dobe uz budes presne vedet, co vsechno se menilo a muzes to dopocitat presne ve skoda cenach, poslat jim tvuj "rozpocet" a oni ti jeste doplati. Moje zkusenost ze trech pripadu takovehleho reseni opravy je, ze pri jejich vyjadreni ti daji cca 60% toho, co z nich muzes dostat. Priklad - dostal jsem od nich 16.300,- a na muj dopis doposlali dalsich 14.900,- Proste se nesmis nechat. A samo bych opravoval z dilu pres inzeraty, vrakarny, protoze nic jinyho dle hodnoty auta nema smysl.

Tak tohle by mne zajímalo.Mám auto pojištěné u České a když jsem si ho sám lama odřel při cestě na vykradenou chatu ( na ledu při vjedu do brány :smich: ),tak mi škodu v servisu odhadli na 30 t. ( škráblý a prohlý přední i zadní dveře,zadní blatník ).Jsem si myslel,jak jsem fikanej,když jsem si za auto řekl odhad pojišťovny ( z toho jsem chtěl zaplatit škodu na chatě ) a až mi po dvou měsících přijdou prachy z pojistky chaty,že si opravím auto .No a byl jsem trochu dost...mnoho...velmi překvapen,když od pojišťovny přišlo asi 4000,- Kč.Zkoušel jsem se dostat na vrchního likvidátora,ale vždy jsem se dostal na toho blba co to řešil,že prý to má na starosti.

To mi teda řekni,jak jsi je vzal pod krkem,že ti ještě něco doplatily.Tato informace by mne móóóc zajímala. :help: Člověk nikdy neví,kdy se do té situace zase dostane.

Odkaz ke komentáři

Jinými slovy pojišťování je jeden velký podvod a po 4 letech se auto už nevyplatí pojistit?

kdyby na tom pojišťovny nevydělávali takové penize tak to nedělají, nemají tam takové platy atd....prostě to co dostaneš od pojišťovny je pakatel oproti tomu co stoji oprava z novych dílu a autorizáku

Editováno: , autor: VSemi
Odkaz ke komentáři

Jen tak trochu mimo. Když teda pojišťovna řekne, že je to totálka, tak se stim nedá nic dělat a prostě je to totálka?

Kdyby to podle pojišťovny nebyla totálka, tak se platí jenom spoluúčast a zbytek platí pojišťovna podle toho na kolik vyjde oprava? Sorry tak trochu za OT.

Odkaz ke komentáři

když to bude totalka tak ti pojišťovna dá nějakou částku jakou to auto má podle tabulek cenu... a když nebude tak si podle tabulek vezmou kolik by stala oprava,odečtou staři auta a pak ti dají peníze... kakže když by oprava vysla na 50tis tak ti pojištovna posle třeba 20 a zbytek si doplat sam protoze pro poistovnu to nema vetsi cenu.... je to zlodejna hold...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...