Přejít na obsah

přidělání ABS

zemlub

Doporučené příspěvky

Nevím, zda to patří přímo sem, ale snad mě nebudete linčovat. :-)

Jak moc je náročné (finančně a materiálně) přidat do Fabie 1,4 TDI ABS?

Já ho u své octavie mám, ale jde mi o přítelkyni, v tomhle počasí by jí to moc pomohlo.

Děkuji za každou radu.

Editováno: , autor: zemlub
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no mal som abs nachvilku nefunkcne a teda som sa parkrat zapotil. zvyknuty na abs neriesim nic len brzdim a zrazu v smyku...

kto uz abs ma, tak nikdy viac uz bez abs jazdit nechce.

da sa samozrejme jazdit aj bez abs, esp, airbagov, klimy, el oknien a zrkadiel, bez dazdoveho senzora a v konecnom dosledku aj bez dveri, okien, strechy, kapoty, ale s tymto vsetkym je to lepsie.

Editováno: , autor: cartmanko
Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Pritelkyni pujcuji ted v zime Octavku ktera ma aspon ABS, socialni Fabii jezdim sam do prace.

Uz bych auto bez neceho jako je ABS nekoupil, clovek preci hned pozna ze nektere kolo uz brzdi na doraz - bez ABS ka nevis kdy se ti kolo ci kola bloknou, maximalne poznas podle zvuku a sumu kol pripadne kdyz se zacnes tocit

ABS ko ma obrovskou vyhodu ze muzes brzdit na plno a nemusis se trapit ktere kolo je na lede a ktere brzdi na asfalte- vsechny kola dostavaji maximalni brzdny ucinek !!!

viz i video kdo nezna :)

http://v-rybnickach.blog.cz/0701/video-skoda-abs-test

Editováno: , autor: Návštěvník
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...