zdesim Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 zdravim, pred montazi do auta bych chtel vyzkouset funkcnost zarizeni, zkousim snimac natoceni volantu. Zapojeni mam HEX-CAN kabel - konektor diagnostiky z auta - konektor ke snimaci - snimac natoceni volantu. snimac jsem propojil s can sbernici s kabelem, propojil jsem i napajeni a zem, (snimac ma sbernici, zem a 2x napajeni) VAG805 se mi s adresou 04 (snimac uhlu rizeni) nespoji. Zkousel jsem zakoncit sbernici na obu stranach 120ohm, vysledek stejny - nespoji se. Lze to takhle zkouset? Kde mam hledat chybu? (snimace mam 2, ani s jednim se nespoji - oba maji byt funkcni, kabel v aute funguje) dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 to zkoušíš u snímače na O1? pokud vím tak ten je připojený přes jednotku ABS a jedině takhle ho zdiagnostikuješ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 11. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2010 zkousim to na 1J0 959 654 AP (1J0 959 654 J) v aute je pripojeny na can H, can L, GND, stale + a spinane + na stole je zapojeny stejne (oba + spojeny) ve VAGu je i ve vyberu (Podvozek, 04 - Snimac uhlu rizeni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 bez gateway to nenačteš u OI nejde snímač úhlu samostatně načíst - nemá adresu jen přes abs jdou číst hodnoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 11. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2010 chtel jsem to vyzkouset driv nez to namontuju do auta, mam venku i RJ ESP, kdyz to spojim bez gateway na stole, tak to pujde zkontrolovat? pouze RJ ESP + krouzek pod volant (duosensor zatim nemam), precist v RJ ESP udaje? Vadi zapnuti napajeni bez brzdove kapaliny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 dle mého budeš potřebovat zapojit to přes budíky jak piše Vaša - přes gateway... pak to načteš v RJ ESP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 11. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2010 ok, dik za rady takze na stole spojim CAN od esp s CANem cidla a budiku pin 19 a 20 na budiky pin 27 a 28 pripojim CAN kabelu Nestane se neco ESP kdyz ji zapnu bez brzdovky, nepridre se nejaky ventil, nevytecou zbytky brzdovky na stul?? Jak se chova RJ ESP bez cidel zrychleni, uhlu rizeni, funguje jako ABS(ASR) ? (zkousel bych cidla az po zadelani do auta - teda doufam, ze budou rovnou fungovat) Jeste mam jeden dotaz na zapojeni: k jednotce bud pripojim 2 cidla na: 6, 24, 26 a 40 (schema do listopadu 2001) nebo 1 duosensor na: 6, 24, 25, 29 (schema od listopadu 2001) K moji jednotce 1C0 907 379 E mam koupit 2 samostatna cidla, nebo duosensor? Rok vyroby jsem na ni nenasel. dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.