Přejít na obsah

jak to pretesnit?


vaca80

Doporučené příspěvky

post-39365-1262634590_thumb.jpgzajimalo by me co potrebuji k tomu abych pretesil unik oleje nahore u te silne hadice.nikde jinde mi olej neblije,jen tady a vypada to fakt desive. :feve: jedna se o tu ceervenou sipku.doufam ze se autor orazku nebude zlobit ze jsem si ho pujcil pro demostraci-ty zlute sipky jsou o necem jinem.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si myslím,že by mělo stačit vymenit ten odvzdušnovací ventil co je na víku.Je to to kulatý na ventilovým víku .Dá se to koupit samostatně,nejspíš je to volně průchozí a sání strhává vzduch s olejovými parami a tam to jenom vzlíná.....

Editováno: , autor: stralis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je právě chyba,ten ventil by měl být jednocestný.......když motor"funí" tak ventil to pustí do sání to vše podle potřeby. Když to je ale průchozí obousměrně ,tak podlak v sání skrz tu hadičku dělá podtlak resp vysává páry z motoru a tím i olejové kapičky. Kdyby ten ventil měl být průchozí oběma směry,tak tam vůbec nemusí být a nebude na něm šipkou vyznačeno kterým směrem je průchozí.

Jinak pod víkem je taková plastová kopule,v podstatě labyrynt,aby se nedostával olej až nahoru k tomu ventilu,ale pokud sání přímo saje z motoru,tak si to něco chytne. Mám ten sám problém a ventil taky průchozí, příští týden objednávám nový.

Editováno: , autor: stralis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne,mezi sebou se to zaměnit nedá,to nezkoušejte. Ten první odkaz s cenou kolem 1000kč je přehnaný,myslím že jsem to někde našel za polovinu,ale nemůžu to zaboha nikde najít. No a jak je z názvu patrné,tak průchozí to opravdu být nemůže,proto ten problém s únikem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...