bojler Vloženo 17. Květen 2012 Vloženo 17. Květen 2012 Pro dnešní projížďce na chatu a zpět se podložky moc neosvědčily, auto je zase jako prase. Asi podložky z předku půjdou pryč a nechám pouze na zadku. Proč být ohleduplný k těm, co tě dojedou, že? Ti jako prase můžou být. Svoje zmršené auto si ale špinit nechceš.. Citovat
omartinek Vloženo 17. Květen 2012 Autor Vloženo 17. Květen 2012 Proč být ohleduplný k těm, co tě dojedou, že? Ti jako prase můžou být. Svoje zmršené auto si ale špinit nechceš.. co tím chtěl básník říci? Pro tvoji informaci, podložky jsem nakonec nechal a nevím co myslíš tím zmršeným autem! Citovat
omartinek Vloženo 17. Květen 2012 Autor Vloženo 17. Květen 2012 tak to máš pravdu malá ochutnávka :-) jsem na to zvědavý Citovat
Standis Vloženo 17. Květen 2012 Vloženo 17. Květen 2012 Proč být ohleduplný k těm, co tě dojedou, že? Ti jako prase můžou být. Svoje zmršené auto si ale špinit nechceš.. a myslíš, že je nějaký rozdíl mezí tím, že tam má podložky na16" a že když dojedeš auto co má 19" kola,je veliký rozdíl?? myslím, že auto za tebou bude stále jak prase a je jedno co jede před tebou Citovat
bojler Vloženo 18. Květen 2012 Vloženo 18. Květen 2012 Myška: zmršeným autem myslím ten bastl, co sis na to přimontoval. jestli se ti to líbí, proč ne, je to tvoje věc. na silnicích nás ale jezdí víc a kola lezoucí ven z blatníků fakt nejsou dobrý nápad na machrování. Citovat
omartinek Vloženo 18. Květen 2012 Autor Vloženo 18. Květen 2012 přesně jak píše Standis, nehledě na to, že podložky o šíři 8mm snad ani nelze považovat za machrování. Právě proto, že na silnicích nás jezdí víc, tak si myslím že patřím do té nejnižší skupiny co by chtěla machrovat. A zase kdyby všichni jezdili v sériových autech jako ty, tak by jsme nepotřebovali ani žádná fóra o autech! Citovat
LKS_ Vloženo 20. Květen 2012 Vloženo 20. Květen 2012 Podložky prospěly... také záleží na tom, jaké máš ET.. mám podložky 15mm na et 41 a když je to naložené v 5 lidech.. kolo jde do A a naprosto v pohodě. nikde nevyčuhuje nepřečnívá. Na zimní kola mám 20mm, opět to je zároveň s lemem a při zhoupnutí to zalízá pod lem.. Nevím co by měla být machrovina na podložkách skrz to, že náprava vypadá širší, avšak podložky na přední nápravu bych nedával... čepy atd... Citovat
bojler Vloženo 22. Květen 2012 Vloženo 22. Květen 2012 a myslíš, že je nějaký rozdíl mezí tím, že tam má podložky na16" a že když dojedeš auto co má 19" kola,je veliký rozdíl?? myslím, že auto za tebou bude stále jak prase a je jedno co jede před tebou bohužel už takhle to po zrušení zástěrek vypadá na silnicích jak to vypadá. to znamená při dešti na dálnicích mlha. při mokru neustále zaliskané čelní sklo. myslím, že zrovna tohle fakt není místo pro frajeřinu. Citovat
omartinek Vloženo 22. Květen 2012 Autor Vloženo 22. Květen 2012 zástěrky, to je akorát nesmysl, ve kterém se drží bordel. Nehledě na to, že každý rok kupujeme na služební auto nový zástěrky, jelikož silničáři jsou každý rok zaskočeni sněmem a prostě je vždycky urveme. Prostě zbytečnost! Citovat
LKS_ Vloženo 23. Květen 2012 Vloženo 23. Květen 2012 Když by byly zástěrky povinné na všech vozech- ok beru. Nebudu je oddělávat. Spíše vidím problém v neohleduplnosti řidičů a když jedeš na dálnici za mokra nalepenej za autem, tak se člověk nemůže divit, že nic nevidí Minimální rozestupy nikdo nedodržuje... natož za mokra... Citovat
omartinek Vloženo 26. Květen 2012 Autor Vloženo 26. Květen 2012 Tak Myška dostala nové lízo ( díky Piškote ) a přitom nový lak na plasty. A výsledek je zde. 1 Citovat
omartinek Vloženo 26. Květen 2012 Autor Vloženo 26. Květen 2012 díky chlapci, osobně ještě tomu nemůžu přijít na chuť, ale je to asi o zvyku. Citovat
Standis Vloženo 26. Květen 2012 Vloženo 26. Květen 2012 za mě jednozančně nej, daleko lepší jak minulý Citovat
omartinek Vloženo 26. Květen 2012 Autor Vloženo 26. Květen 2012 ještě si zkusim udělat origo horní díl masky a dát ho taky do černý lesklý, jak to bude vypadat Citovat
Ozi Toretto Vloženo 12. Červen 2012 Vloženo 12. Červen 2012 pekny... no kdyby to bud bylo trchu svetlejsi jako je vypln masky a nebo by se udelala i ta tak by to bylo naprosto super Citovat
Standis Vloženo 12. Červen 2012 Vloženo 12. Červen 2012 tak horní a spodní díl je dělaný ve VT, proto se liší barva. toto je jen na zkoušku Citovat
Ozi Toretto Vloženo 13. Červen 2012 Vloženo 13. Červen 2012 to je mi jasny, pokud by se v realu trefila stejna bude to super, ale pokud by to bylo takhle leskle tak to porad bude vypadat pekne Citovat
Standis Vloženo 14. Červen 2012 Vloženo 14. Červen 2012 ještě jsem nechal udělat, kde bude spodní rámeček v barvě Citovat
LKS_ Vloženo 15. Červen 2012 Vloženo 15. Červen 2012 Dal bych i horní lištu do barvy černé viděl jsem tak roomíka a vypadal moc pěkně žebrování pod spz máš v laku? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.