Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

objevilo se někomu v tomto počasí (mráz, sníh) nějaké vrzání a praskání v autě ? Mě ano, konkrétně mi vrže docela nepříjemně při jízdě černá lišta na střeše na straně řidiče a plasty ve dveřích spolujezdce. Občas loupne sedačka a případně něco v kufru. Má někdo podobné zkušenosti ?

Vloženo

Vržou mně pravé dveře ,odkládací schránka a spousta dalších věcí, objevuje se to při teplotách kolem -5 stupňů a při oteplení se to zase ztratí. Pak mně ještě lupe v koleně ,ale touž se asi neztratí. V mrazech byhc to lupání a vrzání nijak neřešil. Ahoj Honza. :)

Vloženo

v autě mam rád puštěný rádio víc a vrzání fakt neřešim mam ho plný zuby z práce při garančních opravách takže mi vyhovuje poslouchat muziku která ostatní pazvuky zazdí

Vloženo

To mě pořád něco klepe na pravých zadních dveřích, nebo to je v prostoru pravého zadního kola.

Klepe to jen na nerovnostech a nemůžu přijít na to, co to je.

Jinak mám všechno zatím v klidu.

Vloženo

Mě teď začalo cosi lupat kolem budíků. Zítra si jdu k doktorce pro prášky. Nemám sílu ty zvuky poslouchat. Ani rádio tomu nepomůže, protože vím, že to lupe. Potřebuju se s tím nejdřív srovnat psychicky. A vzadu na pravých dveřích mi to lupe takya taky nemůžu zjistit, co to je. :aggressive:

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Mě teď začalo cosi lupat kolem budíků. Zítra si jdu k doktorce pro prášky. Nemám sílu ty zvuky poslouchat. Ani rádio tomu nepomůže, protože vím, že to lupe. Potřebuju se s tím nejdřív srovnat psychicky. A vzadu na pravých dveřích mi to lupe takya taky nemůžu zjistit, co to je. :aggressive:

Lupání u budíků: My jsme vyměnili otočný přepínač světel (za 200 Kč přes aukro) a dobrý...

Vloženo

Mně zas po zimě vrže něco vpředu u náprav, tak divně gumově, a krásně se to rozléhá po celém autě :huh:

Děje se to při najetí na hup, terénní vlny...kulový čepy na obou stranách jsem vyměnil a gumy stabilizátorů taky... a nic... možná lůžko ramene ?

Tak kdyby někdo věděl...

Díky...

Vloženo

Divné gumové vrzání dělají právě nové silentbloky stabilizátoru (staré, ztvrdlé bouchají, nové vržou). Na vrzání pomáhá při montáži silenbloky promazat v místech styku se stabilizátorem práškovým grafitem. Pokud se vám to už nechce rozdělávat, zkuste tam stříkačkou s jehlou stříknout trochu silikonového oleje.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...