Crake Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Takze oficialni zastoupeni v PRG se ozvalo hodne rychle a nabizi kus za 87,- CZK jen nevim jestli s DPH nebo bez. Dodani do 10ti dnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Takže se koupí dvě ty pružinky, ty se přidělají na vzpěru a je to všechno, chápu to správně? Pak je to za tyhle peníze super věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 krása ale ako to dopravit do SR , ... postovne ma vyde drahsie , a moze sa aj farba vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 (editace) S barvou si zas tak jisty nejsem... Podle mne barvy rozlisuji zatizeni pruziny... marcush: musi se ta pruzina jeste nejak prichytit aby nelitala nohoru a dolu a bude ok... tedy doufam... EDIT: SZ 8010 (fabie) jsou zelené, SZ 8020 (OII) modré - z ofiko zdroje Editováno: 11. leden 2010, autor: Crake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 2Crake: Barva mě naštěstí netrápí. Hlavně, aby to fungovalo To přichycení se vymyslí až to budu mít v ruce. To by neměl být zase takový problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 11. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2010 krása ale ako to dopravit do SR , ... postovne ma vyde drahsie , a moze sa aj farba vybrat Kontaktoval som slovenskeho distributora, cena za kus je cca 2,50€ myslim aj s DPH, maju skladom ale len 16ks tak sa treba dohodnuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 ok tak ked si kontaktoval , tak si to tu vybavie v SR aspon sa nic nemusi posielat cez CR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Takze jak to udelame? Mozna by nebylo spatny udelat seznam lidi, kteri by chteli objednat pruziny. Co vy na to? Nebo si chcete udelat objednavku sami? Predam Vam kontakt se kterym jsem o tom mluvil a kazdy si udela solo objednavku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 taky se přidávám k objednávce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miwal Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Rád bych to měl taky. Dobrá věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Já si to objednám tak či tak. Otázkou je, dostaneme-li při hromadné objednávce nějakou slevu. Pochybuju o tom a při cca 90 Kč/kus to asi ani nemá smysl. Pokud se toho někdo ujme, tak ok. Pokud ne, dej sem prosím kontakt s kým jsi jednal. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 11. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Tak ja možem skusiť nejaku spoločnu objednavku pre Slovensko... Napište mi SZ kto to chce zo SR, cca na konci tyždňa Vam odpišem ako to s tym vyzera. Zatial mi napisal iba muchapuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Ja se taky hlasim, jestli se toho nekdo ujme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Dvě stovky bych asi obětoval, ale pořád trochu postrádám informace k zavírání. Chtělo by to taky zkusit na R, jestli by to fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 K zavření bude asi nutné vyvinout větší sílu, ale nejlepší bude vyzkoušet si to každý sám, aby člověk poznal, jak moc mu to bude nebo nebude vadit. Já do toho jdu, líbí se mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drag84 Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 No mě se to líbí taky. Myslím si, že je to velmi praktické, člověk si aspoň neušpiní ruce a taky je to efektní Takže bude-li hromadná objednávka a bude to za rozumný peníze, tak se přidám. No praveze sa uspinis ovela viac. Pre otvorenie momentalne staci potiahnut nad SPZ zlahka jednym, dvoma prstami... S pruzinami budes musiet na zatvorenie pouzit pravdepodobne tlak celej dlane a na ploche, ktora je ovela spinavsia ako priestor nad SPZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 2drag84: Já předpokládám, že kufr půjde i nadále zavřít tím gumovým madlem, co visí na dvšřích zevnitř, akorát bude třeba vyvinout více síly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 To tlačidlo na otváranie kufru je aktívne už z výroby? Doteraz som neprišiel na jeho význam, keďže po jeho zatlačení sa nič nedeje. Keď to bude dobre domyslené a nebude to mať vážne zápory, tak sa aj ja pustím do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 2Thief1: Tlačítko je potřeba zmáčknout a chvíli držet, než se kufr otevře. Nejsem si jistej, ale myslím, že krátky FII to umí jen některý, ale ty máš Combi a Ambiente, tak by to měla umět standardně. Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 S barvou si zas tak jisty nejsem... Podle mne barvy rozlisuji zatizeni pruziny... EDIT: SZ 8010 (fabie) jsou zelené, SZ 8020 (OII) modré - z ofiko zdroje Mě by ale zajímalo, jak to bude s Roomstrem. Skus to prosím zjistit. Pokud by to bylo OK, bral bych to taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Na R jsme uz nekde resily ty silnejsi pisty s pruzinama. (je to v nejakym vlakne).Tohle fungovat nebude, protoze je viko vetsi, tezsi a pri zavreni jsou pisty kolmo dolu, u F jsou sikmo, takze prekonavaji mensi odpor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 tak ať si to někdo udělá a pak nás může pozvat, ať si s tim u něho zkusíme třísknout Foromen: tobě to na R nepude a to jen kvůli tomu, že to je R, kdyby jsi měl FII v combiku jako já, tak by ti to možná šlo a navíc nemusíš mít všechno co chci já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 (editace) tzhief1---ano jak bylo vzpomenuto musíš to tlačítko přidržet a nevím jestli to není nahoda jen u mně,musím já být s ovladačem blíž auta než druhýma krajníma. Editováno: 12. leden 2010, autor: petrumr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban84 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Připojuju se k objednávce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Já chci taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.