Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím Vás,

nefunguje mi dešťový senzor a možná chyba může být v pojistce, avšak v příručce (resp. v uvedeném rozmístění pojistek) jsem ji nenašel (jak v přístrojovce, tak v motorové části). Můžete mi poradit její místo, abych se přesvědčil, že je pojistka v pořádku?

Děkuji

Romec

pokud by byla pojistka KO, tak by ti nešly zapínat světla, je společná totiž pro vypínač světel ;)

no ja jsem destovy senzor dodelaval dva roky zpatky a myslim si ze to zvlast pojistku ma... matne vzpominam.. 17? staci kouknout do schemat..

jo jo, je to pojistka 17... ted jsem zabrouzdal do schémat.. jak tak čtu, tak stále řešíš ten senzor.. je možné že ho někdo odkodoval v BSG, možná se to pak chová jako cyklovač... dle mého určitě.. zkontroloval bych kodování a taky jaká je nastavena citlivost ve vagu..

Upraveno od Milhausek

• Autor

Zdravím, díky za radu, avšak mám ještě dotaz k tomu umístění pojistky č. 17 - je to místo v přístrojovce (dle schémat je to pole neobsazeno) nebo v motorovém prostoru (dle scémat panel přístrojů)?

Díky

Romec

pozice 17 je jen do 2006

od 2006 pojistka 13

• Autor

Mám OII MR06, když se dívám do schémat tak v přístrojovce je to diagnostická zásuvka, spínač světel, brzdová světla, v motorovém prostoru je to automatická převodovka - jelikož automat nemám, usuzuju, že je to pojistka z přístrojovky.

Na pojistku se ptám, z důvodu toho, že mi člen fora napsal, že mu rozjeli čidlo pouhou výměnou pojistky resp. přidání pojistky, zřejmě měl někdo takto odpojený senzor, který někomu nevyhovuje (Auto je totiž z Francie.).

Ale v případě společné pojistky bych nemohl zapnout světla. Měl jsem za to, že to bude místo resp. pojistka pouze pro tento senzor.

Romec

• Autor

Tak jsem na pozici č.17 dal 5A pojistku a ono to vážně funguje, alespoň budu vědět jak tento senzor v případě "nespolehlivosti" odstavit.

Kde se dá nastavit ta citlivost?

Pokud máš dešťák tak na hoře na páčce seřizuješ citlivost a pokud tam není tak tou páčkou seřizuješ interval cyklovače

Myslel jsem nastavení citlivosti ve vagu -_-

Tam nic nejde pouze základní nastavení nakódováním stejného kódu co tam je pokud by to dělalo neplechu pak vyměnit senzor.

Tak jsem na pozici č.17 dal 5A pojistku a ono to vážně funguje, alespoň budu vědět jak tento senzor v případě "nespolehlivosti" odstavit.

já jsem věděl že tam ta pojistka je.... :palec2:

• 4 týdny později...

Nazdar!

Chtel jsem se zeptat, jestli je teda ta pojistka na pozici 17 pouze pro destak? A kdyz ji vyhodim do hajzlu, jestli zacnou sterace fungovat na klasicky cyklovac? Jsem totiz velice nespokojenej s destakem, radeji nestiram.. Dik Honza

dešták a světelný senzor.... jestli budou fungovat stěrače jako cyklovač nevím.. asi to bude házet chybu v bsg.... nepůjde coming home, leaving home...

dešták a světelný senzor.... jestli budou fungovat stěrače jako cyklovač nevím.. asi to bude házet chybu v bsg.... nepůjde coming home, leaving home...

Aha.. :-/ tak to je na nic.. A nevis nahodou, jestli se nejak da deaktivovat? Mimochodem, mam Superb I., funkci comming home to ma, ale musim, jak vystoupim z auta bliknout dalkovyma a potom to po nejakou dobu sviti.. Takze toto tou pojistkou pripadne odstavim a jeste neco jineho? Diky

si uplně mimo!!! tady je sekce OII a pojistka 17 je u OII!! u Superba nutná výměna rele...... pojistka nevím kde je..

si uplně mimo!!! tady je sekce OII a pojistka 17 je u OII!! u Superba nutná výměna rele...... pojistka nevím kde je..

Aha, tak to sorry.. :-/ myslel jsem, ze je to stejny. Diky

• Autor

U OII jsem tuto pojistku vůbec neměl a stěrače mi fungovali normálně - tedy jako bych vůbec senzor neměl. Ostatní funkce jsem měl v pořádku. Mám OII rok 2006

Upraveno od Romec

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.