Bryja Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Cus mam problem,sem tam se stane ze pri startovani se ozve rana v reprakach jak kdyz streli domaci jistic ale tak 100 silnejsi az se leknu.Jsem sam nebo je nas vic?Cim to muze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Zdravim..nevím to jistě, jestli je to zrovna tahle chyba, ale když jsem byl v servisu, tak u mého auta měli napsanou poznámku z Mladé Boleslavi, že se má přehrát software na rádio STREAM. Říkal mi, že to právě mělo dělat to bouchnutí v reprákách. Nevím na jaké ročníko to mělo být, ale já má r.v. 2005. Já už jsem ho měl od předchozího majitele přehraný, takže mě už to nedělalo. Zkus si sject do škodovky a pozeptej se na to, je to ZADARMO .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bryja Vloženo 8. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Dik moc taky mam rok 2005 tak to skusim dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Dik moc taky mam rok 2005 tak to skusim dik moc Nemáš za co ... když tam zajdeš a oni najedou na tvůj VIN, tak tam budou mít poznámku do Mladý Boleslavi Hlavně aby Ti to dali do pořádku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 (editace) U mého Streamu přesně to co pospisuješ, občas rána a tak jsem to nechal přehrát a byl klid.Ale ve firemním jsem s tím ještě chvíli jezdil až přestalo hrát úplně - z repráku silné práskání-lupání, nedalo se se to ani ztišit pořád stejná intenzita, vypnout zapalování a pak už nehrálo, když jsem ho chtěl zapnout opět to práskání v reprácích, další týden ho v servise komplet měnili - na záruku. Tak s tím moc neotálej. Editováno: 10. Únor 2010, autor: Rass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Ty jo to mě pěkně děsíte.. auto mam 4 roky a nedávno se mi taky stalo, že jedu, najednou rána jak z děla, rádio se restartovalo a hrálo dál jako by se nechumelilo.. snad se to nebude opakovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pakozdy1 Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 nie je tu niekto kto toto riesil ? po 10 rokoch bezproblemovej prevadzky zrazu bum a radio striela, displej a tlacidla nefunkcne. tusite ci je to zavada radia alebo elektroinstalacie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.