kOAX Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Ahojte! Mam Fabiu 1.9 SDI (11/2002 - 224 000 km) a zacina mi haprovat vstrekovacie cerpadlo, viac menej bolo na case . Dostal som celkom vyhodnu ponuku na cerpadlo 038 130 107 D z Octavie TDI a chcem od Vas vediet, ci uz niekto taketo cerpadlo osadil do SDI motoru namiesto povodneho cerpadla 038 130 107 B, ci uz do Octavie alebo Fabie. Ak to tu uz niekto riesil, ospravedlnujem sa, nenasiel som to... A tiez by som rad preventivne vymenil trisky a mam moznost kupit trisky z Octavie SDI 50kW, takze druha otazka znie, ci sa daju tieto trisky pouzit na 47kW motor, ci to ten motor zvladne sam alebo treba RJ cipnut (nad cipom tiez premyslam), pripadne ju nahradit za RJ z Octavie SDI. Verim, ze sa najdu ludia, ktori ma nebudu bombardovat otazkami "ako vies, ze mas zle cerpadlo?", "preco chces menit trisky?", "na co to chces cipovat, neoplati sa ti to, kup si TDI..." a pod... Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzanata Vloženo 8. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2012 Ahoj, mam tiez Fabiu 1.9sdi (2002) s podobnym problemom ako si uviedol. Auto jazdilo bez problemov a z nicoho nic ked som chcela nastartovat tak motor nechcel naskocit. Auto som dala na diagnostiku a mechanik mi povedal, ze je problem v cerpadle. Tiez mi povedal, ze cerpadlo sa neda len tak vymenit, ze je prepojene s riadiacou jednotkou a treba ho pri vymene preprogramovat. Chcela som sa spytat ako si to potom vyriesil, vymenil si to cerpadlo? Velmi by ma to zaujimalo, lebo neviem co s tym, kazdy mi hovori nieco ine. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.