Publikováno Leden 20, 201015 r Ahoj, objevilo se někomu v tomto počasí (mráz, sníh) nějaké vrzání a praskání v autě ? Mě ano, konkrétně mi vrže docela nepříjemně při jízdě černá lišta na střeše na straně řidiče a plasty ve dveřích spolujezdce. Občas loupne sedačka a případně něco v kufru. Má někdo podobné zkušenosti ?
Leden 21, 201015 r Vržou mně pravé dveře ,odkládací schránka a spousta dalších věcí, objevuje se to při teplotách kolem -5 stupňů a při oteplení se to zase ztratí. Pak mně ještě lupe v koleně ,ale touž se asi neztratí. V mrazech byhc to lupání a vrzání nijak neřešil. Ahoj Honza.
Leden 21, 201015 r v autě mam rád puštěný rádio víc a vrzání fakt neřešim mam ho plný zuby z práce při garančních opravách takže mi vyhovuje poslouchat muziku která ostatní pazvuky zazdí
Leden 22, 201015 r To mě pořád něco klepe na pravých zadních dveřích, nebo to je v prostoru pravého zadního kola. Klepe to jen na nerovnostech a nemůžu přijít na to, co to je. Jinak mám všechno zatím v klidu.
Leden 24, 201015 r No me taky vrze kastle, ale za jedno je to mrazem, jak auto stoji venku a je ztuhly a za druhe je to asi tim ze uz bylo bourane, tak uz vlastne se krouti porad.
Leden 24, 201015 r Mě teď začalo cosi lupat kolem budíků. Zítra si jdu k doktorce pro prášky. Nemám sílu ty zvuky poslouchat. Ani rádio tomu nepomůže, protože vím, že to lupe. Potřebuju se s tím nejdřív srovnat psychicky. A vzadu na pravých dveřích mi to lupe takya taky nemůžu zjistit, co to je.
Leden 28, 201015 r Autor Tak se nám dnes oteplilo na -2°C a vrzání nikde... občas jen něco málo , ale není to tak intenzivní jako v mrazech...
Duben 17, 201015 r Mě teď začalo cosi lupat kolem budíků. Zítra si jdu k doktorce pro prášky. Nemám sílu ty zvuky poslouchat. Ani rádio tomu nepomůže, protože vím, že to lupe. Potřebuju se s tím nejdřív srovnat psychicky. A vzadu na pravých dveřích mi to lupe takya taky nemůžu zjistit, co to je. Lupání u budíků: My jsme vyměnili otočný přepínač světel (za 200 Kč přes aukro) a dobrý...
Duben 17, 201015 r Mně zas po zimě vrže něco vpředu u náprav, tak divně gumově, a krásně se to rozléhá po celém autě Děje se to při najetí na hup, terénní vlny...kulový čepy na obou stranách jsem vyměnil a gumy stabilizátorů taky... a nic... možná lůžko ramene ? Tak kdyby někdo věděl... Díky...
Duben 17, 201015 r Divné gumové vrzání dělají právě nové silentbloky stabilizátoru (staré, ztvrdlé bouchají, nové vržou). Na vrzání pomáhá při montáži silenbloky promazat v místech styku se stabilizátorem práškovým grafitem. Pokud se vám to už nechce rozdělávat, zkuste tam stříkačkou s jehlou stříknout trochu silikonového oleje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.