Přejít na obsah

Problém s Nexusem


Doporučené příspěvky

Zdravím,

prosím o radu či pomoc, nevíte někdo čím to může být? Informace co zde uvádím jsou zprostředkované, závada se opakovaně projevuje na O II u známého. Uvedl mi že mu vždy po čase přestane fungovat komunikace mezi navi Nexus a maxidotem. Vše co se týká navi, rádia či CD. Jinak maxík funguje. Prý už s tím byl opakovaně v service "made in Škoda" a vždy přehráli soft a chvíli to fungovalo, jednou dva měsíce, podruhé půl roku apod. Vždy když to klekne, tak se rádio/navi ani sama nezapne jak dřív a musí se rozjet ručně tlačítky. Ještě zde uvádím mail co mi ohledně toho poslal:

Vždy je to o tom, že na tom středovém panelu (maxidotu) zmizí informace o navi, rádiu a cd, vše musím ovládat ručně (standardně je tam nabídka "MFD, NAVIGACE, RADIO, CD, NASTAVENÍ" či tak nějak, pak tam zůstanou jen volby "MFD a NASTAVENÍ"). V servisu mi vždycky řeknou, že neví, čím to je a že mi přehráli software a zatím je to dobrý.... informace na hov..

Co se týká toho tempomatu, tak na tu páčku bych moc nevsázel (mám ho na páčce blinkru, ne na volantu). Příznaky jsou takové, že nefunguje, byť jsem ho zkoušel zapnout/vypnout, podržet a kdesi cosi, pak zhasnu motor, nastartuju a chodí zase normálně...

.....co se týče toho tempomatu, tak to si myslím že je vcelku jasné - závada na lucasu. Nechal jsem to tam jen pro to, kdyby mu někdo pomohl (servisním zásahem) s obojím, tak by to bylo bezva. Jinak je od HK, takže kdyby to šlo řešit někde v okolí, tak by to bylo ideální. Ale myslím si, že by pro něj v rámci profese ani nabyl problém dojet i dál. Předem moc díky za pomoc. ;):)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...