Přejít na obsah

Rada s blinkry


sangbal

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám cca 3 měsíce OI 99, 2.0 85kW. Dnes se mi poprvé stalo to, že jsem vypnul motor a když jsem vytáhl klíček ze zapalování, tak se rozblikaly blinkry. Vypnou se až po zamknutí auta přes DO. Netušíte někdo čím by to mohlo být? Je to pravidelný jev. Vůbec netuším čím by to mohlo být způsobeno.

Díky za každou radu - v tématech se mi nepodařilo nic k věci najít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Brácha měl něco podobnýho. Vždy když vytáhl klíček ze zapalování a otevřel dveře tak se rozblikaly havárky. Konec byl vždy při zavření dveří. Byla to výstražná funkce neorigo centrálu

Editováno: , autor: Petus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice tam mám neorigo central (podle dálkového ovládání jsem zjistil, že se jedná o trackpro, ale verzi se mi zjistit nepodařilo.) Celé tři měsíce to fungovalo bez spuštění blinkrů po vytáhnutí klíčku a teď tohle. Jediný problém co jsem s cetralem měl je to, že chvíli jde akustická signalizace a pak zase ne. Zajímalo by mě, jestli se to dá nějak vypnout. Našel bych si manuál k centralu na webu, ale nemám ani potuchy jak zjistit co je to za typ. Nějaké nápady?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak menší posun - trochu jsem se poradil se strejdou Googlem a zdá se, že se jedná o alarm s dálkově ovládaným centralem CS 818-4D. V návodu sice k mému problému nic není, ale ˇaspoň můžu zkontrolovat schéma zapojení. Nemáte tento typ někdo ve svém autě? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...