tommy737 Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Zdravím, chci se zeptat jestli je možné připojit přímo na baterku bez odpojování dobíječku (ne NAbíječku) 50mA, která by udržovala baterku i při delším neježdění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Běžně to tak dělám Jde o to jak je to kvalitní výrobek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Já takovou nabíječku mám, stavěl jsem si to podle návodu v Amatérským rádiu a připojuju ji přes zapalovač. Je to dobrá věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy737 Vloženo 1. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Přes zapalovač? Ten je ale i při vytáhnutém klíči nefunkční nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Ako komu. Ja napr tiez mam stavu stale v nom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Urcite muzes Take pripojuju udrzovaci zdroj proudu pres zapalovac uz mnoho let. Zapojeni jsem si navrhnul sam. Nejcastejsi problem s tim mam ten ze sem tam privodni drat nekde urvu ;-) Na akumulator to ma jednoznacne pozitivni vliv, mirne prebijeni je stav skodi nejmene. Zkusenost rika ze zivotnost akumulatoru 7-8 let neni problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.