Přejít na obsah

LKS_

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 040
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    4

Vše zveřejněné uživatelem LKS_

  1. Určitě někdo dojede!! já tam budu něco po 11 snad
  2. Přidám svůj zpětný postřeh... TA technix byl na mě strašně tvrdej.. měl jsem jej na fabii sedan... ze začátu jsem nemohl rozdýchat to, že nastavování jak předku tak zadku moc nefungovalo.. řádeově v mm.. to znamená, tak asi v rozmezí 15mm vic ne, pokud bych v předu nesundal tu malou pružinku asi... zadek tedy ležel i při maximálním vytočení nahoru stále více než předek stočený na max, takže mi přinesl chvíli radost jen sportovní jizda.. Říkal jsem si jestli jsem nenarazil na nějakej šmejd, ale prostě to tak bylo.. Ve srovnání Jom co má kamarád ma Jom spodní závitový mechanismus, který se vkládá pod pružinu asi o 30mm delší, což muže mít následek, že ten Jom se dá i přizvednou narozdil od toho mého bývalého
  3. 007 : Tak sem pak prosím napiš svoje pocity po více Km docela by mě to zajímalo.. Jezdíš s ním po městě ? nebo spíš lepší silnice? (jestli někde v česku jsou)?
  4. millhauz: máš porovnání i s jiným stavitelným podvozkem? já měl ta technix ten mipřišel jak beton... byl namě dost tvrdý.. teďmám jen weitec pružiny -35 ale ve předu bych to chtěl víc dolů, tk přemýlím nad stavitelným..
  5. Co se vám honí hlavou?

  6. Zdravím, tak jsem si nechal haťapku upravit u jednoho známého, pána co mi dělal i 1.4 Mpi a moje první pocity jsou docela dobré. Auto jde více za plynem, eliminovala se mezera v plynu a pravda, že u spodu se chová nepatřně lépe. Spíše jsem poznal to, když jsem vezl kamaráda. Auto po chipu jede, jak když jsem dříve jezdil sám bez dalšíh pasažerá. Další, co mi přijde, že auto spíš lepe zrychlo je 4. a 5. rychlostní stupeň. Měl jsem u něj možnost měření na brzdě v Brně, ale to bylo s měřením před a po za 4500 tuším, navíc jsem u něj měl dobré zkušenosti, takže jsem neměl důvod měřit, snad jen pro svoji potřebu. Volil jsem tak, protože to opět byla spontání akce.
  7. Díky za informace, každý říká něco jiného ačkoli jsem všude od hodně lidí slyšel, že lpg v nízkých kubaturách děla neplechu, ale je to je opět možná kec, který se šíří jako jiný, třeba ohledně spokojených či nespokojených zákazníků s chipem. Upravuje www.motorpower.cz i benzinové motory bez turba? tj 1.2 a podobně? Zle ověřit výkon? Nikde jsem na webu nenašel parametry na které by tyto motory eventuelně upravovali.
  8. Omlouvám se za hrubku, kterou vidím hned v druhé větě. ůpravy "úpravy" :-D
  9. Nemáte tedy někdo zkušenosti a chipem u autochip.eu nebo profi-chiptuning.cz ? Myslím, že u ůpravy htp a nižších kubatur bez turba člověk nějaký nárust (jestli se o tom dá hovořit) nepozna. Jde spíše o vyladění jednotky a lepší chod motoru. Nechával jsem si kdysi na koleně chipnout fabia 1 generace a myslím, že to autu prospělo, spotřeba při zachování šla dolů, z grafu jsem výkon sece potvrzený neměl, ale človek který jezdí s autem deno deně, tak nepatrný rozdíl pozná. Kopce, kde scházel dech se auto tak netrápí a podobně. Každopádně, když si zde čtu příspěvky od různých lidí, tak jsem v rozpacícha v podstatě nevím komu bych měl auto svěřit. Myslím, že to je úplně jedno kde auto chipnout. krom abc tuning, jelikož všichni dávají možnost vyzkoušení na 14 dní, takže uvidíme, jak to dopadne. teto problematice zase tak nerozumím. Asi stejně používají univerzální mapy a pochybuju, že upravujou zvlášt každé auto. Když se pak přijdu zeptat do nějaké firmy, tak mi mnohdy příde, že tomu ani oni profesionálové tak dobře nerozumí nebo tají výrobní tajemství..
  10. Zdravím všechny, nebude v dohledné době nějaká akce opět na hromadný chiptuning? Měl bych zájem 1.2htp:-)
  11. Zdravím všechny škodovkáře, chci se zeptat zda by někdo z Vás neměl cca do měsíce zájem o hromadný chip u Cimbu. 1.2htp :-)
×
×
  • Vytvořit nový...