Přejít na obsah

Vystartujte včas aneb...


EMAN VRS

Doporučené příspěvky

Zdravím, koncem prosince jsem si nechal nacenit novou octavii s tím, že ji přijdu v lednu objednat, ale co se nestalo. Škoda dala akční nabídku VYSTARTUJTE VČAS, která platí od 1.1.2010! Elegance tak stojí o 20tis méně. V konfigurátoru zůstala cena stejná. Cenu mám od prodejce už i tak velkorysou -10%. Zkusit to určitě půjdu, ale ptám se, myslíte si, že by měli jít podle nového ceníku?. Když jsem si auto naceňoval, o akci jsem nevěděl, ale věděli o ní možná oni.

vystartujte_v_as.pdf

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak jsem si teda vybral:

1.9. TDI ELEGANCE černá magic

z mimořádné výbavy:

xenonové světlomety + AFS2

sportovní paket DYNAMIC

navigační systém AMUNDSEN

multifunkční volant

kola z lehké slitiny PEGASUS se sportovním podvozkem

přední mlhové světlomety s fcí CORNER

el. sklopná zrcátka ke karoserii

zadní stěrač aero

bez označ. motorizace

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten sportovní podvozek bych nebral. Sám ho mám a protože drtivou většinu času jedu cesta do práce/z práce a nic nehoním tak ho nedoceňuji spíš jsem z něj nešťastný na každé nerovnosti/dálnici. Ještě doporučuji nad tím zauvažovat. Raději si připlať za ESP, vyhřívané sedačky a na tu navigaci bych si dal pozor jestli se nedá sehnat levněji a přidat ji tam sám dodatečně, protože škodovka tohle má dost předražené, třeba ti poradí cosby. Sleva 10% není vyjímečná. Záleží na celkové ceně vozu, běžně se dává sleva 50,60tis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tím podvozkem máš pravdu, ale jsem zvyklý na tvrdou jízdu z fabie rs, na té máme 17" kola s profilem 225/40. ESP i vyhřívané sedačky mám v základu, taky park asistenta. Ta navigace stojí 8tis. Původně jsem chtěl koupit od cosbyho columbuse, ale takhle mi to stačí. Je to poctivější než kupovat s nejistým původem. Mohlo by se mi to vymstít. Celkovou cenu vozu mám 607800,- takže po slevě cca 548000,- pokud vyjde akce vystartujte včas bylo by to 528tis což je pěkné...

Editováno: , autor: dadacek
Necituj prosím předchozí příspevky!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

z vlastni zkusenosti vim,ze ac je auto objednane...treba i mesic,tak se do urcite doby daji delat zmeny v konfiguraci...ale aby ti zmenili cenu jiz objednaneho auta,to bych se divil...leda zrusit objednavku...propadne ti zaloha,vetsinou 10 tis. a auto objednas jinde s lepsi cenou plus sleva,tak usetris 10 tacu... :)

Teoreticky by to tak slo,ale spis si delam srandu... Zkusil bych vyjednavat! Good luck

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tam kde to bylo v plánu koupit jsem dnes neuspěl. Bylo mi řečeno " při počítání minulé nabídky jsme vycházeli z vyšší ceny, nicméně už jsme započítali podporu, kterou bychom ještě kromě standardní marže dostali od výrobce. Tato podpora je teď vlastně jen promítnuta do snížené výchozí ceny modelu.....bláboly

Tzn. že věděli už v prosinci o akci vystartujte, která začne 1.1. jen mi to neřekli.

Tak jsem se naštval a zajel ještě jednou do ROSe, kde mi dali jak Vystartujte včas tak 10% a ušetřil jsem tak dalších 20tis a hned jsem to objednal.

Editováno: , autor: EMAN VRS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze Corner funkce byla od MR 07 nebo 08 tj pred faceliftem!Nevim kde karel 21 vzal ze musis mit dve zarovky??Proste se tam u predface nastavily % svitivosti pri dennim sviceni a pri corner taky vetsinou 40%!Rozdil je ten ze cor. mlhovka ma zarovku bez toho krytu a taky ma jiny uhel paraboly aby to svitilo opravdu do strany(tak jsem to tady na foru cetl).Takze vysledek je ten ze predface corner mlhovky jsou a proto je taky prodavam v bazaru!

foto myslim neni treba vypadaji skoro stejne krom vyse jmenovanych odlisnosti!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to ale pak ty mlhovky svítí tak nějak na nic - corner mlhovky by měly svítit hodně do stran, mlhovky spíš dopředu.

Corner mlhovky svtiti subjektivne vyrazne vice do stran, nez bezne mlhovky.

Mam s cim srovnavat, na soucasne LK MR2010 mam original corner mlhovky, na predch. Eleganci MR2006 jsem mel original bezne mlhovky, oboje byly osazeny stejne, tj. Nokya Hyper Yellow

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...