Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim,dneska v noci mi nějakej hajzl vykradl octavu 1,6 55kw 1997,dostal se tam přes zámek u spolujezdce,po kterým tam zbyla jen díra.Koukal jsem na novej zámek na netu,vybral jsem tento http://www.cc-autodily.cz/vlozka-zamku-pre...1#flashmessages . Nevíte,zda se dá sehnat levnější kdyžtak kde?Ještě by mě zajímalo,když k tomu zámku dostanu nové dva klíče,jak to udělat,abych s nima i nastartoval (nemám žádný kód od starých klíčů).Díky moc za rady.

Vloženo

Možná špatná rada, ale nechceš spíš ten zámek vyřadit? U nových modelů tam už taky není a bude tě to stát podstatně míň a nemusíš řešit klíče. Stačí krytka, ta stojí nelakovaná asi 120,- a pokud ti tam chybí i to tělo, to nevím kolik stojí, ale na kdejakém vrakovišti to vytáhneš z několika typů VW.

Vloženo
Možná špatná rada, ale nechceš spíš ten zámek vyřadit? U nových modelů tam už taky není a bude tě to stát podstatně míň a nemusíš řešit klíče. Stačí krytka, ta stojí nelakovaná asi 120,- a pokud ti tam chybí i to tělo, to nevím kolik stojí, ale na kdejakém vrakovišti to vytáhneš z několika typů VW.

No je tam díra po celej tej vložce zámku.

Vloženo
No je tam díra po celej tej vložce zámku.

hmm, tak to tam nejspíš chybí i to tělo, já bych to zaslepil, zámek tam je k ničemu a máš to nejlevnější a nejrychlejší řešení. Klika ti pak bude pochopitelně vypadat jako ty zadní.

Vloženo
Opravdu nejlevnější varianta je zaslepit Nevím odkud jsi. Pokud bys chtěl vyrobit novou vložku podle klíče tak tady: http://www.drapal-novak.cz/ cena asi cca do 800,-

Další možnost je koupit celou sadu Tady na foru za cca do 1500,- Musí se přizpůsobit VAGem immobilizer a dálka.

Prosimtě a kde tady na foru najdu tu sadu?A obsahujou ty nový klíče imobilizery?

Díky.

Vloženo

ja sem daval na jaro po vykradeni novou vlozku zamko. origo skoda v skodovackym servise. cena mam pocit okolo 700 a do tydne sem ji mel doma. akorat chteji stitek ke klici...

Vloženo

jestli vylouply vložku museli i do dvěčí opravit spodek vnější kliky protoře tam zničí tu objímku co pak drží vložku nebo krytku a to už je holt ta cena navíc

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...