Přejít na obsah

zemlub

Uživatel
  • Počet příspěvků

    80
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem zemlub

  1. Zdravím,mám supa 2.5 tdi 114 kw,žádám o radu,teď v zimě mi strašně stvrdl pedál brzdy a auto hůře brzdí,pokud ho nechám v garáži,tak to chodí,vyjedu z garáže,chodí ,ale tak za minutku zase pedál stvrdne a špatně brzdí,poraďte prosím.
  2. zemlub

    Zimní pneu

    Já tuhle otázku řešil loni, přesně jsem byl ve stejné situaci a nakonec jsem zvoli UG7+. Myslím, že má volba byla v pohodě a rozhodně se mi to vyplatilo, gumy jsou perfektní. Pokud se rozhodneš pro Good Year, rozhodně vezmi UG7+, mají trochu lepší směs než UG7 - lepší přilnavost a menší opotřebení(loni jsem se po tom rozdílu pídil) :-)
  3. zemlub

    rozvody

    Dobrý dotaz, mám taky BFQ 5/2003
  4. Ahoj chlapy, mám asi stejný problém. Dneska mi z ničeho nic začalo vrzat u předního pravého kola. Projevuje se to jen na nerovnostech. Vylezl jsem z auta, máčnul na pravé straně a při odpružení to skřípe, něco jako kdybych bral gumu na gumu. Přijde mi, že to je v prostoru za motorem na pravé straně, jako za kolem. Průšvih je v tom, že auto mi bude stát celý týden venku, doma budu až o víkendu. Poraďte, co by to mohlo být, na co se mám připravit? Jinak octa 1,6 75kW, najeto 63000 km r.v. 2003. Moc děkuju
  5. zemlub

    Zimní pneu

    Já je mám také a jsou úplně tiché, max. spokojenost
  6. No, že by se Ti povedlo odsád všechno, tomu bych moc nevěřil, ale budiž. Snad Ti bude auto sloužit
  7. zemlub

    štatistika km

    Moje 1,6 75kW BFQ r.v. 2003 koupeno v 2009 60180km poctivých, takže
  8. zemlub

    1,6 75kW

    Tohle je moje Glorča :-)
  9. Dojdi do lepšího želeřázství, ale opravdu lepšího. Kup si tam vložku na opravu závitu. Je to vrták,závitník, spec. vložka a klíč na tu vlošku. Vyvrtáš, vyřízneš, a natočíš vložku. Není to nic těžkého a nahradí to ten závit v plné míře. Už jsem si takhle opravoval hlavu u Favorita.
  10. Jáké je podle vás vhodnější mech. zabezpečení řadicí páky pro octavii I rv. 2003 po face? Někdo říká CONSTRUCT, jiný DEFEND-LOCK. Poraďte, co je lepší?
  11. Přesně tak, kabely tam zatím nech, není potřeba zatím měnit. Pokud teda nemáš nějaký problém.
×
×
  • Vytvořit nový...