Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nevíte někdo, jaký výrobce dodává do (prvovýroby) škodovky výfuky? Po zimě budu kupovat asi nový zadní a střední díl a nechci platit v předraženým saloně škoda. Radši bych koupil přímo od výrobce. Nebo jaký výfuk by jste mi mohly doporučit s vlastních zkušeností, aby mi vydržel co nejdýl. mám fábii 1,9 TDI PD (sedan)

už se to tu určo probíralo,zkus hledat.Jinak velmi dobrá náhrada za origo je od českého vyrobce Tyll. http://www.vyfuky-tyll.cz/

Výrobce je Faurecia a dají se bohužel koupit jen u Škodovky. :(

• Autor

To je škoda, že Faurecia nenabízí tyto original výfuky i přes nějaké dýlery asi koupim Tyll. Jen jsem zvědavej jak dlouho mi vydrží. Můžete někdo napsat jak dlouho máte výfuk značky Tyll?

Tyll je dobrej. Táta ho má na Renaultu R11 GTD už asi 8 let. Najeto výfuk má kolem 50tis. ;)

• 2 měsíce později...

Tyll jsem kupoval na SDI-cko a to stredni a koncovy dil.Musim ale rict ze auto je s nim nepomerne hlucnejsi.Zvlaste ve vyssich otackaj je to markantni.Ted jiz jsem si na to jakz - takz zvykl ale pri prvni jizde mi to pripadalo jako kdyby mi tam proste chybel jeden tlumic.Na druhou stranu oba dily staly dohromady neco malo pres 2000 Kc a pri tehle cene uz se da spousta veci odpustit..zalezi na prioritach .

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.