Přejít na obsah

dešťový senzor - umístění pojistky


Romec

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás,

nefunguje mi dešťový senzor a možná chyba může být v pojistce, avšak v příručce (resp. v uvedeném rozmístění pojistek) jsem ji nenašel (jak v přístrojovce, tak v motorové části). Můžete mi poradit její místo, abych se přesvědčil, že je pojistka v pořádku?

Děkuji

Romec

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo jo, je to pojistka 17... ted jsem zabrouzdal do schémat.. jak tak čtu, tak stále řešíš ten senzor.. je možné že ho někdo odkodoval v BSG, možná se to pak chová jako cyklovač... dle mého určitě.. zkontroloval bych kodování a taky jaká je nastavena citlivost ve vagu..

Editováno: , autor: Milhausek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám OII MR06, když se dívám do schémat tak v přístrojovce je to diagnostická zásuvka, spínač světel, brzdová světla, v motorovém prostoru je to automatická převodovka - jelikož automat nemám, usuzuju, že je to pojistka z přístrojovky.

Na pojistku se ptám, z důvodu toho, že mi člen fora napsal, že mu rozjeli čidlo pouhou výměnou pojistky resp. přidání pojistky, zřejmě měl někdo takto odpojený senzor, který někomu nevyhovuje (Auto je totiž z Francie.).

Ale v případě společné pojistky bych nemohl zapnout světla. Měl jsem za to, že to bude místo resp. pojistka pouze pro tento senzor.

Romec

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

dešták a světelný senzor.... jestli budou fungovat stěrače jako cyklovač nevím.. asi to bude házet chybu v bsg.... nepůjde coming home, leaving home...

Aha.. :-/ tak to je na nic.. A nevis nahodou, jestli se nejak da deaktivovat? Mimochodem, mam Superb I., funkci comming home to ma, ale musim, jak vystoupim z auta bliknout dalkovyma a potom to po nejakou dobu sviti.. Takze toto tou pojistkou pripadne odstavim a jeste neco jineho? Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...