Přejít na obsah

TDI vstrekovacie cerpadlo do SDI

Doporučené příspěvky

Ahojte!

Mam Fabiu 1.9 SDI (11/2002 - 224 000 km) a zacina mi haprovat vstrekovacie cerpadlo, viac menej bolo na case :). Dostal som celkom vyhodnu ponuku na cerpadlo 038 130 107 D z Octavie TDI a chcem od Vas vediet, ci uz niekto taketo cerpadlo osadil do SDI motoru namiesto povodneho cerpadla 038 130 107 B, ci uz do Octavie alebo Fabie. Ak to tu uz niekto riesil, ospravedlnujem sa, nenasiel som to...

A tiez by som rad preventivne vymenil trisky a mam moznost kupit trisky z Octavie SDI 50kW, takze druha otazka znie, ci sa daju tieto trisky pouzit na 47kW motor, ci to ten motor zvladne sam alebo treba RJ cipnut (nad cipom tiez premyslam), pripadne ju nahradit za RJ z Octavie SDI.

Verim, ze sa najdu ludia, ktori ma nebudu bombardovat otazkami "ako vies, ze mas zle cerpadlo?", "preco chces menit trisky?", "na co to chces cipovat, neoplati sa ti to, kup si TDI..." a pod...

Dakujem :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 roky později...

Ahoj,

mam tiez Fabiu 1.9sdi (2002) s podobnym problemom ako si uviedol. Auto jazdilo bez problemov a z nicoho nic ked som chcela nastartovat tak motor nechcel naskocit. Auto som dala na diagnostiku a mechanik mi povedal, ze je problem v cerpadle. Tiez mi povedal, ze cerpadlo sa neda len tak vymenit, ze je prepojene s riadiacou jednotkou a treba ho pri vymene preprogramovat. Chcela som sa spytat ako si to potom vyriesil, vymenil si to cerpadlo?

Velmi by ma to zaujimalo, lebo neviem co s tym, kazdy mi hovori nieco ine.

Dakujem :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...