PavelSv Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Čau mám takový dotaz jestli někdo neví v čem přesně se liší tyto dvě výbavy?Protože sem našel ke koupi supa comfort a neni patrnej rozdil od elegance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Ahoj, nevím co má comfort, ale já mam eleganci a mam: kozeny sedadla 4x vyhrivany, prední el. nastavitelny, maxidot, vyhrivany zrcatka, destovy senzor, ski box - asi v tomto něčem bych viděl rozdíl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 17. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2010 všechno toto to má akorát sedačky polokůže ale to mněly aji elegance.tak nwm snad někdo bude vědět nebo třeba mít i katalogy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Zdar, rozdil comfort vs elegance je nasledujici: Exteriér: Kola z lehké slitiny Bolid 7,0J x 16", pneumatiky 205/55 R16 Ochranné boční lišty dveří, černé s chromovanou linkou Interiér: Dekor Aluglare (rámečky ofukovačů a kliček dveří) Dřevěný dekor Indian Summer (lišty na výplních dveří, středová konzola, hlavice řadicí páky, zadní strana Travel-Boxu) Interiér Exclusive Onyx nebo Ivory Přístrojová deska Onyx-Onyx nebo Onyx-Ivory Bezpečnost, funkčnost, komfort: CD měnič v zavazadlovém prostoru (6 CD) El. nastavitelná, vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka s pamětí El. ovládané sedadlo řidiče (s pamětí) a spolujezdce včetně bederních opěrek Multifunkční kožený volant (rádio, tempomat) Rádio Symphony s CD a MP3 přehrávačem Tempomat Vyhřívané trysky ostřikovačů čelního skla Vyhřívání předních a zadních sedadel s oddělenou regulací Vytáhl sem to z katalogu po-face Superba, předtím se mohly lišit i víc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 17. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Díky moc jen neni z toho co jsi napsal poznat rozdíl.Ty jsi asi vypsal výbavu comfortu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Vypsal sem výbavu kterou má elegance navíc oproti comfortu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 17. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Aj takle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 asi zalezi od modelu - mam eleganci, ale nektere veci tam nemam z toho tvyho seznamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Taky mám elegance a mám tam přesně to co vypsal MarcusV Mimo to mám elektrické střešní okno(ale to je asi doplňková výbava) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Záleží na roku výroby, pod tim seznamem je napsáno že platí pro po-face Supa, tedy MR 2007.. Během výroby se to lišilo, ale střešní okno bylo vždy jako výbava na přání (za příplatek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 já mám rok 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 já 12/2004 - asi to zkouknu podle kodu v servisce - jestli tam nechybi neco co by tam byt melo z fabriky... Ale vis jak to je - lepsi nevedet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Nevíte někdo jaký kód na typovém štítku označuje tažné zařízení, vyhřívané čelní sklo se senzorem a zadní roletka v platě? A nevím, jestli se tam uvádí taky sunset. Díky za info! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal25 Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Nevíte někdo jaký kód na typovém štítku označuje tažné zařízení, vyhřívané čelní sklo se senzorem a zadní roletka v platě? A nevím, jestli se tam uvádí taky sunset. Díky za info! sunset aj roletku mám ale na štítku to uvedené nie je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Dobře tak jen tažné a vyhřívané čelní sklo se senzorem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Mam comfort a ked si odmyslim interier, lebo ten je fakt variabilny pri vsetkych troch verziach, tak z vonku je rozdiel akurat v listach. elegance je proste chromovy. Comfort ma vnutorne vyduchy strierobne a az classic ich ma obycajne cierne. Vyhrievanie sedaciek, posun manual/auto, esp, tempomat, multifunkcny volant a podobne srandy su podla mna dost individualne. Samozrejme elegance tym bude cely nabuseny, ale comfort v niektorych pripadoch nemusi zaostavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 (editace) Ahoj, můžeš se mrknout přímo na stránkách Škodovky: Seznam základní výbavy Comfort Seznam základní výbavy Elegance Edit: Jo, koukám, že je to v podstatě to samý, co už sem hodil Marcus. Editováno: 1. Únor 2010, autor: Zer0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.