Publikováno Leden 17, 201015 r Čau mám takový dotaz jestli někdo neví v čem přesně se liší tyto dvě výbavy?Protože sem našel ke koupi supa comfort a neni patrnej rozdil od elegance.
Leden 17, 201015 r Ahoj, nevím co má comfort, ale já mam eleganci a mam: kozeny sedadla 4x vyhrivany, prední el. nastavitelny, maxidot, vyhrivany zrcatka, destovy senzor, ski box - asi v tomto něčem bych viděl rozdíl...
Leden 17, 201015 r Autor všechno toto to má akorát sedačky polokůže ale to mněly aji elegance.tak nwm snad někdo bude vědět nebo třeba mít i katalogy
Leden 17, 201015 r Zdar, rozdil comfort vs elegance je nasledujici: Exteriér: Kola z lehké slitiny Bolid 7,0J x 16", pneumatiky 205/55 R16 Ochranné boční lišty dveří, černé s chromovanou linkou Interiér: Dekor Aluglare (rámečky ofukovačů a kliček dveří) Dřevěný dekor Indian Summer (lišty na výplních dveří, středová konzola, hlavice řadicí páky, zadní strana Travel-Boxu) Interiér Exclusive Onyx nebo Ivory Přístrojová deska Onyx-Onyx nebo Onyx-Ivory Bezpečnost, funkčnost, komfort: CD měnič v zavazadlovém prostoru (6 CD) El. nastavitelná, vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka s pamětí El. ovládané sedadlo řidiče (s pamětí) a spolujezdce včetně bederních opěrek Multifunkční kožený volant (rádio, tempomat) Rádio Symphony s CD a MP3 přehrávačem Tempomat Vyhřívané trysky ostřikovačů čelního skla Vyhřívání předních a zadních sedadel s oddělenou regulací Vytáhl sem to z katalogu po-face Superba, předtím se mohly lišit i víc..
Leden 17, 201015 r Autor Díky moc jen neni z toho co jsi napsal poznat rozdíl.Ty jsi asi vypsal výbavu comfortu
Leden 17, 201015 r asi zalezi od modelu - mam eleganci, ale nektere veci tam nemam z toho tvyho seznamu
Leden 17, 201015 r Taky mám elegance a mám tam přesně to co vypsal MarcusV Mimo to mám elektrické střešní okno(ale to je asi doplňková výbava)
Leden 17, 201015 r Záleží na roku výroby, pod tim seznamem je napsáno že platí pro po-face Supa, tedy MR 2007.. Během výroby se to lišilo, ale střešní okno bylo vždy jako výbava na přání (za příplatek)
Leden 17, 201015 r já 12/2004 - asi to zkouknu podle kodu v servisce - jestli tam nechybi neco co by tam byt melo z fabriky... Ale vis jak to je - lepsi nevedet...
Leden 18, 201015 r Nevíte někdo jaký kód na typovém štítku označuje tažné zařízení, vyhřívané čelní sklo se senzorem a zadní roletka v platě? A nevím, jestli se tam uvádí taky sunset. Díky za info!
Leden 18, 201015 r Nevíte někdo jaký kód na typovém štítku označuje tažné zařízení, vyhřívané čelní sklo se senzorem a zadní roletka v platě? A nevím, jestli se tam uvádí taky sunset. Díky za info! sunset aj roletku mám ale na štítku to uvedené nie je
Leden 27, 201015 r Mam comfort a ked si odmyslim interier, lebo ten je fakt variabilny pri vsetkych troch verziach, tak z vonku je rozdiel akurat v listach. elegance je proste chromovy. Comfort ma vnutorne vyduchy strierobne a az classic ich ma obycajne cierne. Vyhrievanie sedaciek, posun manual/auto, esp, tempomat, multifunkcny volant a podobne srandy su podla mna dost individualne. Samozrejme elegance tym bude cely nabuseny, ale comfort v niektorych pripadoch nemusi zaostavat.
Únor 1, 201015 r Ahoj, můžeš se mrknout přímo na stránkách Škodovky: Seznam základní výbavy Comfort Seznam základní výbavy Elegance Edit: Jo, koukám, že je to v podstatě to samý, co už sem hodil Marcus. Upraveno Únor 1, 201015 r od Zer0
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.