Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

objevilo se někomu v tomto počasí (mráz, sníh) nějaké vrzání a praskání v autě ? Mě ano, konkrétně mi vrže docela nepříjemně při jízdě černá lišta na střeše na straně řidiče a plasty ve dveřích spolujezdce. Občas loupne sedačka a případně něco v kufru. Má někdo podobné zkušenosti ?

Vržou mně pravé dveře ,odkládací schránka a spousta dalších věcí, objevuje se to při teplotách kolem -5 stupňů a při oteplení se to zase ztratí. Pak mně ještě lupe v koleně ,ale touž se asi neztratí. V mrazech byhc to lupání a vrzání nijak neřešil. Ahoj Honza. :)

v autě mam rád puštěný rádio víc a vrzání fakt neřešim mam ho plný zuby z práce při garančních opravách takže mi vyhovuje poslouchat muziku která ostatní pazvuky zazdí

To mě pořád něco klepe na pravých zadních dveřích, nebo to je v prostoru pravého zadního kola.

Klepe to jen na nerovnostech a nemůžu přijít na to, co to je.

Jinak mám všechno zatím v klidu.

zkus promazat zámek těch dveří a doladit doraz zadní opěry někdy to je tim

No me taky vrze kastle, ale za jedno je to mrazem, jak auto stoji venku a je ztuhly a za druhe je to asi tim ze uz bylo bourane, tak uz vlastne se krouti porad.

Mě teď začalo cosi lupat kolem budíků. Zítra si jdu k doktorce pro prášky. Nemám sílu ty zvuky poslouchat. Ani rádio tomu nepomůže, protože vím, že to lupe. Potřebuju se s tím nejdřív srovnat psychicky. A vzadu na pravých dveřích mi to lupe takya taky nemůžu zjistit, co to je. :aggressive:

• Autor

Tak se nám dnes oteplilo na -2°C a vrzání nikde... občas jen něco málo , ale není to tak intenzivní jako v mrazech...

Však se zase ochladí a pak si zase zalupeme :)

• 2 měsíce později...

Mě teď začalo cosi lupat kolem budíků. Zítra si jdu k doktorce pro prášky. Nemám sílu ty zvuky poslouchat. Ani rádio tomu nepomůže, protože vím, že to lupe. Potřebuju se s tím nejdřív srovnat psychicky. A vzadu na pravých dveřích mi to lupe takya taky nemůžu zjistit, co to je. :aggressive:

Lupání u budíků: My jsme vyměnili otočný přepínač světel (za 200 Kč přes aukro) a dobrý...

Mně zas po zimě vrže něco vpředu u náprav, tak divně gumově, a krásně se to rozléhá po celém autě :huh:

Děje se to při najetí na hup, terénní vlny...kulový čepy na obou stranách jsem vyměnil a gumy stabilizátorů taky... a nic... možná lůžko ramene ?

Tak kdyby někdo věděl...

Díky...

Divné gumové vrzání dělají právě nové silentbloky stabilizátoru (staré, ztvrdlé bouchají, nové vržou). Na vrzání pomáhá při montáži silenbloky promazat v místech styku se stabilizátorem práškovým grafitem. Pokud se vám to už nechce rozdělávat, zkuste tam stříkačkou s jehlou stříknout trochu silikonového oleje.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.