feggy Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Dobrý den chtěl bych se Vás zeptat - nejde mi zvřít popelník při zavření se opět otevře lze to nějak rozebrat a opravit díkyza pomoc feggy@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 jde je tam taková západka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 U me to delal vnitrek popelniku. Kdyz jsem zkusil vnitrek z jine O, tak to prestalo delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 U mne zálěží na poloze rámečku řadičky. Když předchozímu majiteli dělali Defend tak se tam prostě o kousíček nevlezl a rámeček vyskakuje. A když ho zatlačím aby držel tak je to moc zase nejde popelník zavřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feggy Vloženo 2. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Zatím díky moc zkusím se na to mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 A vysypal jsi ho....?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Dobrý den chtěl bych se Vás zeptat - nejde mi zvřít popelník při zavření se opět otevře lze to nějak rozebrat a opravit díkyza pomoc feggy@seznam.cz Mám ten samý problém, je tam taková západka, zkoušel jsem to bez popelníku a to je bez problému, jak tam dám popelník, tak to buď to nejde, nebo se to tam tak zavře že to vždy křupne když ho chci otevřít (šťouchnutím do vrchní části)!Zkus to bez popelníku! Na levé straně u řidiče je taková západka! Zkus jí šoupnout jako nahoru, je na otočném kolíčku! Začíná zase už zima a v autě všechno tuhne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Mne se prozmenu otviral pri zabrzdeni - vylomil se kus plastu, ve kterem je zasazena pruzina zodpovedna za udrzovani v zavrenem stavu. Vyndal jsem to a doma jsem ten plast pritavil pajeckou. Zatim to drzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feggy Vloženo 8. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Zdravim Vás tak už sem ten problém vyřešil. Jak je tam ta západka - tak v té západce jezdí takový čudl ( který je asi tak 2-3mm velký ), který je součástí "víčka popelníku" no a ten čudl se ulomil. Tak jsem vzal pájku a slabý drát, který jsem rozehřál tak aby se plast roztavil a místo čudlu je tam drát sice to vypadá strašně, ale při dání všeho do hromady to vidět není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 11. leden 2007 Sdílet Vloženo 11. leden 2007 Zdravim Vástak už sem ten problém vyřešil. Jak je tam ta západka - tak v té západce jezdí takový čudl ( který je asi tak 2-3mm velký ), který je součástí "víčka popelníku" no a ten čudl se ulomil. Tak jsem vzal pájku a slabý drát, který jsem rozehřál tak aby se plast roztavil a místo čudlu je tam drát sice to vypadá strašně, ale při dání všeho do hromady to vidět není No, hlavně, že ti to maká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mawerick Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Nazdar kluci! Mám takovej menší problém. Dával jsem Constructa do mé Octy 1,6GLX/98 a když mi ho montovali tak mi někde propásli pružinku z popelníka pro zadní cestující. No škoda že jsem na to přišel až po tejdnu. nevíte kde to sehnat, případně nový dvířka. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 A vysypal jsi ho....?.... jsme se chtěl zaptat na to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c.novak Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 prosím prosím, může mi někdo paradit jak funguje popelník v octavceI r.v.2002, jsem to rozebral a vypadla pružinka a teď nevím jak to vrátit zpět, pomůže i foto díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 prosím prosím, může mi někdo paradit jak funguje popelník v octavceI r.v.2002, jsem to rozebral a vypadla pružinka a teď nevím jak to vrátit zpět, pomůže i fotodíky moc No funguje to jednoduše... pružinku musíš víc napružit, pak tam bude držet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 prosím prosím, může mi někdo paradit jak funguje popelník v octavceI r.v.2002, jsem to rozebral a vypadla pružinka a teď nevím jak to vrátit zpět, pomůže i fotodíky moc No funguje to jednoduše... pružinku musíš víc napružit, pak tam bude držet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 