Publikováno Leden 30, 201015 r Zdravím Vás, nefunguje mi dešťový senzor a možná chyba může být v pojistce, avšak v příručce (resp. v uvedeném rozmístění pojistek) jsem ji nenašel (jak v přístrojovce, tak v motorové části). Můžete mi poradit její místo, abych se přesvědčil, že je pojistka v pořádku? Děkuji Romec
Leden 30, 201015 r pokud by byla pojistka KO, tak by ti nešly zapínat světla, je společná totiž pro vypínač světel
Leden 31, 201015 r no ja jsem destovy senzor dodelaval dva roky zpatky a myslim si ze to zvlast pojistku ma... matne vzpominam.. 17? staci kouknout do schemat..
Leden 31, 201015 r jo jo, je to pojistka 17... ted jsem zabrouzdal do schémat.. jak tak čtu, tak stále řešíš ten senzor.. je možné že ho někdo odkodoval v BSG, možná se to pak chová jako cyklovač... dle mého určitě.. zkontroloval bych kodování a taky jaká je nastavena citlivost ve vagu.. Upraveno Leden 31, 201015 r od Milhausek
Leden 31, 201015 r Autor Zdravím, díky za radu, avšak mám ještě dotaz k tomu umístění pojistky č. 17 - je to místo v přístrojovce (dle schémat je to pole neobsazeno) nebo v motorovém prostoru (dle scémat panel přístrojů)? Díky Romec
Leden 31, 201015 r Autor Mám OII MR06, když se dívám do schémat tak v přístrojovce je to diagnostická zásuvka, spínač světel, brzdová světla, v motorovém prostoru je to automatická převodovka - jelikož automat nemám, usuzuju, že je to pojistka z přístrojovky. Na pojistku se ptám, z důvodu toho, že mi člen fora napsal, že mu rozjeli čidlo pouhou výměnou pojistky resp. přidání pojistky, zřejmě měl někdo takto odpojený senzor, který někomu nevyhovuje (Auto je totiž z Francie.). Ale v případě společné pojistky bych nemohl zapnout světla. Měl jsem za to, že to bude místo resp. pojistka pouze pro tento senzor. Romec
Leden 31, 201015 r Autor Tak jsem na pozici č.17 dal 5A pojistku a ono to vážně funguje, alespoň budu vědět jak tento senzor v případě "nespolehlivosti" odstavit.
Leden 31, 201015 r Pokud máš dešťák tak na hoře na páčce seřizuješ citlivost a pokud tam není tak tou páčkou seřizuješ interval cyklovače
Leden 31, 201015 r Tam nic nejde pouze základní nastavení nakódováním stejného kódu co tam je pokud by to dělalo neplechu pak vyměnit senzor.
Únor 1, 201015 r Tak jsem na pozici č.17 dal 5A pojistku a ono to vážně funguje, alespoň budu vědět jak tento senzor v případě "nespolehlivosti" odstavit. já jsem věděl že tam ta pojistka je....
Únor 24, 201015 r Nazdar! Chtel jsem se zeptat, jestli je teda ta pojistka na pozici 17 pouze pro destak? A kdyz ji vyhodim do hajzlu, jestli zacnou sterace fungovat na klasicky cyklovac? Jsem totiz velice nespokojenej s destakem, radeji nestiram.. Dik Honza
Únor 24, 201015 r dešták a světelný senzor.... jestli budou fungovat stěrače jako cyklovač nevím.. asi to bude házet chybu v bsg.... nepůjde coming home, leaving home...
Únor 24, 201015 r dešták a světelný senzor.... jestli budou fungovat stěrače jako cyklovač nevím.. asi to bude házet chybu v bsg.... nepůjde coming home, leaving home... Aha.. :-/ tak to je na nic.. A nevis nahodou, jestli se nejak da deaktivovat? Mimochodem, mam Superb I., funkci comming home to ma, ale musim, jak vystoupim z auta bliknout dalkovyma a potom to po nejakou dobu sviti.. Takze toto tou pojistkou pripadne odstavim a jeste neco jineho? Diky
Únor 24, 201015 r si uplně mimo!!! tady je sekce OII a pojistka 17 je u OII!! u Superba nutná výměna rele...... pojistka nevím kde je..
Únor 24, 201015 r si uplně mimo!!! tady je sekce OII a pojistka 17 je u OII!! u Superba nutná výměna rele...... pojistka nevím kde je.. Aha, tak to sorry.. :-/ myslel jsem, ze je to stejny. Diky
Únor 24, 201015 r Autor U OII jsem tuto pojistku vůbec neměl a stěrače mi fungovali normálně - tedy jako bych vůbec senzor neměl. Ostatní funkce jsem měl v pořádku. Mám OII rok 2006 Upraveno Únor 24, 201015 r od Romec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.