prosím prosím, může mi někdo paradit jak funguje popelník v octavceI r.v.2002, jsem to rozebral a vypadla pružinka a teď nevím jak to vrátit zpět, pomůže i fotodíky moc No funguje to jednoduše... pružinku musíš víc napružit, pak tam bude držet Stalo se mi to same pri strikani palubky... Pruzinku jsem nasledne napruzil jako z odpustenim KRAVA a viko se opet otviralo... Do te doby, nez jsem dovnitr dal ten plasrovy popelníik... Uz nejede, je to moc tezke a to pero, ikdyz je napruzene, tak to proste neutahne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c.novak Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 prosím prosím, může mi někdo paradit jak funguje popelník v octavceI r.v.2002, jsem to rozebral a vypadla pružinka a teď nevím jak to vrátit zpět, pomůže i fotodíky moc No funguje to jednoduše... pružinku musíš víc napružit, pak tam bude držet Stalo se mi to same pri strikani palubky... Pruzinku jsem nasledne napruzil jako z odpustenim KRAVA a viko se opet otviralo... Do te doby, nez jsem dovnitr dal ten plasrovy popelníik... Uz nejede, je to moc tezke a to pero, ikdyz je napruzene, tak to proste neutahne... a je to v pr..., péro mi někam ulítlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Co mam spravit aby sa mi otvaral sam popolnik? Uz je tam asi ta pruzinka(alebo co to tam je)unavena. este som ten mechanyzmus rozobraty nevidel. da sa kupit v skodovke novy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Zdravím dal by se nějak dopasovat přihrádka, vysouvací kastlík pod rádio tak jak to je u fábie na oktu, ve fačku to byl popelník. díky já mám fabku ale otec má oktu a nemá to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Myslíš něco takového? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;hl=%9Aupl%EDk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Ale já myslel nic na dopasování jestli třeba není něco takového jako origo díl do okty r.v.99, tatík totiž nemá pořád čas na svoje autí tak bych mu to tam jenom vrazil a bylo by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
no69 Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 (editace) Taky mi přestal fungovat popelník, praskl držák dvířek co se otvírají a pružinka se jen protáčela. Nový popoelník ve škodovce 640,- Kč komplet sada. Editováno: 8. Srpen 2008, autor: no69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moloch Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Nevim, jestli to nekomu z vas pomuze, ale taky sem ted doresil muj problem s popelnikem. Nechtela potvora drzet zavrena, tak sem ho cely vymontoval (4x torx) a oddelal dvirka - 2 pantiky na stranach, jeden pantik jde odelat uplne je na nem zadelana ta pruzinka. Na tech dvirkach popelniku na jednom boku ma byt takovy plastovy vystupek, ktery jezdi v protikusu v tele popelniku a dela prave ten efekt zavreni a zacvaknuti. Jenze casem se pouzivanim ten plastovy vystupek uplne zbrousil, takze se to nedalo zavrit. Oprava : nahratym spendlikem sem do tech dvirek udelal malinky otvor skrz(vrtani nedoporucuju, je to dost na kraji a asi by se rozek odstipnul) v miste kde byl ten plastovy vystupek. Do otvoru jsem zasrouboval malinky sroubek s ucvaknutou hlavickou. Musi trcet cca 2-3mm. Cele slozil, promazal kolejnicky a popelnik zase popelnikuje Snad to nekomu pomuze fotky jsem nedelal, ani snad nejsou treba. Je to dost primitivni, jen pochopit princip. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 (editace) Kedze sa uz aj mne pokazil, poprosim o radu, ako zalepit tuto puklinu: Ked sa mi to podari opravit, hodim sem komplet navod... Editováno: 19. Září 2008, autor: olisoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tucnak01 Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Oli plasty praskle jako tento 'lepim' nasledujicim zpusobem: nahrat jehlu nebo spendlik, propichat okolo praskliny, srazit hrany, nasledne svadlenka (prosit niti, cim vice stehu tim lepe) a pro jistotu zakapat lepidlem. Velmi pracne a hodne casove narocne zvlaste pri delsi praskline, ale drzi naprosto skvele a navic pokud to neni videt tak to ani vubec nevadi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.